maşallah bebişine kocaman olmuş ...12.haftadan beri bende diyet yapıyorumValla diyet yapıyorum. 12. haftadan bu yana 1 kg. almışım.
O besleniyo kendi. :)
Her sabah yumurtayla besleniyo :)
uzun boylu olur inşallah.
Yanlız plesentam aşağıdaymış benim de.
Şaşırdım daha önceden belli olmamıştı.
benim doktorda söylemiyo kaç gr. boyu ne kadar bütün kontrollerini yapıyo inceliyo gayet iyi herşey yolunda diyoMaşallahh pamuğa yaaaa, pamuk pamuk kocaman olmuşş
Arada 2 hafta var bizimkiler de 2 hafta sonra olurlar herhalde o kadar :) Yaaa doktor bana hiç ağırlık söylemedi, boy sordum ölçemem ki boy, baş popo mesafesini söylerim ancak dedi :18:
İyiyiz canım sen nasılsın...
Bomba gibiyiz bugün...
ayy canım gözün aydın bıcırık koccamana olmuş yesinler onuuu :)) maşallah, sağlıkla doğduğunu da okuruz inş. :)) kız hakkaten neler yiyosun sen nasıl besleniyosun bize de anlat :)
Kızlar iki haftada çok farkediyor.
sizinkilerde böyle olacak merak etmeyin :)
Valla diyet yapıyorum. 12. haftadan bu yana 1 kg. almışım.
O besleniyo kendi. :)
Her sabah yumurtayla besleniyo :)
uzun boylu olur inşallah.
Yanlız plesentam aşağıdaymış benim de.
Şaşırdım daha önceden belli olmamıştı.
Ne anlatıyım bacım son 2 haftadır aç geziyorum nerdeyse. herşey yasak.
kendi büyüyo ben bişey yapmıyorum :))))
kuzuuuuu senı face ekledımmmm
cnm ben 15 gun once gıttımde demıstıı sanada yrın der:)))daha yenı yenı kıloya pardon grama gelıo kıs bızımkıler bız bunları cooooooook gerıden takıp edıyoruzz:(
ben kaçar eşim geldi namaza gönderiyim adamı evde de öğlen yemeği yyip geliyim hoşçakalın
bende çok iyiyim doktordan geliyorum oğlum gayet iyiymiş ben bu ayı kilo almadan bitirmişim
her şey iyi dedi sevine sevine geldik 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gidicez
maşallah bebişine kocaman olmuş ...12.haftadan beri bende diyet yapıyorum
bu ay hiç kilo almamışım
hade beeeeeeegeeeee kızım sen taş gıbı hatunmussunnnnn.......ben senı booleee buyuk sanıodum
oy oy oy oy yesin tosunu teyzesiiiii. Kız 1 ggünaydın kızlar.
Güzel haberlerle geldim :)
kızımın boyu 20 cm. Olmuş.
273 gr ağırlığı büyümüş sıpa.
Siz napıyosunuz?
Kaynatıyonuz yine kuduruklar :)))))
bende çok iyiyim doktordan geliyorum oğlum gayet iyiymiş ben bu ayı kilo almadan bitirmişim
her şey iyi dedi sevine sevine geldik 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gidicez
Anammm herkes teker teker doğuracak, biz de burda seninle bekçilik yapıcaz channel herhalde :) Yalvarıcaz bi girin nete de doğum hikayelerinizi yazın diye yalvarıcaz. Gerçi belli olmaz bu ilker ama hepimiz sıralı vaktinde doğururuz inşallaaahh :)
dengeli beslenmeye çalışıyorum ben de..2 haftada 600 gr aldım ben, 12.haftadan beri. doktor bundan sonra alırsın demişti.
yani hamileliğin başından beri 1,5 kilo falan almış oldum, iyi mi sizce kızlar?
Anammm herkes teker teker doğuracak, biz de burda seninle bekçilik yapıcaz channel herhalde :) Yalvarıcaz bi girin nete de doğum hikayelerinizi yazın diye yalvarıcaz. Gerçi belli olmaz bu ilker ama hepimiz sıralı vaktinde doğururuz inşallaaahh :)
Afiyet bal şeker olsunnn
kocanın arkasına geç nabeerrrrr bende geldim de:):):)
iyi de laf mı süper benceeBen tartılmıyorum bile artık, koyverdim gitti
Aaa, o zaman sen de dikkat et..Ama yukarı çıkıyormuş ya,inşallah çıkar seninki de...
dengeli beslenmeye çalışıyorum ben de..2 haftada 600 gr aldım ben, 12.haftadan beri. doktor bundan sonra alırsın demişti.
yani hamileliğin başından beri 1,5 kilo falan almış oldum, iyi mi sizce kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?