2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese hayrlı cumalar

amiyosentezden geldim kızlar sonuç 3 hafta sonra çıkacak bu mübarek günde inşallah iyi sonuç çıkacak...

amaaaaannn bu ne be yaw
bütün güzellikler bu forumda mı toplanmış kıskandım vallahi

ben kaçtım kızlar
dışarısı soğuk ama biraz yürümeye çalışıcam bakalım becerebilirsem

herkese hayrlı cumalar

amiyosentezden geldim kızlar sonuç 3 hafta sonra çıkacak bu mübarek günde inşallah iyi sonuç çıkacak...

Canım ya, sen kalbini temiz tut, inşallah güzel çıkacak sonuçlar, hep beraber sevineceğiz...
Hem de emin olacaksın,bebişinin sağlıklı olduğundan inşallah..

Öyle deme kız, sen de tombalak değilsin, olsa olsa balık etli olur..
O kadar da olur yanii..Hepimiz öyleyiz..Hem çöp gibi olunca madalya mı takıyorlar,sağlıklı olalım da...

kızlar, mesaj düzenleme paneli son yazılan mesajlarda çıkıyor, 2-3 sayfa gerideki mesajlarıma bakıyorum bazen onlarda çıkmıyor. o yüzden hemen silmek gerekiyor. kontrol panelindeki eklentiler bölümünden de silinebiliyor sanırım resimler.

oykumun kızı cin gibi maşallah gelecegın kuzusu olmaya aday bence:):):):)

Valla olabilir, kuzu gibi tuttuğunu kopartsın isterim ben. zaten benim kıza bende Öykü ismini koycaktım ama babaannesi Öykü ismini çok beyenince aynı fikirde olmamak için koymadım... ne iğrençim dimi

çilekçilek maşallahın var gerçekten, çok hoşsun bir de kuzunun dediği gibi çok asil bir duruşun var.

Sağol canım benim, kocama sorsan sen de bi çingenelik var diyo :)

Resim görünüyor ya aşağıda, orda sağ üstüne doğru gittiğinde mause ile x çıkıyor ..Bi daha dene istersen..

Aman silemedim ama göbişimin resmiyle değiştirebildimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…