2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Isim felan resim biz yokken yapın
bende ismimi veriyorum pakizeeeeeeeeeeeee:))))))))))))))))))))))))))

küstüm size ben

Pakize kız sana bebişi sorcaktım benimki biraz zayıf herhalde 224 gr. falan senin kaç çıkmıştı, yeni gitmiştin sende merak ettim yazsana

egeeee sen bakma bunlara ye bacım ye afiyet olsun bebişine yarasın bak ne güzel balık yemiş hemşom benim :)

aman iyi ki bi kilo verdiniz.

Yiycem işte ohh balık vardı kız şirkette şansıma baya bi yedim:)))))))

Yok kız kilo vermeye ben sevinmedim ki korktum hatta, ben 10 kilo versem sana ancak yetişirim zaten. bende kilo zaten çooooook.. bu arada ben hipertroidi hastasıyım, hamileyken de çok hızlı çalışıyor metabolizmam ondan herhalde yoksa ben kızımda 25 kilo almıştım paşalar gibi.

geçmiş olsun allahtan bir yeri kırılmamış bundada bir hayır vardır camiye kadar gidip
geri gelmiş

aaa bende istiyorum görmek çilekkkkkkkkkk didemmmmmmmmmmmm koysana bidaha öğrendin nasılsa

canm dün kaynadı.. sen yazdın ben çıkmıstım, sonra ben sana sordum ama buseferde sen yoktun galiba..
hamile pilatesi yapıyorum canm, dvd den, hamilelikten öncede yapıyodm, pilates yapanlar hamileleiklerinde bırakmıyor ama ben ilk 3 ay bıraktım riske atmiyim dedim.. şimdi devam ediyorum yani tekrar. ama başlayacaksan eğer 3. ayı geçtikten sonra daha öncesinde yapmayanlar için bile sorun yok.. tabi kendini kesinlikle zorlamadan, yavaş yavaş.. sende başlamayı mı düşünüyosun..

aaa çilek fotosunu mu koymuşş kaçırdıkk.. hastanedaşımı görseydim keşke ..

canm dün kaynadı.. sen yazdın ben çıkmıstım, sonra ben sana sordum ama buseferde sen yoktun galiba..
hamile pilatesi yapıyorum canm, dvd den, hamilelikten öncede yapıyodm, pilates yapanlar hamileleiklerinde bırakmıyor ama ben ilk 3 ay bıraktım riske atmiyim dedim.. şimdi devam ediyorum yani tekrar. ama başlayacaksan eğer 3. ayı geçtikten sonra daha öncesinde yapmayanlar için bile sorun yok.. tabi kendini kesinlikle zorlamadan, yavaş yavaş.. sende başlamayı mı düşünüyosun..

aaa çilek fotosunu mu koymuşş kaçırdıkk.. hastanedaşımı görseydim keşke ..

ya bugün yelkovan gelecekti,seldadan haber getirecekti yok ortada...
gökyüzü de girmiyo ne zamandır hatun küstü herhalde bize....

yaa ama çok çabuk affediyorum bende sizi yaa.. Ooo dayanamıyorum ki..
Nese 230 gr dı bebik ama fmghormonlu karı anacım 270 gr onunki

egeeee sen bakma bunlara ye bacım ye afiyet olsun bebişine yarasın bak ne güzel balık yemiş hemşom benim :)

canım yaa toprak olsun çamurdan olsun allahına kurban

kız sende bi laf söylüyosun ben çatlıyorum gülmekten.. Hakikatten yelkovan da puf oldu

güldürmek için varım ben burda benimle ilk tanışan hep ne soğuk insansın diyo sonradan bana alışınca bırakamıyoralr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…