Ya evde dinleniyom diyordu, bugün işe gidecekti..Belki iş yerinden giremiyordur, gündüz sorar akşam eve gidince yazar inşallah iyi haberler...
:):):):):):):):)kuzu yıyemıoya ondan kıskanıyo
yaa ama çok çabuk affediyorum bende sizi yaa.. Ooo dayanamıyorum ki..
Nese 230 gr dı bebik ama fmghormonlu karı anacım 270 gr onunki
canım yaa toprak olsun çamurdan olsun allahına kurban
canm dün kaynadı.. sen yazdın ben çıkmıstım, sonra ben sana sordum ama buseferde sen yoktun galiba..
hamile pilatesi yapıyorum canm, dvd den, hamilelikten öncede yapıyodm, pilates yapanlar hamileleiklerinde bırakmıyor ama ben ilk 3 ay bıraktım riske atmiyim dedim.. şimdi devam ediyorum yani tekrar. ama başlayacaksan eğer 3. ayı geçtikten sonra daha öncesinde yapmayanlar için bile sorun yok.. tabi kendini kesinlikle zorlamadan, yavaş yavaş.. sende başlamayı mı düşünüyosun..
aaa çilek fotosunu mu koymuşş kaçırdıkk.. hastanedaşımı görseydim keşke ..
ben sana mıhtar diyomda sen yok diyon kızım mıhtarsın işde
kız sende bi laf söylüyosun ben çatlıyorum gülmekten.. Hakikatten yelkovan da puf oldu
Aman iyi be, mıhtar da olduk sayende...
fatma benide çok güldürüyo
fatma benide çok güldürüyo
gelirsem orayaaaaaaa bi çiko yerim heeeeeeeeeeeee mıhtar kuzu
kızlarrrrrrrrr ben cıkıyorummmmm dayanamıcam bıraz gezım mısır carsısında sonrada hastaneye gıdeırm..
herkese ıyı haftasonları cnm bebıslerınıze ve kendınıze ıyı bakın ...
hadi ii haberlerle inş.... kuzucugunada slm söle bizdenkızlarrrrrrrrr ben cıkıyorummmmm dayanamıcam bıraz gezım mısır carsısında sonrada hastaneye gıdeırm..
herkese ıyı haftasonları cnm bebıslerınıze ve kendınıze ıyı bakın ...
Gel kız gel, bende stok var çekmecede...
Kizlar cok aciktim bende yemege gidiyorum hadi görüsürüz
cnmmmm a.s adanadamı hala yaakız ege, bebek girdi sen yokken selamı vardı...
Gerçi herkesi sordu da,seni comelyi, gökyüzünü,yakamozu özellikle sorduydu...
kıskanç kuzu:):):):):):):):)kuzu yıyemıoya ondan kıskanıyo
bağımlılık yapıyorsun yaniigüldürmek için varım ben burda benimle ilk tanışan hep ne soğuk insansın diyo sonradan bana alışınca bırakamıyoralr
normal ben nette okudum bu haftalarda bu kiloymuş..banada fmg den sonra az geldi demek normal, o diet yapıyordu ondan mı acaba, sağlıklı beslenince bebek daha iyi gelişiyor herhalde, maşallah onun bebişe.. Neyse bizimkilerde normal demek ki.
sende aza sın muhtarın aza sıgelirsem orayaaaaaaa bi çiko yerim heeeeeeeeeeeee mıhtar kuzu:d
Bende hamile kalmadan pilates yapıyordum özledim hatta( şimdi dr neslihan iskit in hamilelikte yoga dvd sini aldım ama o kadının ses tonu beni irrite ediyo bide platesten sonra bu bana leblebi çekirdek gibi geldi ondan bıraktım ama kilo almaya başladım kontrol altında tutmam lazım hemde nefes açısından yeniden başlicam sanırım
ya bugün yelkovan gelecekti,seldadan haber getirecekti yok ortada...
gökyüzü de girmiyo ne zamandır hatun küstü herhalde bize....
cnmmmm a.s adanadamı hala yaa
kıskanç kuzu
sende aza sın muhtarın aza sı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?