2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy ayyy aman amannnn kocasının kuzusuuuu...mest olmuş bakkk... canm benm insan sevinmezmiii.. babalarda yavaş yavaş anlıyo karınlar şiştikçe..

Evet ya, takmıyordu ama...
Zaten her akşam zorla sevdiriyom da, kendisi içinden gelip severse kuzumu, deli deli dolanıyom böyle işte...

Artık çok geç canım
Afiyet olsun şekerrr

Evet ya, takmıyordu ama...
Zaten her akşam zorla sevdiriyom da, kendisi içinden gelip severse kuzumu, deli deli dolanıyom böyle işte...

erkekler belli etmiyo ya duygularını bizim gibi, rahat, işte bi belli ettimi bişi yaptımı mest oluyo gerçektn insan.. kuzummmm Allah neşeni eksek etmesinn canmmm...

uykum geldiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaa...söleseniz yaaa yaaa akşama ne yapıcam
kahvaltı yap ..
o saatden sonra bugun hazır yiyin yarın evdesin yaparsın

kızlar vallahi bi yarım saat çıktım çeneniz düşmüş yine
yürüdüm geldim biraz buralara takılayım yemek yapıcam daha
süper ya bende wc ye kadar yürüdüm geldim:)

ya kuzu yaa sende hemen tav oluyon be anam.. ama ne güzel hareket yapmış ben bile bayıldım

Afiyet olsun şekerrr

erkekler belli etmiyo ya duygularını bizim gibi, rahat, işte bi belli ettimi bişi yaptımı mest oluyo gerçektn insan.. kuzummmm Allah neşeni eksek etmesinn canmmm...

Saol şekerr böyle ye ye sonra yok efendim yoga pilates ebru şallı gelse kurtaramaz beni artık

ya kuzu yaa sende hemen tav oluyon be anam.. ama ne güzel hareket yapmış ben bile bayıldım

Valla sormayın, şebelek gibi geziyom, zzaten bugün belli değil mi neşemden...
Normale göre az daha sapıtığım bugün...

benim adamda ben mutfakta yemek yaparken gelir arkadan sarılır kendisi çok severmiş hep hayaliymiş

Saol şekerr böyle ye ye sonra yok efendim yoga pilates ebru şallı gelse kurtaramaz beni artık

ebru şallı da gelse boşver..
olsun olsun ye sen bebişine yarasınnn ... hamilelikte almıcazda ne zaman alıcaz kilo.. yakısır de salla boşverr...
zaten daha çok normal doğuma hazırlık için ve doğumdan sonra çok rahat kilo vermek için hamille pilatesi.. yoksa ebru şallı gibi 8 kilo aldığımız düşünsene:))) ben de kesin 2 ebru şallı olucammm...

Ne doktoru bacım...Doktora da söylettiriyom eşimin yanında serbest diyeee...
Herifim yanaşamazmış, bebeği varmış orada....

Valla benim eşimde o kadar duygusalki aynen seninki gibi.. bana 3 ay yasaktı zaten de sonra da biz cesaret edemedik. kuzu bende nadas durumları yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…