napalım kuzucum böyle enerjiyle başlıyoruz ancak 1-2 saat sonra bende tükeniyor hemen. o yüzden su gibi aksın bitsin evimize gidelim:=)
iyi yaptın cnm.. annenler aradımı kız var mı gelişme
kızlar size dün bi isim yazmıştım buraya SUDEN diye asıl anlamı neymiş biliyormusun hemen kopyalıyorum yanlış bilgilendirme olmasın
Internetteki isim sözlüklerinde isimlerin genelde yanlış bir anlamla yer alması büyük bir sorun. Anne ve baba adaylarına yardımcı olmak için, isimlerin anlamları hakkında yazılar yazıyorum. Bu yazıda Suden ismini araştırdım.
Bazı insanlar yaratıcılıkta sınır tanımıyor. Suden’in anlamı bazı sitelerde ‘Peygamber efendimizin Cennetteki en çok sevdiği ağaç’ olarak belirtilmiş. Fakat Suden kesinlikle Hz. Peygamberimiz’in Cennetteki en sevdiği ağaç değil!
Kuran’da her geçen kelimenin isim olarak konulmaması gerektiğinin en iyi örneklerden biri Suden kelimesidir. Evet, Suden Kuran’da geçiyor, ama ‘başıboş, sorumsuz’ gibi kötü bir anlam taşıyor. Bu yüzden Suden önerilmeyen bir isim.
Suden’in geçtigi bir ayet: أَيَحْسَبُ الْإِنْسَانُ أَنْ يُتْرَكَ سُدًى (E yahsebul’insânu en yutreke suden)
Türkçe’de anlamı: İnsan başıboş bırakılacağını mı sanır?
İnşallah canım ya, bitsin gidelim...Ben de bulantılardan çok çekiyorum yine..Ne olacam böyle bilmiyorum...Eski günler geri mi gelecek ne yapacak...
ayyy cok ıyı arastırmak lazım ıısm koyarlen ya sude nasıl pekı fatmaaa ılla sude lı bısı olucaksa
yooo ben ararsam konuşuruz en son yılbaşında aramıştım hiç bişey sormuyo zaten normal günlük konuşmalar öle yani oda en fazla 5 dk sürüyo o kadar sormaz zaten bişey zannetmiyorum
gelmez cnm ya aklına ole seyler getırme sactandır onlar sactannn:)
günaydın güzel anneler nasılsınız şu aralar internet sorunu var pek giremedim inş herekes iyidir bende yarın tatlı bebeişimi görcem çok heyecanlıyım umarım bu gun internet gitmezde sohbet edebilirim sizlerle
yok canım yaa öle isimler bakarken suden ne biliyim hoş gelmişti cinsiyet belli değil yaa nedense ben hep kız isimlerine bakar oldumD:
Sırf saç doğurcam herhalde, kız 1 haftadır çekiyorum yine..Belki de üşüttüm, bilmiyorum ki...Sürekli dışarlarda işlerim oluyor bu ara..Ondan da olabilir dye düşünüyorum ben..
ınsallah gonlunden gecen olur. offf bnm de aksam esım medıkoya gıtmeme ızın vermedı ılla c.tesı doktoruma gıdıp beraber ogrencekmısız cınsıyetını
Günaydın canım, iyiyiz sen nasılsın...
Desene yarın büyük gün...İnşallah çoookk çookkk güzel haberlerle gelirsin doktordan...
ayyy senın ısın zor cnm su donem ınsallah su 1 ay cabucak gecerde hemencecık yerlesırsın evıne fazlada kendını yormadan..
ay kuzum yaa başlamasın sen strese girme unut aklına getirme. nerdeyse doğurcaksın hala kusuyorsun..İnşallah canım ya, bitsin gidelim...Ben de bulantılardan çok çekiyorum yine..Ne olacam böyle bilmiyorum...Eski günler geri mi gelecek ne yapacak...
yooo ben ararsam konuşuruz en son yılbaşında aramıştım hiç bişey sormuyo zaten normal günlük konuşmalar öle yani oda en fazla 5 dk sürüyo o kadar sormaz zaten bişey zannetmiyorum
ooo süper yarın olmaz artık sana bugun geçsede rahatlasan.. güzelliği görsen annesi..günaydın güzel anneler nasılsınız şu aralar internet sorunu var pek giremedim inş herekes iyidir bende yarın tatlı bebeişimi görcem çok heyecanlıyım umarım bu gun internet gitmezde sohbet edebilirim sizlerle
yelkovan,
dün kociş ne yaptı kız anlatsana....Çok merak ediyom....
bende çok mutluyum valla yarın tatlı kızımı görcem 1 ay oldu görmeyeli büyümüştür baya pazartesi güzel haberlerimi veririm inşallah yarın geç gelirim hafta sonuda giremiyom artık pazartesi anlatırım
gunaydınnn!
sınıfı gectı kociş bu defa guzel bır plan yapmıs yemege gıttık suadaya yuzuk almıs guzel bır konusma falan guzeldı..
hıc beklemıyordum o yuzden daha kıymetlı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?