bızım kıde o malum yerım dıkıslerını aldırcakk:)Hadi yine iyisin, akşam gidemedin diye üzülüyordun...
Söyleyene kadar kalkma yerinden...Mecbur söylücek....
Zaten bi kaç kişi kaldınız öğrenmeyen...İnşallah Allah gönlüne göre verri canım..Kaçta gideceksin doktora..
Hadi yine iyisin, akşam gidemedin diye üzülüyordun...
Söyleyene kadar kalkma yerinden...Mecbur söylücek....
Zaten bi kaç kişi kaldınız öğrenmeyen...İnşallah Allah gönlüne göre verri canım..Kaçta gideceksin doktora..
kimler dr a gidecekti muhtar kuzu :):):)
bende yemiyorum balık falan önceden de yemiyordum zaten dra dedim güldü bana yemiyorsan yeme o zaman dedi çok dert ediyosan son 3 ayda balık yagı hapı veriyim dedi
saat kaçta gidicen ne zaman gelirsin ayyyyyyyyy meraklandım yaaaaaaaa
bızım kıde o malum yerım dıkıslerını aldırcakk:)
5,20 ayyy kuzu sınırlerım bozuldu galıba gozumden yas gelıo:)):)):)
benden sonra kontrole gidicek yok herhalde ayın 20 si son kapanışı ben yapayımöğrenirde gelirde hiç kimseye söylemezmişim süper olur haaaa
bana 1 ay once verdı doktor ama bende bgn alıcam ayy bende senınkınden alayım barı oykum kılo yapmıosa :))))ya herkes bısı soluo valla kıme ınancamıızı sasırıyoruz cnm(
Bacım b kadar uzun mu sürüyo dikişleri aldırmak....
İyi kaynamıştır haaa....
Ayyy, bende gülüyom valla,Allahtan daha patronlar gelmedi...
Muhtarlık falan kalmadı kız, unuttum hepsini...
4-5 kişi varlar ama...
fmg,duduay,channel,bluebottle ama dahası da var,aklıma bunlar geldi.
kızlarrrrrrrrrr ben bgn doktora gıdıcem cınsıyet ogrenmeyeeee bırden heyecan bastııııııyrın gıdecektık ama esımın yrın ısı varmıs bgne aldımmmmmmmm....
günaydınnnnn bacılarımmmm
güzel bir gün dileyerek başlıyorum. güzel haberler istiyoruz bugun dr giden bayanlardan...........
günaydınnnnn bacılarımmmm
güzel bir gün dileyerek başlıyorum. güzel haberler istiyoruz bugun dr giden bayanlardan...........
kız anca kaynadı bızımkıler:) adam ole bı bıcmıskı::):):):)
:))::):))::::::)
günaydıınnnn egeeeeeeeeeeeeeegünaydınnnnn bacılarımmmm
Sen haaa, ortalığı yıkarsın vallaa...
Bi tepik attı diye, hepimizi ağlattın, cinsiyette ne olacak Allah bilir....
ben sana lakabı buldum muhtar kuzu süper yaaa tuttum sana muhtar kuzu
bende bugün gitçem yupiiiiii
Offf,Offfff....
Nerden aklıma getirdin kız....Deli gibi gülüyom valla....Belki dikişle imzasını atmıştır doktor,ondan ancak kaynıyordur...
sölemicem işde bende sölemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?