Kız benimki otelde barmen, rus revüsü falan da oluyo...
Adamın göz aşinalığı var zaten, donsuz gezsem gene karışmaz...
ayyy ayyy aman amannnn kocasının kuzusuuuu...mest olmuş bakkk... canm benm insan sevinmezmiii.. babalarda yavaş yavaş anlıyo karınlar şiştikçe..
abooowww iyi dayanıyon ben kıskançlıktan çatlardım heeeeee
Evet ya, takmıyordu ama...
Zaten her akşam zorla sevdiriyom da, kendisi içinden gelip severse kuzumu, deli deli dolanıyom böyle işte...
Artık çok geç canım
Evet ya, takmıyordu ama...
Zaten her akşam zorla sevdiriyom da, kendisi içinden gelip severse kuzumu, deli deli dolanıyom böyle işte...
kahvaltı yap ..uykum geldiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaa...söleseniz yaaa yaaa akşama ne yapıcam
süper ya bende wc ye kadar yürüdüm geldim:)kızlar vallahi bi yarım saat çıktım çeneniz düşmüş yine
yürüdüm geldim biraz buralara takılayım yemek yapıcam daha
ya kuzu yaa sende hemen tav oluyon be anam.. ama ne güzel hareket yapmış ben bile bayıldımBen bugün niye bu kadar neşeliyim biliyonuz mu kızlarrr....
Dün kociş dar giyinmiştim, karnıma bi tuhaf baktı sonra arkamdan sarıldı karnımı kavradı....
Babasının kuzusu büyümüş yaaa dedi...
Ondan sanırım yarım bi aklım vardı, o da uçtu gitti...
kuzu bebişi sevdi diye mi hoşuna gitti yoksa sana sarıldı diye mi
Kız benimki otelde barmen, rus revüsü falan da oluyo...
Adamın göz aşinalığı var zaten, donsuz gezsem gene karışmaz...
Ben de çatlıyom kız, her gece rüyalarıma giriyo da ne yapayım...
Afiyet olsun şekerrr
erkekler belli etmiyo ya duygularını bizim gibi, rahat, işte bi belli ettimi bişi yaptımı mest oluyo gerçektn insan.. kuzummmm Allah neşeni eksek etmesinn canmmm...
erkekler belli etmiyo ya duygularını bizim gibi, rahat, işte bi belli ettimi bişi yaptımı mest oluyo gerçektn insan.. kuzummmm Allah neşeni eksek etmesinn canmmm...
ya kuzu yaa sende hemen tav oluyon be anam.. ama ne güzel hareket yapmış ben bile bayıldım
Valla ikisi de içimi hoplattı ne yalan söyliyim..
Bacım ben 17 + 6 gündür nadastayım...
kuzuuu .. ciddimisnn.. dr mu yasakladı..
biliyorum kız ondan dedim hangisi hoşuna gitti diyeValla ikisi de içimi hoplattı ne yalan söyliyim..
Bacım ben 17 + 6 gündür nadastayım...
Ne doktoru bacım...Doktora da söylettiriyom eşimin yanında serbest diyeee...
Herifim yanaşamazmış, bebeği varmış orada....
Saol şekerr böyle ye ye sonra yok efendim yoga pilates ebru şallı gelse kurtaramaz beni artık
Ne doktoru bacım...Doktora da söylettiriyom eşimin yanında serbest diyeee...
Herifim yanaşamazmış, bebeği varmış orada....
kuzuuu .. ciddimisnn.. dr mu yasakladı..
benim adamda ben mutfakta yemek yaparken gelir arkadan sarılır kendisi çok severmiş hep hayaliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?