hakikatten yaa azcık efendi olalım.. Diğer topiklerden okuyorlarsa bu kadınların yaş ortalaması 12-18 herhalde derler..:))
Kadın milleti zaten 18 i geçmez ki...
Var mı aranızda 18 üstü....
ben de dün baktım internetten, 58 yaşına kadar çalışmam gerekiyormuş :)) aslında 49 yaşında tamamlıyorum ama illa ki yaş da dolacakmış. eşim de dediki 2 tayinde ücretsiz izin alırsın, valla doğru dedim, 4+4 ücretsiz izin alacam sonra da 50de falan emekli olurum, torunlarla beraber çalışırız heraldeBENDE EVDE OTURMAK İSTİYORM. ARTIK YETER DİYORUM GERÇEKTEN..
EV HANIMI OLMAK NE GÜZEL RAHATLAR..
SANADA GÜZEL HABERLER DİLİYORUM CNM
valla günde 2 tane küçük su şişesi var onu iş yerinde ara ara içiyorum evde de bi 4-5 bardak içiyorumdur..suyu severim bende
Kadın milleti zaten 18 i geçmez ki...
Var mı aranızda 18 üstü....
Ben maalesef 19dan gün almaya başladım :)
beeeeeeeeeeen 18 buçugum kuzudan benden yarım yaş küçük
Vaahh vaahh, çok üzüldüm...
Olsun sen yine de çaktırma kimseye...Bi kaç sene anlaşılmaz idare edersin...
Ben 15 yaşındaym bacım....
Şarkım bile var, 15 yaşında da, kuzucuk hanıma doyumm olur muu diye...
Aaa, duymadınız mı yoksa...
yok duymadım ben :):):)
hakikatten yaa azcık efendi olalım.. Diğer topiklerden okuyorlarsa bu kadınların yaş ortalaması 12-18 herhalde derler..:))
Nee ayıpp, ne ayıppp....Hemen dinle bak çok güzel...
egeeeee kızım sen taş gıbı hatunmussunnnnn.......ben senı booleee buyuk sanıodum
Selam kızlarr ay geçmişi okuyamiycam şimdi vallahi doktordan geldim soğuk nevale adam sinir etti beni dörtlü testin sonucu 10 günde çıkıyormuş kocama diyo o zaman bunu getirmene gerek yok sen getir sonucu yeter oldu dedim riskliyse onun karnından alırsınız suyuda tövbe tövbe kafama taktım şimdi niye ole dedi ki bu doktor bu arada bebişim kesin kızmış ayağını yakaladı minicik bir ayak iyi demeseler deişticem valla doktoru hee bunla başladık bunla bitsin bakalım off
Günaydın kızlar.
Güzel haberlerle geldim :)
kızımın boyu 20 cm. olmuş.
273 gr ağırlığı büyümüş sıpa.
siz napıyosunuz?
kaynatıyonuz yine kuduruklar :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?