2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

napalım kuzucum böyle enerjiyle başlıyoruz ancak 1-2 saat sonra bende tükeniyor hemen. o yüzden su gibi aksın bitsin evimize gidelim:=)

İnşallah canım ya, bitsin gidelim...Ben de bulantılardan çok çekiyorum yine..Ne olacam böyle bilmiyorum...Eski günler geri mi gelecek ne yapacak...

iyi yaptın cnm.. annenler aradımı kız var mı gelişme

yooo ben ararsam konuşuruz en son yılbaşında aramıştım hiç bişey sormuyo zaten normal günlük konuşmalar öle yani oda en fazla 5 dk sürüyo o kadar sormaz zaten bişey zannetmiyorum

ayyy cok ıyı arastırmak lazım ıısm koyarlen ya sude nasıl pekı fatmaaa ılla sude lı bısı olucaksa

ayyy cok ıyı arastırmak lazım ıısm koyarlen ya sude nasıl pekı fatmaaa ılla sude lı bısı olucaksa

yok canım yaa öle isimler bakarken suden ne biliyim hoş gelmişti cinsiyet belli değil yaa nedense ben hep kız isimlerine bakar oldum D:

yooo ben ararsam konuşuruz en son yılbaşında aramıştım hiç bişey sormuyo zaten normal günlük konuşmalar öle yani oda en fazla 5 dk sürüyo o kadar sormaz zaten bişey zannetmiyorum

Boşver takma, benim babam da öyledir..Kendi aramaz, biz aramayınca kızar, arasak 2 dakika konuşur o kadar...
Geçen sene kütahyaya gittik görmeye, gittiğimiz akşam kahveye gitti..İnsan kızın gelmiş,damadın gelmiş otur bi hal hatır sor demi..
Hiç takmıyom valla, bazı insanların huyu öyle...

günaydın güzel anneler nasılsınız şu aralar internet sorunu var pek giremedim inş herekes iyidir bende yarın tatlı bebeişimi görcem çok heyecanlıyım umarım bu gun internet gitmezde sohbet edebilirim sizlerle

Günaydın canım, iyiyiz sen nasılsın...
Desene yarın büyük gün...İnşallah çoookk çookkk güzel haberlerle gelirsin doktordan...

Sırf saç doğurcam herhalde, kız 1 haftadır çekiyorum yine..Belki de üşüttüm, bilmiyorum ki...Sürekli dışarlarda işlerim oluyor bu ara..Ondan da olabilir dye düşünüyorum ben..

ayyy senın ısın zor cnm su donem ınsallah su 1 ay cabucak gecerde hemencecık yerlesırsın evıne fazlada kendını yormadan..

ınsallah gonlunden gecen olur. offf bnm de aksam esım medıkoya gıtmeme ızın vermedı ılla c.tesı doktoruma gıdıp beraber ogrencekmısız cınsıyetını

Kız akşamla c.tesinin arası 1 gün...Bence de birlikte öğrenin.....
Benimki gibi surat yaparsa çantayı kafasına indiriver ama....Benimki biraz oğlan istiyordu, ilk duyunca yüzü düştü...Sonradan alıştı kız fikrine...

Günaydın canım, iyiyiz sen nasılsın...
Desene yarın büyük gün...İnşallah çoookk çookkk güzel haberlerle gelirsin doktordan...

bende çok mutluyum valla yarın tatlı kızımı görcem 1 ay oldu görmeyeli büyümüştür baya pazartesi güzel haberlerimi veririm inşallah yarın geç gelirim hafta sonuda giremiyom artık pazartesi anlatırım

ayyy senın ısın zor cnm su donem ınsallah su 1 ay cabucak gecerde hemencecık yerlesırsın evıne fazlada kendını yormadan..

İnşallah ya, eşim anlamıyor, anlasa her işi ona devredicem de, ben yanında olmayınca hiç bişey yapmak istemiyor..Mecbur birlikkte koşturuyoruz her yere..

İnşallah canım ya, bitsin gidelim...Ben de bulantılardan çok çekiyorum yine..Ne olacam böyle bilmiyorum...Eski günler geri mi gelecek ne yapacak...
ay kuzum yaa başlamasın sen strese girme unut aklına getirme. nerdeyse doğurcaksın hala kusuyorsun..

( olsun naparsın onuda öyle kabul edeceksin anne yani. yapacak bişey yok..
üzme tatlı canını

ooo süper yarın olmaz artık sana bugun geçsede rahatlasan.. güzelliği görsen annesi..

bıraz gecmısı okuyayım bakayım sızler ne yaptınız?
bu arada kızlar bu hafta evdeyım ya evımı hıssettım valla otel gıbıymıs onceden ve evde olup hamılelıgını yasayan anneler cok sanslıymıssınız((

Hafta sonu girme boşver, ben de giremiyorum...
Genelde hafta içi çok kalabalık oluyo, pazartesi anlat sevinelim hep beraber...

gunaydınnn!
sınıfı gectı kociş bu defa guzel bır plan yapmıs yemege gıttık suadaya yuzuk almıs guzel bır konusma falan guzeldı..
hıc beklemıyordum o yuzden daha kıymetlı oldu

Ooohhhhh, iyiymiş...
Akşam eşime diyorum ben de, kızlardan birinin doğum günü, kocası ne alacak ne yapacak diyee..
O da diyo,sende mi istiyon???
Hayır dedim merak ediyom...İyi sınıfı geçmiş, hediyeli yemekli falan...Allah muhabbetinizi arttırsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…