gunaydın cnmm..... ayy bende yrın gıtmeye kendımı alıstırmıstım ama bgn gıtcemmm bende cok heyecanlıyımmmmmm.
AYY YERİM SENİN KUZUNU .. TEKMİKTE ATARMIŞ MAŞALLAH
Kızlaaar günaydınnnn, oku oku bitmedi walla sabahtan beriii :) Acaip işim var hiçbişey yapmak istemiyorum, evime gidip ev hanımı olmaak istiyorummmmm hava da güzel , kocama çeşit çeşit yemek yapmak istiyorummm :)
Bugün doktora gidenler güzel haberlerle gelsinler umarım,
Benim de kontrol yarın feciii heyecanlıyım...[/QUOT
BENDE EVDE OTURMAK İSTİYORM. ARTIK YETER DİYORUM GERÇEKTEN..
EV HANIMI OLMAK NE GÜZEL RAHATLAR..
SANADA GÜZEL HABERLER DİLİYORUM CNM
Bol bol dua ediyorum, hepimize bir yerden para çıksın da evde bebeklerimize bakalımmm..
geldim beeeeeeeen.. Kuzuya afferim ben gelene kadr çenesini tutmuşda nerde bu kız yaaa
bizde öyle zannettik de kuzu gitmiş meğer:)))))))))
kızlar günde kaç bardak su içiyorsunuz ..?
ben 12 bardak içiyorum fazlası bile oluyor..
doktorum bana doğuma hazırlık paketi verdi orada çok güzel bilgiler var cd ve dergiler....ayrıca suyun öneminide anlatmışlar uzun uzun..susamasak bile içmemiz lazım..doktorunuz söylemiştir tabi ama belki bilmeyenler vardır diye yazmak istedim..
dur ben çağırayım birtaaa ardahandan antalyaya bi bagırayım
mıhtar kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mıhtar kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Anammm, duydum sesini...
Mükellef geldi kız, dikildi tepeme...Bakamadım,yazamadım,aklım sizde kaldı.....
ya biliyorum da ben 8 bardak içerdim şimd yine sallamaya başladım pek sevmiyorum su içmeyi..kızlar günde kaç bardak su içiyorsunuz ..?
Ben 12 bardak içiyorum fazlası bile oluyor..
Doktorum bana doğuma hazırlık paketi verdi orada çok güzel bilgiler var cd ve dergiler....ayrıca suyun öneminide anlatmışlar uzun uzun..susamasak bile içmemiz lazım..doktorunuz söylemiştir tabi ama belki bilmeyenler vardır diye yazmak istedim..
doktorum bana doğuma hazırlık paketi verdi orada çok güzel bilgiler var cd ve dergiler....ayrıca suyun öneminide anlatmışlar uzun uzun..susamasak bile içmemiz lazım..doktorunuz söylemiştir tabi ama belki bilmeyenler vardır diye yazmak istedim..
bak cnm senı duydu veeeeeeee kuzu sahalardaaaaaaaaaaaa:):):)
ya biliyorum da ben 8 bardak içerdim şimd yine sallamaya başladım pek sevmiyorum su içmeyi..
:) delisin sende el deliye biz akıllıya muhtacız..
Anacım, patronları takmıyom da, mükellef gelince yapacak bişey yok..
Şimdi patronla konuşuyo, ara ara yazabilirim yani gelirse yine yanıma....
ya biliyorum da ben 8 bardak içerdim şimd yine sallamaya başladım pek sevmiyorum su içmeyi..
:) delisin sende el deliye biz akıllıya muhtacız..
akşam haber veerr kesinn, merak ederiz :) insan nasıl heyecanlanıyor di mi
AYY YERİM SENİN KUZUNU .. TEKMİKTE ATARMIŞ MAŞALLAH
Kızlaaar günaydınnnn, oku oku bitmedi walla sabahtan beriii :) Acaip işim var hiçbişey yapmak istemiyorum, evime gidip ev hanımı olmaak istiyorummmmm hava da güzel , kocama çeşit çeşit yemek yapmak istiyorummm :)
Bugün doktora gidenler güzel haberlerle gelsinler umarım,
Benim de kontrol yarın feciii heyecanlıyım...[/QUOT
BENDE EVDE OTURMAK İSTİYORM. ARTIK YETER DİYORUM GERÇEKTEN..
EV HANIMI OLMAK NE GÜZEL RAHATLAR..
SANADA GÜZEL HABERLER DİLİYORUM CNM
Bol bol dua ediyorum, hepimize bir yerden para çıksın da evde bebeklerimize bakalımmm..
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
PATRONU TAKMIYODA MÜKELLEFTEN TIRSIYOR:))))))Anammm, duydum sesini...
Mükellef geldi kız, dikildi tepeme...Bakamadım,yazamadım,aklım sizde kaldı.....
ÇOK GZÜEL YAAAAAA:))))))))))bak cnm senı duydu veeeeeeee kuzu sahalardaaaaaaaaaaaa:):):)
de git başımdan deee kızlar beni bekliyo deadam bunu duyunca dumur olur
öle valla dışardan gören burayı zaten bu karıların hepsi manyak der valla::d:d:d:d
hakikatten yaa azcık efendi olalım.. Diğer topiklerden okuyorlarsa bu kadınların yaş ortalaması 12-18 herhalde derler..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?