2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ne doktoru bacım...Doktora da söylettiriyom eşimin yanında serbest diyeee...
Herifim yanaşamazmış, bebeği varmış orada....

kuzuuuu ayyy kıyamam kızzz yazık .. senin bu adam çok duygusal çok ince düşünceli bence... hayırr demee kızarmm heee.. baksana , zaarr vercek sana diye ödü kopuyo

Topiğin en romantiği olsun seninki de...
Aşka bak beee....

Ben de hayalimi söyliyim mi,ama valla gülersiniz diye utanıyom...

aa akaba görünsede azıcık öle huyları vardır sabahları sarılmakdan bi yatakdan kalkamıyoz ikimizde de o huy var yaa ben hafta sonları o işe gittimi çıakrdıgı pijmayı alıom koklayarak tekrar uyuyom

Valla benim eşimde o kadar duygusalki aynen seninki gibi.. bana 3 ay yasaktı zaten de sonra da biz cesaret edemedik. kuzu bende nadas durumları yani

Bu zamanların bitimi de var bacım üzülme...
Neler çektircem neler....Ama eskisi gibi değilim canım, hiç farketmiyonuz mu,bi ara çok gücüme gidiyordu...

belden aşağı vurduk birazda duygusallaşalım dimi ..... okuyun ltf..

Annem hep "sevdiğin adama,eş gözüyle bak; ama bakarken baba olabilecek mi,onu da gör" derdi..
Kalbim ismini ezberledikten sonra,düşünmeye başladım!

"O,hayalimde büyüttüğüm kızımın babası olabilir mi?

Sonuç:

Bir kere daha aşık oldum sana!

canım ben de hamile kalmadan önce başlamıştım ama 3-4 kez yaptım tecrübe sayılmaz yani. acaba yapsam zararlı olur mu diye korktum.doktoruma danışcam. ben çok sevmiştim pilatesi, bel sırt ağrım falan gitmişti hemen 2 kerede.. ebrul şallının varmı hamilelere özel dvdsi?

aaa sende yasak yok herhalde ooooooooooo iyisinnn

anam konular yine kırmızı noktalı olmuş burda
kız sizde yasak mı var? kuzunun kocasında var anladık da herkes nadasa girmiş. kocam biraz zor nadasa girer benim :)))))))

korkuyoruz kızım :) hahahaha

aaa sende yasak yok herhalde ooooooooooo

iyisinnn

egeeeee alemsin valla... utandırma beniiii

şaka şaka utanmadım.. hehehe yasak yok canım valla tam gaz devam.. hatta ben araştırdım bana ne oluyo böle diye, meğer kadınlarda hamilelikte hormonlar tavan yaparmıs dedim normalmişm ben yoksa korkacaktım valla halimdennn..

ayyy cok ta acık yazmak ayıp mı oldu neee

benimde düşük riskim vardı canım, 12 hafta boyunca progestoron iğnesi yaptırdık. zaten ilaç kullanıyordum dr. yasakladı. sonrada biz korktuk yani.. benim hiç şikayetim yok valla.. severin ben hamilelikte nadası

İlk zaman ben de böyleydim, bu konular topikte her gün açılıyordu....
ama ben sanki duruldum yaa, ya da kabullenmek zorunda kaldım bilmiyorum...

ayıp olmadı da aş eren var onun içiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…