kuzu konuşmaktan fırsat bulamamıştır bakmaya:))))))))))))))))))))))))
öykümmm ssendemi bugun gidiyorsunnn
kuzu konuşmaktan fırsat bulamamıştır bakmaya:))))))))))))))))))))))))
günaydın cnm iyi iyi herkes belli değilmi kıkırdıyorlar sabahtan beri..
yok daha dr a gitmedim ki 20 sinde inş. ama öğrensemde sölemicem
evet,ben faceye hiç bakmadım ki...
Bakayım hemen ekliyim kız....Burda demesen zaten haberim olmaz...
aman maşallahhh diyelim
böle olcagını bilseydik bizde sölemezdikkk
canım bende artık dayanamadım gidim dedim, koltuk altındaki bezeler beni rahatsız etti, onları bir sorayım bide iğnelerim bitti, yazdırmam lazım.. birazdan çıkçam gelince yazarım...
kız gün batımına karşı oturan bir kız bir erkek var ortadan kalp çıkıyo o değilmi seninki
değil kız, arka plan sarı turuncu gibi..kızla oğlan öpüşüyo...Anime resim...
değil kız, arka plan sarı turuncu gibi..kızla oğlan öpüşüyo...Anime resim...
ayy cnm inşallah sende güzel haberlerle gelrisin. kızın sana el sallasın annesi
anam kız başkasını mı ekledim ben gııııııııısen ekle bari fatma özpınar sert eşim ve ben varım düğün resmi işte
inş. hadi hayırlı haberlerle gelçıkıyorum kızlar... byeeee... umarım bebişi rahat rahat görürüm.. şimdiden tansiyonum yükselmeye başladı, hayırlısı bakalım yine doktor peşimi bırakmıycak, her gittiğimde 14/9 çıkıyor sonra benim beynimi yiyor... heyecandan diyorum anlamıyor... neyse kızlar görüşürüz..
çıkıyorum kızlar... byeeee... umarım bebişi rahat rahat görürüm.. şimdiden tansiyonum yükselmeye başladı, hayırlısı bakalım yine doktor peşimi bırakmıycak, her gittiğimde 14/9 çıkıyor sonra benim beynimi yiyor... heyecandan diyorum anlamıyor... neyse kızlar görüşürüz..
çıkıyorum kızlar... byeeee... umarım bebişi rahat rahat görürüm.. şimdiden tansiyonum yükselmeye başladı, hayırlısı bakalım yine doktor peşimi bırakmıycak, her gittiğimde 14/9 çıkıyor sonra benim beynimi yiyor... heyecandan diyorum anlamıyor... neyse kızlar görüşürüz..
Günaydın annişler nasılsınız...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?