2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bebişine kocaman olmuş ...12.haftadan beri bende diyet yapıyorum
bu ay hiç kilo almamışım
benim doktorda söylemiyo kaç gr. boyu ne kadar bütün kontrollerini yapıyo inceliyo gayet iyi herşey yolunda diyo
İyiyiz canım sen nasılsın...
Bomba gibiyiz bugün...

bende çok iyiyim doktordan geliyorum oğlum gayet iyiymiş ben bu ayı kilo almadan bitirmişim
her şey iyi dedi sevine sevine geldik 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gidicez

ayy canım gözün aydın bıcırık koccamana olmuş yesinler onuuu :)) maşallah, sağlıkla doğduğunu da okuruz inş. :)) kız hakkaten neler yiyosun sen nasıl besleniyosun bize de anlat :)

Ne anlatıyım bacım son 2 haftadır aç geziyorum nerdeyse. herşey yasak.
kendi büyüyo ben bişey yapmıyorum :))))

ben kaçar eşim geldi namaza gönderiyim adamı evde de öğlen yemeği yyip geliyim hoşçakalın

Aaa, o zaman sen de dikkat et..Ama yukarı çıkıyormuş ya,inşallah çıkar seninki de...

Ne anlatıyım bacım son 2 haftadır aç geziyorum nerdeyse. herşey yasak.
kendi büyüyo ben bişey yapmıyorum :))))

dengeli beslenmeye çalışıyorum ben de..2 haftada 600 gr aldım ben, 12.haftadan beri. doktor bundan sonra alırsın demişti.
yani hamileliğin başından beri 1,5 kilo falan almış oldum, iyi mi sizce kızlar?

cnm ben 15 gun once gıttımde demıstıı sanada yrın der:)))daha yenı yenı kıloya pardon grama gelıo kıs bızımkıler bız bunları cooooooook gerıden takıp edıyoruzz:(

Anammm herkes teker teker doğuracak, biz de burda seninle bekçilik yapıcaz channel herhalde :) Yalvarıcaz bi girin nete de doğum hikayelerinizi yazın diye yalvarıcaz. Gerçi belli olmaz bu ilker ama hepimiz sıralı vaktinde doğururuz inşallaaahh :)

ben kaçar eşim geldi namaza gönderiyim adamı evde de öğlen yemeği yyip geliyim hoşçakalın

Afiyet bal şeker olsunnn

bende çok iyiyim doktordan geliyorum oğlum gayet iyiymiş ben bu ayı kilo almadan bitirmişim

canım gözünaydın, maşallah oğluna.. ne güzel 2 hafta sonra göreceksin tekrar :))
ben de 2 hafta sonra bugün gidiyorum kontrole, benim sıpam da 16+5 olmuş olacak inşallah:)

egeeeee kızım sen taş gıbı hatunmussunnnnn.......ben senı booleee buyuk sanıodum
hade beeeeee
abartam ne taşı topuk taşımı:))))

günaydın kızlar.
Güzel haberlerle geldim :)
kızımın boyu 20 cm. Olmuş.
273 gr ağırlığı büyümüş sıpa.
Siz napıyosunuz?
Kaynatıyonuz yine kuduruklar :)))))
oy oy oy oy yesin tosunu teyzesiiiii. Kız 1 g
n var aramızda seninki maşallahhh tosun ben kendime alıyom çocuk beslenmiyor:)) 4 kilo doğar inşallahhh gözünaydın hadi atlattın bu kontrolude..

Ohhh ohhhh, günün ikinci güzel haberi...
Maşallah oğluşa ya...Hep iyi haberlerle gel inşallah..
Benim de kızımı göresim geldi...

yok bacım merak etme burda en ufak biziz :)) hepinizin doğumlarını okuyup öyle girerim heralde :) tam 30 haziran görünüyor bizim doğum tarihi, tabi önce de olabilir sonra da.. hayırla sağlıkla doğuralım da..

valla cnm banada ole gelıyoooo bunlar yavrularına kavusunca bakmazlarda artıkk:):):)

Aaa, o zaman sen de dikkat et..Ama yukarı çıkıyormuş ya,inşallah çıkar seninki de...

evet çıkar belki daha çok erken.
kanaman olabilirdi bu sebepten dedi. ama olmadı çok şükür.
eşimde aynı sorun varmış sezeryanla doğmuş. acaba genetik olabilir mi merak ediyorum.

dengeli beslenmeye çalışıyorum ben de..2 haftada 600 gr aldım ben, 12.haftadan beri. doktor bundan sonra alırsın demişti.
yani hamileliğin başından beri 1,5 kilo falan almış oldum, iyi mi sizce kızlar?

İyi ne kelime süpersin. 1,5 kilo şaka gibi valla ben 7 kilo aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…