2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çilek resmini gördüm çok hoş güzel bi bayansın

Canım benim o sizlerin bakan gözlerinizin güzelliğiii

Bence deeee, benimki Didem :) Gözüm, gözümün nuru, sevgilim demek, unutmayın kızlar adımıııı

valla kıskandım senı fatma ogle evıne gıt yemegını ye gel.
bız burda kara kara dusunelım ne yesek dıe:)

vall cnım ev yakın olsa ii olucak yürüyerek git gel şimdilik iyide zor oluyo yaa 15-20 dk sürüyo sabah gel öğlen git öğeln geri gel akşam git toplamda 1 saat yürümüş oluyorum

Insallah aklimda tutabilirim kizlar isimleri simdi nicklere alistim ya:)
Özet geceyim dogrumu:)
Kuzu : Emine
Cilekcilek: Didem
Oykum: Sevgi
Fatma:Fatma:)
Baska kim var?

bosver cnm zaten doktorlar yuruyus verıyo ıyı oluyodur senın ııcnde ılerde nolur bılememm

Evet doktor bugün bana yürü dedi, kendin için değil bebek için dedi. Bebeğin yer çekimine ayak uydurarak, iskelet sisteminin gelişimi açısından da yararlıymış..

bosver cnm zaten doktorlar yuruyus verıyo ıyı oluyodur senın ııcnde ılerde nolur bılememm

valla şu yerdeki buzlar olmasa iyi olucak eşime sıkı sıkı tutyorum düşmeyeyim diye.. sahi kızlar noldu biliyormusunuz... eşim namaza gidemedi evden abdest alıp çıktı camiye yaklaşmışken buzdan yakıp düşmüş eli yüzülmüş ya kanamış ee haliyle kan çıktıgı için abdestde gitmiş camide alayım demiş bakmışki gömleğinin koluda kan olunca geri dönmüş eve geldi ama nasıl üzgün herkes camiye giriyo ben geri döndüm geldim diyee çok üzülmüştü yaaa

Evet doktor bugün bana yürü dedi, kendin için değil bebek için dedi. Bebeğin yer çekimine ayak uydurarak, iskelet sisteminin gelişimi açısından da yararlıymış..

benim çocuk yerçekimine fazlasıyla ayak uydurmuştur işe yetişmek için abzen daha hızlı yürüyoruz

Üzülmesin ya kıyamam...
allah onun sevabını yazar merak etmesin..Niyet önemli bu işlerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…