Valla benim eşimde o kadar duygusalki aynen seninki gibi.. bana 3 ay yasaktı zaten de sonra da biz cesaret edemedik.kuzu bende nadas durumları yani
aaa sende yasak yok herhalde ooooooooooo
iyisinnn
Ne doktoru bacım...Doktora da söylettiriyom eşimin yanında serbest diyeee...
Herifim yanaşamazmış, bebeği varmış orada....
Topiğin en romantiği olsun seninki de...
Aşka bak beee....
Ben de hayalimi söyliyim mi,ama valla gülersiniz diye utanıyom...
adamdaki ii sabır valla kupa veriyorum ona
Ne sabrı kızım onunki tembellik...
9 ayın üstüne 2 ay lohusalık ekliyo, 1 ay da senden olsun 1 seneye tamamlayalım diye pazarlık yapıyo
Valla benim eşimde o kadar duygusalki aynen seninki gibi.. bana 3 ay yasaktı zaten de sonra da biz cesaret edemedik.kuzu bende nadas durumları yani
Ne sabrı kızım onunki tembellik...
9 ayın üstüne 2 ay lohusalık ekliyo, 1 ay da senden olsun 1 seneye tamamlayalım diye pazarlık yapıyo
canm dün kaynadı.. sen yazdın ben çıkmıstım, sonra ben sana sordum ama buseferde sen yoktun galiba..
hamile pilatesi yapıyorum canm, dvd den, hamilelikten öncede yapıyodm, pilates yapanlar hamileleiklerinde bırakmıyor ama ben ilk 3 ay bıraktım riske atmiyim dedim.. şimdi devam ediyorum yani tekrar. ama başlayacaksan eğer 3. ayı geçtikten sonra daha öncesinde yapmayanlar için bile sorun yok.. tabi kendini kesinlikle zorlamadan, yavaş yavaş.. sende başlamayı mı düşünüyosun..
aaa sende yasak yok herhalde ooooooooooo iyisinnn
aa akaba görünsede azıcık öle huyları vardır sabahları sarılmakdan bi yatakdan kalkamıyoz ikimizde de o huy var yaa ben hafta sonları o işe gittimi çıakrdıgı pijmayı alıom koklayarak tekrar uyuyom
canım ben de hamile kalmadan önce başlamıştım ama 3-4 kez yaptım tecrübe sayılmaz yani. acaba yapsam zararlı olur mu diye korktum.doktoruma danışcam. ben çok sevmiştim pilatesi, bel sırt ağrım falan gitmişti hemen 2 kerede.. ebrul şallının varmı hamilelere özel dvdsi?
anam konular yine kırmızı noktalı olmuş burda
kız sizde yasak mı var? kuzunun kocasında var anladık da herkes nadasa girmiş. kocam biraz zor nadasa girer benim :)))))))
kuzuuuu ayyy kıyamam kızzz yazık .. senin bu adam çok duygusal çok ince düşünceli bence... hayırr demee kızarmm heee.. baksana , zaarr vercek sana diye ödü kopuyo
aaa sende yasak yok herhalde ooooooooooo
iyisinnn
ayyyyyyyyyy aşka bak beaaaa
korkuyoruz kızım :) hahahaha
canım ben de hamile kalmadan önce başlamıştım ama 3-4 kez yaptım tecrübe sayılmaz yani. acaba yapsam zararlı olur mu diye korktum.doktoruma danışcam. ben çok sevmiştim pilatesi, bel sırt ağrım falan gitmişti hemen 2 kerede.. ebrul şallının varmı hamilelere özel dvdsi?
anam konular yine kırmızı noktalı olmuş burda
kız sizde yasak mı var? kuzunun kocasında var anladık da herkes nadasa girmiş. kocam biraz zor nadasa girer benim :)))))))
egeeeee alemsin valla... utandırma beniiii
şaka şaka utanmadım.. hehehe yasak yok canım valla tam gaz devam.. hatta ben araştırdım bana ne oluyo böle diye, meğer kadınlarda hamilelikte hormonlar tavan yaparmıs dedim normalmişm ben yoksa korkacaktım valla halimdennn..
ayyy cok ta acık yazmak ayıp mı oldu neee
Öyle diyorsan öyledir bacım, bana biraz tembellikten de gibi geliyo ama..
egeeeee alemsin valla... utandırma beniiii
şaka şaka utanmadım.. hehehe yasak yok canım valla tam gaz devam.. hatta ben araştırdım bana ne oluyo böle diye, meğer kadınlarda hamilelikte hormonlar tavan yaparmıs dedim normalmişm ben yoksa korkacaktım valla halimdennn..
ayyy cok ta acık yazmak ayıp mı oldu neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?