Bacım ben sorumluluğa giremem...Muhtarlık falan...
İstememmmm....
Evlenmeden eşim de devlete bağlı bi yerde çalışmıcak derdim, Allah gönlüme göre verdi...
Ege olsun muhtar, onun hafıza benden kuvvetli...
Tamam ayın 20 si olsun görüşürüz senle...
Kızlar aklınızda tutun..
kız sanane adamın kaba etinden delii. kaynar kaynamaz bırak.. belki derinden nakış işledi dr.. belki adam kilolu yağ bağladı totosu
yo yok sen muhtar kuzu
sabah ne oldu kızlar aklıma geldi yine gülesim geldi eşimle işe geliyoruz valiliğin önünde geçerken vali beyde işe geliyo aracı ile arkada tabi adam bze öpücüklü el salladı ay tam önümüzden geçiyordu gülmekten yerlere yatıcaktım sabah sabah dedim eşime herhalde seni begendi vali bey
Seni beğenmiş olmasın kız...
eşim de ona el salladı çünkü benim ellerim çeplerde yüzüm anca görünüyo şapka atkı kaban çizme vs kesin eşimi begendi
Kızım sabah sabah aklıma fesat fesat fikirler sokuyonuz haaa....
Vali bey ve eşin...
Offf,offf....
Bugün niyeyse pek bi gülesim var..
ee yalan mı kızz adam öpücüklü el salladı ayyvalla birine sölesem burda eşimle ii dalga geçerler gülüyom ama söleyemiyom da
Ayyy, tamam anlatma patron geldi...Ben deli deli gülüyom....
günaydınnnnn bacılarımmmm
güzel bir gün dileyerek başlıyorum. güzel haberler istiyoruz bugun dr giden bayanlardan...........
Kızım sabah sabah aklıma fesat fesat fikirler sokuyonuz haaa....
Vali bey ve eşin...
Offf,offf....
Bugün niyeyse pek bi gülesim var..
maşallah kuzu fatmayla kıkırdıyosunuz bugun bende yine sabah modunda suratsız bişeyimm. ne güzel bugun hep böyle gülelim
kız resmen kıza deli dedin hahahahah çaktırma bari..artık herkes sana normal bakıordur gül gitsin
günaydın canım,inşallah güzel haberlerle dolu güzel bir gün olsunnnnnn
maşallah kuzu fatmayla kıkırdıyosunuz bugun bende yine sabah modunda suratsız bişeyimm. ne güzel bugun hep böyle gülelim
yaaa öle demedimki o hamile ya hamilelere herşey mübahkız resmen kıza deli dedin hahahahah çaktırma bari..
günaydın canımm bugun büyük gün bebişlerden haber gelecek..
günaydınnn
herkezler iyidir inş.
fatma cinsiyeti belli oldumu???
ege yaaaa gülsün şu suratın yavs iş yerindekileri takma salla geç onları buraya adapte ol....yaa ben seni ekldim sandım face fakat eklememişim burdada face yasakladılar evde de bi türlü ismin aklıma gelmedi yaaa.... şu muhtar kuzuyuda eklediydim kaç kere bi kabul etmedi
kız resmen kıza deli dedin hahahahah çaktırma bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?