ben kuzumu gordum bıkeremmmmmmmmmmmm hehehehehe bakale bacım oykum dedılerde ya bıse dıcem bebekın resmımı var ay cok heycanlandım
hehe bi ben kalmisim demekki :) Bende eklemek istiyorum ama evde laptop bozuldu isyerindede resim yok bakalim zaman olursa yüklerim ama nasil siliniyor tekrar?
yaşlıyım biraz ama idare edin artııık :) yaş bu ay sonu oldu 32
kızlar ben yokkken kotu bıse olmadı dımı kımseye ay aklım hep ordada yakamoz comely ve gokyuzunden ne haber bıde ege bunların ıyı olup olmadını duymak ıstıyorum tabı herkes ıyı olsunda cok ozledım hepsını
Heps de iyi..
yakamoz daha cinsiyet öğrenemedi..
comely kızı olacak, gayet iyi...
gökyüzü de iyiydi ama, o girmiyo artık eskisi gibi...
Ege de iyi, onun da duru geliyo..Salı gitti doktora maşallah kocaman olmuş tekme atıyo habire..
Ne yaşlısı kız, biz hep çoğumuz o yaşlardayız...
Çok güzelsin maşallah...
Bi de hani kimisi asil durur ya, öyle duruyon..Benim çok hoşuma gider öyle tipler...Kendimde asalet olmadığından herhalde...
Nazar değmesin...
iyi iyi masallahta gokyuzu nıye gırmıyor artık hayrola
Ne yaşlısı kız, biz hep çoğumuz o yaşlardayız...
Çok güzelsin maşallah...
Bi de hani kimisi asil durur ya, öyle duruyon..Benim çok hoşuma gider öyle tipler...Kendimde asalet olmadığından herhalde...
Nazar değmesin...
cilekcilekcik olurmu canim masallah cok fitsin
Şu yaşlı kadının moralini düzelttinn :) sen de gayet gayet asil duruyorsun nerden çıkardın ki onuuuu?
ne bıcım konusyon kız sen kendı hakkında ole ınsan oyle konusurmu uyus karı doverım haaaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?