2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benide merak ederseniiiizzz 0478 211 40 00 dahili numaram 143 bekliyorum :):):):)

kızlarrrrrrrrr ben cıkıyorummmmm dayanamıcam bıraz gezım mısır carsısında sonrada hastaneye gıdeırm..
herkese ıyı haftasonları cnm bebıslerınıze ve kendınıze ıyı bakın ...

güle güle tatlım , ohhhh bi güzel gez hadi..güzel haberlerle gell... sende bebişne ve kendine iyi bak şekerrr...
Kizlar cok aciktim bende yemege gidiyorum hadi görüsürüz

afiyet bal şeker olsun canmmm

bende daha önce yoga yapmamıştım hamile pilatesi dvd bulamayınca yoga aldım yoga basit pilatesin başlangıç hareketlerini bilirsin onlar gibi daha nefes ve denge ağırlıklı sadece sevindim demek tek pilatesçi ben deilmişim

uykum geldiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaa...söleseniz yaaa yaaa akşama ne yapıcam

hmm anladım tatlım, yogada çok güzel .. güzel oluyo yaa gerçekten insan kendini iyi hissediyo ...

bende sevindim canm :))

kızlar vallahi bi yarım saat çıktım çeneniz düşmüş yine
yürüdüm geldim biraz buralara takılayım yemek yapıcam daha

Ben bugün niye bu kadar neşeliyim biliyonuz mu kızlarrr....
Dün kociş dar giyinmiştim, karnıma bi tuhaf baktı sonra arkamdan sarıldı karnımı kavradı....
Babasının kuzusu büyümüş yaaa dedi...
Ondan sanırım yarım bi aklım vardı, o da uçtu gitti...

Bir kutu üçgen peynir + ekmek yedim ya noluyo bana biri beni durdursun şimdi de karşımdaki dankeki yememek için kendime telkin yapıyorum

anam sevsinler sizi iyi dar giymene bişi demiyo o dünki elbise vardıya onu gösterdim hemen ben diz üstü giydirmem pis herif gıcık etti beni bulsam alıp giyerim onu mu dinlicem

anam sevsinler sizi iyi dar giymene bişi demiyo o dünki elbise vardıya onu gösterdim hemen ben diz üstü giydirmem pis herif gıcık etti beni bulsam alıp giyerim onu mu dinlicem

Kız benimki otelde barmen, rus revüsü falan da oluyo...
Adamın göz aşinalığı var zaten, donsuz gezsem gene karışmaz...

ayyy ayyy aman amannnn kocasının kuzusuuuu...mest olmuş bakkk... canm benm insan sevinmezmiii.. babalarda yavaş yavaş anlıyo karınlar şiştikçe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…