2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bacılar maşallah keyifler yerinde ne güzel :))) bugün güzel haberler gelir de daha da güzel olur buralar inş.

BENDE EVDE OTURMAK İSTİYORM. ARTIK YETER DİYORUM GERÇEKTEN..
EV HANIMI OLMAK NE GÜZEL RAHATLAR..
SANADA GÜZEL HABERLER DİLİYORUM CNM
ben de dün baktım internetten, 58 yaşına kadar çalışmam gerekiyormuş :)) aslında 49 yaşında tamamlıyorum ama illa ki yaş da dolacakmış. eşim de dediki 2 tayinde ücretsiz izin alırsın, valla doğru dedim, 4+4 ücretsiz izin alacam sonra da 50de falan emekli olurum, torunlarla beraber çalışırız heralde
yada kocam büyükelçi olduktan sonra en iyisi istifayı basıp evde sefa sürmek aslında..

valla günde 2 tane küçük su şişesi var onu iş yerinde ara ara içiyorum evde de bi 4-5 bardak içiyorumdur..suyu severim bende

ben iş yerinde 1,5 lt bitiriyorum evde de en az 3-4 bardak su içiyorum, 2,5 lityi geçiyorum yani. ama çok iyi geliyor su içmediğimde karnımda hafif ağrı oluyor sanki. kabızlık vs de yaşamıyorum, bir de yüzümde yara çıkmıştı ya hani, o geçti izi bile kalmadı, cildim güzelleşti baya sudan bence

abooowwwwwww saat 11 olmuş loooooooooooooooo ne çabuk benim adam gelir birazdan çıkarız o namaza ben eve

Selam kızlarr ay geçmişi okuyamiycam şimdi vallahi doktordan geldim soğuk nevale adam sinir etti beni dörtlü testin sonucu 10 günde çıkıyormuş kocama diyo o zaman bunu getirmene gerek yok sen getir sonucu yeter oldu dedim riskliyse onun karnından alırsınız suyuda tövbe tövbe kafama taktım şimdi niye ole dedi ki bu doktor bu arada bebişim kesin kızmış ayağını yakaladı minicik bir ayak iyi demeseler deişticem valla doktoru hee bunla başladık bunla bitsin bakalım off

senin doktorun da gözü var adamda :):):) sabah da vali bey eşime öpücük attı buda öle bişey tövbe yarabbim:):):):):):)

canım bieşy çıkmaz inş. oyy bi kızımız oldu haaaaaaaaaaaaaa ayy yesinler onun ayacıgını

Günaydın kızlar.
Güzel haberlerle geldim :)
kızımın boyu 20 cm. olmuş.
273 gr ağırlığı büyümüş sıpa.
siz napıyosunuz?
kaynatıyonuz yine kuduruklar :)))))

Günaydın kızlar.
Güzel haberlerle geldim :)
kızımın boyu 20 cm. olmuş.
273 gr ağırlığı büyümüş sıpa.
siz napıyosunuz?
kaynatıyonuz yine kuduruklar :)))))

amanda aman kocaman kız olmuş bu yaa neredeyse gelinlik kızzzz hay maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…