allahım ne yaslısı kız 32 de nolmuss daha gencecık duruyorsun masallah cokta guzelsın..
aman ben 22 yasındayım ne olyo yanı 32 yas neymıs kı daha genc bır yas
cilekcilcek insallah p.tesi bende eklerim canim simdi isyerinde yok resmim maalesef
allahım ne yaslısı kız 32 de nolmuss daha gencecık duruyorsun masallah cokta guzelsın..
Yaaa kızlar ben bunu silemiyorummm nassı silicem, çarpı falan çıkmıyor bende. Ay panikledimm..
Oykum masallah canim kizina cok güzel
herkese hayrlı cumalar
amiyosentezden geldim kızlar sonuç 3 hafta sonra çıkacak bu mübarek günde inşallah iyi sonuç çıkacak...
Canım ya, sen kalbini temiz tut, inşallah güzel çıkacak sonuçlar, hep beraber sevineceğiz...
Hem de emin olacaksın,bebişinin sağlıklı olduğundan inşallah..
Çok teşekkür ederiz kızlar, evet çok ince ve uzun boylu, 52 cm. doğdu zaten 2 ay sonrada 62 cm. olmuştu doktor o zamandan çok uzun olcağını söylemişti. vücududa çok ince hiç anasına çekmemiş, ben tombalak o sıska
oykumun kızı cin gibi maşallah gelecegın kuzusu olmaya aday bence:):):):)
oykumun kızı cin gibi maşallah gelecegın kuzusu olmaya aday bence:):):):)
çilekçilek maşallahın var gerçekten, çok hoşsunbir de kuzunun dediği gibi çok asil bir duruşun var.
Resim görünüyor ya aşağıda, orda sağ üstüne doğru gittiğinde mause ile x çıkıyor ..Bi daha dene istersen..
Resim görünüyor ya aşağıda, orda sağ üstüne doğru gittiğinde mause ile x çıkıyor ..Bi daha dene istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?