2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın cnmm..... ayy bende yrın gıtmeye kendımı alıstırmıstım ama bgn gıtcemmm bende cok heyecanlıyımmmmmm.

akşam haber veerr kesinn, merak ederiz :) insan nasıl heyecanlanıyor di mi

geldim beeeeeeeen.. kuzuya afferim ben gelene kadr çenesini tutmuşda nerde bu kız yaaa

kızlar günde kaç bardak su içiyorsunuz ..?
ben 12 bardak içiyorum fazlası bile oluyor..
doktorum bana doğuma hazırlık paketi verdi orada çok güzel bilgiler var cd ve dergiler....ayrıca suyun öneminide anlatmışlar uzun uzun..susamasak bile içmemiz lazım..doktorunuz söylemiştir tabi ama belki bilmeyenler vardır diye yazmak istedim..

valla günde 2 tane küçük su şişesi var onu iş yerinde ara ara içiyorum evde de bi 4-5 bardak içiyorumdur..suyu severim bende

ya biliyorum da ben 8 bardak içerdim şimd yine sallamaya başladım pek sevmiyorum su içmeyi..

dur ben çağırayım birtaaa ardahandan antalyaya bi bagırayım

mıhtar kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

:) delisin sende el deliye biz akıllıya muhtacız..

Ben 2 litre içiyorum hergün, daha fazlasını midem almıyor. Bunda bile çoook zorlanıyorum, sürekli tuvalete taşınmaktan..

ya biliyorum da ben 8 bardak içerdim şimd yine sallamaya başladım pek sevmiyorum su içmeyi..

öle valla dışardan gören burayı zaten bu karıların hepsi manyak der valla::d

Ben hiç içmiyordum ama bu aralar içim yanıyo valla...
Soğuk soğuk sular, dondurmalar ...
Acayip su içmeye başladım...Yavru kuş soğuk şeyler seviyo, sütü bile sıcak oldu mu içemiyoruz,soğuk içiyoruz....

ayyyy ben 1 hafta ıcemesem aklıma gelmezdı ama sımdı 2 lıtre ıcmeye calısıomm bu cocuklar nelere kadır allahımmm:):):)
baka ne bılgıler vaar cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…