2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Valla olabilir, kuzu gibi tuttuğunu kopartsın isterim ben. zaten benim kıza bende Öykü ismini koycaktım ama babaannesi Öykü ismini çok beyenince aynı fikirde olmamak için koymadım... ne iğrençim dimi

Merak etme yeni nesil bizden fırlama...Tuttuğunu kopartır o..Hiç şüphem yok, gözlerden belli..
Yalnız babanne beğendi diye isim koymamak da güzelmiş haa,illa inatlaşacaz değil mi...

güzel haberler gelmiş epey...

denizsuray, fmg, ipek, comely, öyküm gözünüzaydın. bebişler çok iyiymiş maşallah

inşallah akşam gelecek haberler de çok güzel olur...
inşallah canım
oh maşallah bi iyihaber daha
O da neymiş kız...
Benim doktor hiç ona bakmıyo...Alttan mı muayene ediyorlar ona bakmak için...

inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
Herkese Hayırlı Cumalar ....
hayırlı cumalar
herkese hayrlı cumalar

amiyosentezden geldim kızlar sonuç 3 hafta sonra çıkacak bu mübarek günde inşallah iyi sonuç çıkacak...
inşallah iyi olucak sonuçlar hayırlı olsun
allah bağışlasın çok güzel kızın var

Merak etme yeni nesil bizden fırlama...Tuttuğunu kopartır o..Hiç şüphem yok, gözlerden belli..
Yalnız babanne beğendi diye isim koymamak da güzelmiş haa,illa inatlaşacaz değil mi...

bu ikinciye Öykü koyarım diyordum, hatta onun için nickim Öyküm oldu, şimdi de kadınla görüşmüyoruz falan sevindirik olmasın dedim...

Fatma hosgeldin canim

Kizlar bisi diycem ya bu nickler ile hitap etmek zor oluyo uzun oluyo gercek isimlerimizi yazsak ya ? Olurmu sizce?
Ilk Ben yazayim benim adim Ebru memnun oldum hehe

Gerci bir cogunuz biliyorsunuzdur isimlerinizi ama ben bilmiyorum:)

Açıın vallaa, hatun sabah bi bağırdı ardahandan, taa antalyadan duydum geldim ben...

kız sen alemsin yaa burda kendi kendime gülüyorum Allahtan odada tekim :)) millet deli dicek bana..

çileekkk kız ben görmedim ama senii göbüşünü gördüm o foto da harika, elbisen çok güzel, ama seni görmedim ben

benimki çok farklı bişi sölemicem işde meraktan çatlayın

Biz de memnun olduk fıstık..
Beni çoğu biliyo zaten, emine ama sorsan baksan herkes kuzu diyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…