ay dün gece rüyamda topiği açıyordum altta seldanın adını görüyordum. hemen bakayım diyorum kendi kendime ama sonrasını hatıramıyorum:))
ay dün gece rüyamda topiği açıyordum altta seldanın adını görüyordum. hemen bakayım diyorum kendi kendime ama sonrasını hatıramıyorum:))
kızlarrrrrrrrr ben cıkıyorummmmm dayanamıcam bıraz gezım mısır carsısında sonrada hastaneye gıdeırm..
herkese ıyı haftasonları cnm bebıslerınıze ve kendınıze ıyı bakın ...
Kizlar cok aciktim bende yemege gidiyorum hadi görüsürüz
başlayanlar bırakamıyo gerçekten.. sen de dön bencede pilatesine.. hamilelik için nefes egzersizi de oluyo dediğin gibi.. bende ebru şallı dan yapıyorm ama o da kameraya bakıp tip tip gülüyo ya ben de ona sinirirm, :))) kendi sinirlerimi bozmamak için bende açıyorm seda bağcanın sunrise ini hem bebişe iyi geliyo hem bana.. arada göz ucuyla bakıp takip ediyommm:)) ama yogayada çok iyi diyolar hamilelikte.. bende isterdim ama hiç yapmadım daha önce..
benide merak ederseniiiizzz 0478 211 40 00 dahili numaram 143 bekliyorum :):):):)
ege ben neyim biliyon mu hani yaşlı bi teyze olur köşede oturur çekirdek çitler ona buna laf atar yaa ben o oyum yaşlı karısı valla..
Ben de 0 900 900 90 90
dahili mahili yok, bi kere çalsın açarım hemen...
Ben de 0 900 900 90 90
dahili mahili yok, bi kere çalsın açarım hemen...
hahaha allah iyiliğiniz versin yaa. deli karılar..
Allah sni manyak karı
bende daha önce yoga yapmamıştım hamile pilatesi dvd bulamayınca yoga aldım yoga basit pilatesin başlangıç hareketlerini bilirsin onlar gibi daha nefes ve denge ağırlıklı sadece sevindim demek tek pilatesçi ben deilmişim
uykum geldiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaa...söleseniz yaaa yaaa akşama ne yapıcam
Ben bugün niye bu kadar neşeliyim biliyonuz mu kızlarrr....
Dün kociş dar giyinmiştim, karnıma bi tuhaf baktı sonra arkamdan sarıldı karnımı kavradı....
Babasının kuzusu büyümüş yaaa dedi...
Ondan sanırım yarım bi aklım vardı, o da uçtu gitti...
Bir kutu üçgen peynir + ekmek yedim ya noluyo bana biri beni durdursun şimdi de karşımdaki dankeki yememek için kendime telkin yapıyorum
Yemeee...
Azıcık zaman geçsin öyle yee..İçin karışır kız, peynir arkasından kek...
anam sevsinler siziiyi dar giymene bişi demiyo o dünki elbise vardıya onu gösterdim hemen ben diz üstü giydirmem pis herif gıcık etti beni bulsam alıp giyerim onu mu dinlicem
Ben bugün niye bu kadar neşeliyim biliyonuz mu kızlarrr....
Dün kociş dar giyinmiştim, karnıma bi tuhaf baktı sonra arkamdan sarıldı karnımı kavradı....
Babasının kuzusu büyümüş yaaa dedi...
Ondan sanırım yarım bi aklım vardı, o da uçtu gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?