2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Deseydin ya, doğumu da eşim yapıversin..Bana ne gerek var...
Sizin kocalar da pek bi endamlı herhalde haa...Vali fatmanın kocaya öpücüklü el sallar,senin doktor sana gelme der, kocan gelsin der..Tööbee töbee....
Bi kız daha geliyo desene, kurban olurum ben ona...Ayağını da yerim yaa...
Valla doktora iyi deseler bile,sen memnun değilsen değiştir derim ben..

Günaydın kızlar.
Güzel haberlerle geldim :)
kızımın boyu 20 cm. olmuş.
273 gr ağırlığı büyümüş sıpa.
siz napıyosunuz?
kaynatıyonuz yine kuduruklar :)))))

Maşallah kız, kocaman olmuş yaa kuzum benim....
Günün ilk güzel doktor haberi senden geldi, gerisi de gelir inşallah...
Nelerle besliyon kız sen bu zilliyi, kkuş sütüyle mi...
Maşallah ya..Allah nazardan saklasın...

Sizin vali aşmış canım bizimki hiçolmazsa çaktırmadan yapıyo bu sene kız senesi galiba çok kız var topikte babası da diyo biraz karakollarda sürüncez benim başım belaya gircek ama napalım

ya bi liste yapalım yaaa valla böle akip zor oluyo kimin neyi olucak kaç gr ne zaman gitti kontole falan yaa valla bak

Sizin vali aşmış canım bizimki hiçolmazsa çaktırmadan yapıyo bu sene kız senesi galiba çok kız var topikte babası da diyo biraz karakollarda sürüncez benim başım belaya gircek ama napalım

evt kızlarımız çogunlukta maşallah benim neyim var acaba yaaa böle sölenin heyecan basıo

hosgeldınn cnmm yaaaaaa MaŞALLAH bebışee
kızım neyle bakıosunuz bu bebeğe bolee:):))

Valla diyet yapıyorum. 12. haftadan bu yana 1 kg. almışım.
O besleniyo kendi. :)

Her sabah yumurtayla besleniyo :)
uzun boylu olur inşallah.
Yanlız plesentam aşağıdaymış benim de.
Şaşırdım daha önceden belli olmamıştı.

Günaydın kızlar.
siz napıyosunuz?

Maşallahh pamuğa yaaaa, pamuk pamuk kocaman olmuşş

hosgeldınn cnmm yaaaaaa MaŞALLAH bebışee
kızım neyle bakıosunuz bu bebeğe bolee:):))

Arada 2 hafta var bizimkiler de 2 hafta sonra olurlar herhalde o kadar :) Yaaa doktor bana hiç ağırlık söylemedi, boy sordum ölçemem ki boy, baş popo mesafesini söylerim ancak dedi :18:

Valla içimden dedim sen kuzuyu görsen senin hakkından o gelirdi ama neyse bu adam operatörmüş doğuma bizzat giriyomuş çorluda en iyi bu dediler bende yabancısıyım buranın gelin geldim ilk defa dur bakalım sonucu almaya bende gideyimde iki laf ta ben soliym bari

cnm ben 15 gun once gıttımde demıstıı sanada yrın der:)))daha yenı yenı kıloya pardon grama gelıo kıs bızımkıler bız bunları cooooooook gerıden takıp edıyoruzz:(

kocanın arkasına geç nabeerrrrr bende geldim de:):):)

cnm ben 15 gun once gıttımde demıstıı sanada yrın der:)))daha yenı yenı kıloya pardon grama gelıo kıs bızımkıler bız bunları cooooooook gerıden takıp edıyoruzz:(

Kızlar iki haftada çok farkediyor.
sizinkilerde böyle olacak merak etmeyin :)

ya bişi sorucam sizde yemek yerken öğlen veya akşam birden uyku basıyo mu yaa beni yemeğin ortasında uyku basıyo yaa nerdeyse tabagın üstüne kafamı koyup horul horul uyucam yaaa

Günaydın kızlar.
siz napıyosunuz?

ayy canım gözün aydın bıcırık koccamana olmuş yesinler onuuu :)) maşallah, sağlıkla doğduğunu da okuruz inş. :)) kız hakkaten neler yiyosun sen nasıl besleniyosun bize de anlat :)

ayy kuzu alemsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…