2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bızım kıde o malum yerım dıkıslerını aldırcakk:)
5,20 ayyy kuzu sınırlerım bozuldu galıba gozumden yas gelıo:)):)):)

benden sonra kontrole gidicek yok herhalde ayın 20 si son kapanışı ben yapayım öğrenirde gelirde hiç kimseye söylemezmişim süper olur haaaa

kimler dr a gidecekti muhtar kuzu :):):)

bende yemiyorum balık falan önceden de yemiyordum zaten dra dedim güldü bana yemiyorsan yeme o zaman dedi çok dert ediyosan son 3 ayda balık yagı hapı veriyim dedi

Muhtarlık falan kalmadı kız, unuttum hepsini...
4-5 kişi varlar ama...
fmg,duduay,channel,bluebottle ama dahası da var,aklıma bunlar geldi.

bana 1 ay once verdı doktor ama bende bgn alıcam ayy bende senınkınden alayım barı oykum kılo yapmıosa :))))ya herkes bısı soluo valla kıme ınancamıızı sasırıyoruz cnm(

alsana güzelim sende, çok ihmal etmişsin. bebeğin beyin gelişimi ilk aylarda daha hızlı oluyor.. bende ciddi bir kilo artışı yapmadı, zaten işteh yapar ondan kilo aldırır derler ama iştahımı açmadı, benim doktor özel olarak solgarı yazdı.. Valla bu gebelikte balık yiyemiyorum kiloda yapsa içerim ben takmam zaten bebek için gerekliyse napalım..

günaydınnnnn bacılarımmmm
güzel bir gün dileyerek başlıyorum. güzel haberler istiyoruz bugun dr giden bayanlardan...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…