2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizde de 12.haftaya kadar yasaktı, kocam çok dertlendi yazık çok zor geçti valla. doğurunca napcaksın dedim, 2 ay öncesinde, 40 gün sonrasında nadas var, ben en iyisi askere gideyim o dönemde diyo
İlk zaman ben de böyleydim, bu konular topikte her gün açılıyordu....
ama ben sanki duruldum yaa, ya da kabullenmek zorunda kaldım bilmiyorum...
kız bu sahiden unutmuş ha benden söylemesi :)) bence sen kocana ben unuttum bundan sonra yapmayalım tek kız bize yeter de, belki telaşlanır

kızlar valla konuyu değiştireyim dedim kimse iplemedi, ne çok doluymuşsunuz bu konuda valla.. şaştım kaldım, bende mi bir anormallik var..

kuzuuu bu arada görmedim sanma ... hayalim mi dedin ... söyyyleeee söyyyleeeee söyyleeeee

Söylüyommm benden günah gitti....Rtük kapatacak bizi..
Şöyylee azgın bi kociş olsun, işten gelsn beni kapının arkasına sıkıştırıversin isterdim..Romantik momantik falan istemiyom, birden yanaşıversin, ne olduğumu anlamayayım falan....Her akşam yatağımız gıcırdasın isterdim...Kış geceleri denizi seyretmeye gidelim arabada.... isterdim..

Kız ben bunu nişanlıyken test ettim de aldım haa, adam sonradan bozuldu....
Beğenmiyo beni çirkin karı diye heralde...

vay vaay vaaaaaaaaaayyyyyyy, vay anasını sayın seyircileeerrr
kız diyon ya kocam tembel diye, e bunda da eriniyodur adam belki

Kızım ben adama boşa mı tembel diyom...Tembelliği ordan geliyo zatii....
Başka işlere çalışkandır...

ay valla gülmekten burda mahvoldum millet bana deli dicek sizin yüzünüzden...
ay kızlar beni güldürdünüz ALlah da sizi güldürsün pek neşeli bugün maşallah...:))))

anammmm kuzuya bak sennn.. kzı ben seni istemiyo biliyodum.. valla deli kzsın sen yaaa topiğin deli kızı..

kuzucum çok iyi anlıyorum seni bacım başlarda benimkide nadas durumlarındaydı ama artık idare etcek kadar

neyse hatunlar size doyum olmaz ben kaçıyorum yemek yapıcam daha

kzıım başka üyeler bizi şikayet etcek topik kapancak he..

aman ne fantaziymiş yavvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…