2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa ama çok çabuk affediyorum bende sizi yaa.. Ooo dayanamıyorum ki..
Nese 230 gr dı bebik ama fmghormonlu karı anacım 270 gr onunki

canım yaa toprak olsun çamurdan olsun allahına kurban

banada fmg den sonra az geldi demek normal, o diet yapıyordu ondan mı acaba, sağlıklı beslenince bebek daha iyi gelişiyor herhalde, maşallah onun bebişe.. neyse bizimkilerde normal demek ki.

Bende hamile kalmadan pilates yapıyordum özledim hatta ( şimdi dr neslihan iskit in hamilelikte yoga dvd sini aldım ama o kadının ses tonu beni irrite ediyo bide platesten sonra bu bana leblebi çekirdek gibi geldi ondan bıraktım ama kilo almaya başladım kontrol altında tutmam lazım hemde nefes açısından yeniden başlicam sanırım

kızlarrrrrrrrr ben cıkıyorummmmm dayanamıcam bıraz gezım mısır carsısında sonrada hastaneye gıdeırm..
herkese ıyı haftasonları cnm bebıslerınıze ve kendınıze ıyı bakın ...

kızlarrrrrrrrr ben cıkıyorummmmm dayanamıcam bıraz gezım mısır carsısında sonrada hastaneye gıdeırm..
herkese ıyı haftasonları cnm bebıslerınıze ve kendınıze ıyı bakın ...
hadi ii haberlerle inş.... kuzucugunada slm söle bizden
Gel kız gel, bende stok var çekmecede...

valla ii olur heee bende su stokluyorum nedense

yaaa akşama ne yemek yapıcam ben yaaaaaa

kız ege, bebek girdi sen yokken selamı vardı...
Gerçi herkesi sordu da,seni comelyi, gökyüzünü,yakamozu özellikle sorduydu...
cnmmmm a.s adanadamı hala yaa

:):):):):):):):)kuzu yıyemıoya ondan kıskanıyo
kıskanç kuzu

güldürmek için varım ben burda benimle ilk tanışan hep ne soğuk insansın diyo sonradan bana alışınca bırakamıyoralr
bağımlılık yapıyorsun yanii

banada fmg den sonra az geldi demek normal, o diet yapıyordu ondan mı acaba, sağlıklı beslenince bebek daha iyi gelişiyor herhalde, maşallah onun bebişe.. Neyse bizimkilerde normal demek ki.
normal ben nette okudum bu haftalarda bu kiloymuş..

gelirsem orayaaaaaaa bi çiko yerim heeeeeeeeeeeee mıhtar kuzu:d
sende aza sın muhtarın aza sı

başlayanlar bırakamıyo gerçekten.. sen de dön bencede pilatesine.. hamilelik için nefes egzersizi de oluyo dediğin gibi.. bende ebru şallı dan yapıyorm ama o da kameraya bakıp tip tip gülüyo ya ben de ona sinirirm, :))) kendi sinirlerimi bozmamak için bende açıyorm seda bağcanın sunrise ini hem bebişe iyi geliyo hem bana.. arada göz ucuyla bakıp takip ediyommm:)) ama yogayada çok iyi diyolar hamilelikte.. bende isterdim ama hiç yapmadım daha önce..

ege ben neyim biliyon mu hani yaşlı bi teyze olur köşede oturur çekirdek çitler ona buna laf atar yaa ben o oyum yaşlı karısı valla..

cnmmmm a.s adanadamı hala yaa

kıskanç kuzu

sende aza sın muhtarın aza sı

adanada sanırım, fazla kalmadı çünkü, evinde olsaydı oyalanırdı...Sizi sordu, ben de hepsi iyi dedim...
Valla şu aralar kıskançlığım yemeye değil, tepiklere...Ben de bekliyom büyük sabırsızlıkla....

Konuş kız, ben muhtarsam o da aza tabi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…