Hiç takılma benim bulduğum ismimi de hiç kimsebeğenmedi,ama şimdi herkes alıştı, kızıma ismiyle hitap ediyorlar..
Günaydın oykum, meraklı diyo ya, anası meraklı kızı meraklı ne olacaz biz böyle...
Günaydın channel, valla bugünü ben de seldadan haber gelecek diye bekliyorum, inşallah güzel haberler gelir...
bgn yelkovanmıydı ugryabılırsa ugrayacaktı dım yanlıs hatorlamıyorsam ınsalah ıyıdır ıs yogunlugundan felan gırmıyordur
evet canım aktarabiliorsun 32+1 de dra gdip 3 hafta çalışabilir raporu alıp 37+1 dede dogum iznine ayrılıorsunkızlar doğum öncesi iznin 5 haftasını doğum sonrasına aktarıp son 3 haftaya kadar çalışabiliyoduk dimi :44: sabah görünce cevap verin olurmu :)
Günaydın kızlar,
doktora gidecekler inşallah çok güzel haberlerle gelirler bugün..
8.30 grubunun en çıtırı, hoşgeldin kız....
hilmi ve fatma, bak bugün egeden bile önce geldin ha...
Artık alıştık erken gelmezsen seni de merak edicez...
Günaydın canım..
Hemde algıları öyle bir açıkm oluyor ki bu bebeklerin çokta inatçı oluyorlar ama napalım benim hoşuma gidiyor kızım benim her dediğimi piyon gibi kabul etsin istemem, kişilik sahibi olsun kendi kararlarını verebilsin istiyorum.. Benim kızımda öyle valla, kimseyi takmaz..
Benim kızım zaten daha şimdiden takmıyor beni...
Ama dediğin gibi, kişilik sahibi olsunlr,kendi kararlarını verebilsinler...İnşllah şansları bahtları açık olur kuzuların...
daha erken geldimde poğaça almaya gittim
Günaydın canım, nasılsın...
Bana solgarın omega 3 ünü verdi hergün iç dedi ama çok gelebilir gerçekten, hergün balı mı yiyoruz sanki dimi.. Bugün ben doktora gidicem bir sorayım bakim ne diycek ama omega 3 ile ilgili de çok yararlı olduğuna dair yazılar var Kaan Kocatepe nin sitesinde loğusalığın bile daha iyi geçmesini sağlıyormuş, bebeğin beyin gelişimi içinde çok önemliymiş. bende kararsız kaldım ama iştah kilo falan yapmadı ama kafam karıştı ya bilgisi olan yazsın arkadaşlar. burda da benden başka pek içen yok galiba..
iyiyim canım ne olsun işte yeni bir güne başladık.İnşallah herkesin günü güzel geçsin.Sen nasılsın?
bana 1 ay once verdı doktor ama bende bgn alıcam ayy bende senınkınden alayım barı oykum kılo yapmıosa :))))ya herkes bısı soluo valla kıme ınancamıızı sasırıyoruz cnm(
İyiyim ben de, inşallah doktordan gelenlerin haberleriyle daha iyi olacağım....
Bugün baya bi haber alacağız bebelerden...Şimdiden heyecanlıyım....
İyiyim ben de, inşallah doktordan gelenlerin haberleriyle daha iyi olacağım....
Bugün baya bi haber alacağız bebelerden...Şimdiden heyecanlıyım....
kızlarrrrrrrrrr ben bgn doktora gıdıcem cınsıyet ogrenmeyeeee bırden heyecan bastııııııyrın gıdecektık ama esımın yrın ısı varmıs bgne aldımmmmmmmm....
Ya ben balık falan yemiyorum, doktora da dedim....
Hap vermedi..Gerçi benim doktorum hiçbir hapı vermiyor bana..
Balık yerine de ceviz ve brokoli yiyecekmişim..Brokoli çocuğun kemiklerinin gelişimine iyiymiş, özellikle de omuriliğine falan çok iyiymiş..
kızlarrrrrrrrrr ben bgn doktora gıdıcem cınsıyet ogrenmeyeeee bırden heyecan bastııııııyrın gıdecektık ama esımın yrın ısı varmıs bgne aldımmmmmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?