Isim felan resim biz yokken yapın
bende ismimi veriyorum pakizeeeeeeeeeeeee:))))))))))))))))))))))))))
küstüm size ben
pakize kız sana bebişi sorcaktım benimki biraz zayıf herhalde 224 gr. Falan senin kaç çıkmıştı, yeni gitmiştin sende merak ettim yazsana
aman iyi ki bi kilo verdiniz.
Yiycem işte ohh balık vardı kız şirkette şansıma baya bi yedim:)))))))
valla şu yerdeki buzlar olmasa iyi olucak eşime sıkı sıkı tutyorum düşmeyeyim diye.. sahi kızlar noldu biliyormusunuz... eşim namaza gidemedi evden abdest alıp çıktı camiye yaklaşmışken buzdan yakıp düşmüş eli yüzülmüş ya kanamış ee haliyle kan çıktıgı için abdestde gitmiş camide alayım demiş bakmışki gömleğinin koluda kan olunca geri dönmüş eve geldi ama nasıl üzgün herkes camiye giriyo ben geri döndüm geldim diyee çok üzülmüştü yaaa
pakizemmmm yerim ben seni, valla ben senin ismini yazıcaktım da,gelsin kendi yazsın diye yazmadım...
Resim ben yapıştırdım kız, gördünüz ya beni siz..
Bi de cilek koydu resim ama, zaten zorla sildi...bi daha ekler mi bilmiyom..
2 kg 340 gr..:)))))))))) söylemiycem
aman iyi ki bi kilo verdiniz.
Yiycem işte ohh balık vardı kız şirkette şansıma baya bi yedim:)))))))
geçmiş olsun allahtan bir yeri kırılmamış bundada bir hayır vardır camiye kadar gidip
geri gelmiş
tatlım hoşgeldin, sana bişey sordum ben ama araya kaynadı dün.
pilates yapıyorum demiştin ya hani, hamile pilatesi mi yapıyorsun? bir de hamilelikten önce de düzenli yapıyor muydun?
biz yokken fotosunu eklemiş sonra kaldırmış güzele bakmak sevap ya biz de sevap kazanalım ama dimi birazcık
tatlım hoşgeldin, sana bişey sordum ben ama araya kaynadı dün.
pilates yapıyorum demiştin ya hani, hamile pilatesi mi yapıyorsun? bir de hamilelikten önce de düzenli yapıyor muydun?
biz yokken fotosunu eklemiş sonra kaldırmış güzele bakmak sevap ya biz de sevap kazanalım ama dimi birazcık
yaa ama çok çabuk affediyorum bende sizi yaa.. Ooo dayanamıyorum ki..yok kız kilo vermeye ben sevinmedim ki korktum hatta, ben 10 kilo versem sana ancak yetişirim zaten. Bende kilo zaten çooooook.. Bu arada ben hipertroidi hastasıyım, hamileyken de çok hızlı çalışıyor metabolizmam ondan herhalde yoksa ben kızımda 25 kilo almıştım paşalar gibi.
egeeee sen bakma bunlara ye bacım ye afiyet olsun bebişine yarasın bak ne güzel balık yemiş hemşom benim :)
ohhhh afıyet olsun sekerım bebıse yarasın hosgeldınn
bak gozler hemen senı aradı:)
seldaya bulaşan kayboluyo herhalde
aradı ama dalga geçiyorlar bende sinirden daha çok yiyorum(((((( :84::84:
kız sende bi laf söylüyosun ben çatlıyorum gülmekten.. Hakikatten yelkovan da puf oldu
kız sende bi laf söylüyosun ben çatlıyorum gülmekten.. Hakikatten yelkovan da puf oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?