Valla olabilir, kuzu gibi tuttuğunu kopartsın isterim ben. zaten benim kıza bende Öykü ismini koycaktım ama babaannesi Öykü ismini çok beyenince aynı fikirde olmamak için koymadım... ne iğrençim dimi
Sağol canım benim, kocama sorsan sen de bi çingenelik var diyo :)
Aman silemedim ama göbişimin resmiyle değiştirebildimm :)
inşallah canımgüzel haberler gelmiş epey...
denizsuray, fmg, ipek, comely, öyküm gözünüzaydın. bebişler çok iyiymiş maşallah
inşallah akşam gelecek haberler de çok güzel olur...
oh maşallah bi iyihaber dahaAy evet çok rahatladım senin rahim ağzın çok uzun zaten kolay kolay düşük yapmazsın, korkma dedi. Tansiyonumda iyi çıktı ilk defa. Ay çok mutlu oldum. Geçmişi okuyamadım herkes iyiymiş galiba.. Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın.
O da neymiş kız...
Benim doktor hiç ona bakmıyo...Alttan mı muayene ediyorlar ona bakmak için...
inşallah iyi haberlerini bekliyoruzGunaydın kızlarrr
bakıyodur canım her kontrolde bakıyodur sana söyleme gereği duymuyodur
yarın gidecem doktora benimde yarın aminosentez olup olmayacagıma karar verecekler sabırsızlıkla bekliyorum inş güzel şeylerle gelirim .cok heycanlıyım
hayırlı cumalarHerkese Hayırlı Cumalar ....
inşallah iyi olucak sonuçlar hayırlı olsunherkese hayrlı cumalar
amiyosentezden geldim kızlar sonuç 3 hafta sonra çıkacak bu mübarek günde inşallah iyi sonuç çıkacak...
allah bağışlasın çok güzel kızın varÇok teşekkür ederiz kızlar, evet çok ince ve uzun boylu, 52 cm. doğdu zaten 2 ay sonrada 62 cm. olmuştu doktor o zamandan çok uzun olcağını söylemişti. vücududa çok ince hiç anasına çekmemiş, ben tombalak o sıska
kuzuuuuuuuuuuu bgn alıntıda yapmadım ama nedense bu bana bısey hatırlattı krıze gırdım:):):):):)
Merak etme yeni nesil bizden fırlama...Tuttuğunu kopartır o..Hiç şüphem yok, gözlerden belli..
Yalnız babanne beğendi diye isim koymamak da güzelmiş haa,illa inatlaşacaz değil mi...
beeeeeeen geldiiiiiiiim heyy millet açılın
inşallah canım
oh maşallah bi iyihaber daha
inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
hayırlı cumalar
inşallah iyi olucak sonuçlar hayırlı olsun
allah bağışlasın çok güzel kızın var
herkese hayrlı cumalar
amiyosentezden geldim kızlar sonuç 3 hafta sonra çıkacak bu mübarek günde inşallah iyi sonuç çıkacak...
Açıın vallaa, hatun sabah bi bağırdı ardahandan, taa antalyadan duydum geldim ben...
Açıın vallaa, hatun sabah bi bağırdı ardahandan, taa antalyadan duydum geldim ben...
Kız sus, ben resmi eklerken aşağıya baktım zaten, eyvah dedim channel de var, yandık...
inşallah çok güzel çıkar... sen içini ferah tut, yoktur hiçbir şey
benimki çok farklı bişi sölemicem işde meraktan çatlayınFatma hosgeldin canim
Kizlar bisi diycem ya bu nickler ile hitap etmek zor oluyo uzun oluyo gercek isimlerimizi yazsak ya ? Olurmu sizce?
Ilk Ben yazayim benim adim Ebru memnun oldum hehe
Gerci bir cogunuz biliyorsunuzdur isimlerinizi ama ben bilmiyorum:)
evet soguktan sesimiz gür az acıda yiyince daha gür oluyo
Fatma hosgeldin canim
Kizlar bisi diycem ya bu nickler ile hitap etmek zor oluyo uzun oluyo gercek isimlerimizi yazsak ya ? Olurmu sizce?
Ilk Ben yazayim benim adim Ebru memnun oldum hehe
Gerci bir cogunuz biliyorsunuzdur isimlerinizi ama ben bilmiyorum:)
kızzzz okadar dıkkatlı yazdımkı anlatamam bıdaha bakıom alıntı felan deıl dımı dıe:):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?