2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hemde algıları öyle bir açıkm oluyor ki bu bebeklerin çokta inatçı oluyorlar ama napalım benim hoşuma gidiyor kızım benim her dediğimi piyon gibi kabul etsin istemem, kişilik sahibi olsun kendi kararlarını verebilsin istiyorum.. Benim kızımda öyle valla, kimseyi takmaz..

kızlar doğum öncesi iznin 5 haftasını doğum sonrasına aktarıp son 3 haftaya kadar çalışabiliyoduk dimi :44: sabah görünce cevap verin olurmu :)
evet canım aktarabiliorsun 32+1 de dra gdip 3 hafta çalışabilir raporu alıp 37+1 dede dogum iznine ayrılıorsun
Günaydın kızlar,
doktora gidecekler inşallah çok güzel haberlerle gelirler bugün..

günaydıııııııııııııııııın herkese bn sabah sabh gene çıkarttım yaaaa ama şimdi poğaca yiyorum

Benim kızım zaten daha şimdiden takmıyor beni...
Ama dediğin gibi, kişilik sahibi olsunlr,kendi kararlarını verebilsinler...İnşllah şansları bahtları açık olur kuzuların...

bana 1 ay once verdı doktor ama bende bgn alıcam ayy bende senınkınden alayım barı oykum kılo yapmıosa :))))ya herkes bısı soluo valla kıme ınancamıızı sasırıyoruz cnm(

bana 1 ay once verdı doktor ama bende bgn alıcam ayy bende senınkınden alayım barı oykum kılo yapmıosa :))))ya herkes bısı soluo valla kıme ınancamıızı sasırıyoruz cnm(

Ya ben balık falan yemiyorum, doktora da dedim....
Hap vermedi..Gerçi benim doktorum hiçbir hapı vermiyor bana..
Balık yerine de ceviz ve brokoli yiyecekmişim..Brokoli çocuğun kemiklerinin gelişimine iyiymiş, özellikle de omuriliğine falan çok iyiymiş..

kızlarrrrrrrrrr ben bgn doktora gıdıcem cınsıyet ogrenmeyeeee bırden heyecan bastıııııı yrın gıdecektık ama esımın yrın ısı varmıs bgne aldımmmmmmmm....

İyiyim ben de, inşallah doktordan gelenlerin haberleriyle daha iyi olacağım....
Bugün baya bi haber alacağız bebelerden...Şimdiden heyecanlıyım....

kimler dr a gidecekti muhtar kuzu :):):)

bende yemiyorum balık falan önceden de yemiyordum zaten dra dedim güldü bana yemiyorsan yeme o zaman dedi çok dert ediyosan son 3 ayda balık yagı hapı veriyim dedi

kızlarrrrrrrrrr ben bgn doktora gıdıcem cınsıyet ogrenmeyeeee bırden heyecan bastıııııı yrın gıdecektık ama esımın yrın ısı varmıs bgne aldımmmmmmmm....

Hadi yine iyisin, akşam gidemedin diye üzülüyordun...
Söyleyene kadar kalkma yerinden...Mecbur söylücek....
Zaten bi kaç kişi kaldınız öğrenmeyen...İnşallah Allah gönlüne göre verri canım..Kaçta gideceksin doktora..

cnmmmmmmm senın doktorunda dıer doktorlardan farklııı

allah gönlüne göre versin canım.ama öğrenince rahatlıyorsun ben de geçen hafta sen gibiydim

saat kaçta gidicen ne zaman gelirsin ayyyyyyyyy meraklandım yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…