- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
korkuyoruz kızım :) hahahaha
Biz de korkuyozzz....
Ben unuttum zatii o iş nasıl yapılıyodu....
17 + 6 diyosun kuzuuuu.. ne tembelliği Allah aşkınaa.. deli kız sendeee...
hadi canım sende korkacak göz yok bence :)))))))))))))))
hatırlarsın anacım hemen, merak etme
Topiğin en romantiği olsun seninki de...
Aşka bak beee....
Ben de hayalimi söyliyim mi,ama valla gülersiniz diye utanıyom...
hadi canım sende korkacak göz yok bence :)))))))))))))))
hatırlarsın anacım hemen, merak etme
benimde düşük riskim vardı canım, 12 hafta boyunca progestoron iğnesi yaptırdık. zaten ilaç kullanıyordum dr. yasakladı. sonrada biz korktuk yani.. benim hiç şikayetim yok valla.. severin ben hamilelikte nadası
kız bu sahiden unutmuş ha benden söylemesi :)) bence sen kocana ben unuttum bundan sonra yapmayalım tek kız bize yeter de, belki telaşlanırİlk zaman ben de böyleydim, bu konular topikte her gün açılıyordu....
ama ben sanki duruldum yaa, ya da kabullenmek zorunda kaldım bilmiyorum...
kuzuuu bu arada görmedim sanma ... hayalim mi dedin ... söyyyleeee söyyyleeeee söyyleeeee
kız bu sahiden unutmuş ha benden söylemesi :)) bence sen kocana ben unuttum bundan sonra yapmayalım tek kız bize yeter de, belki telaşlanır
Söylüyommm benden günah gitti....Rtük kapatacak bizi..
Şöyylee azgın bi kociş olsun, işten gelsn beni kapının arkasına sıkıştırıversin isterdim..Romantik momantik falan istemiyom, birden yanaşıversin, ne olduğumu anlamayayım falan....Her akşam yatağımız gıcırdasın isterdim...Kış geceleri denizi seyretmeye gidelim arabada.... isterdim..
Kız ben bunu nişanlıyken test ettim de aldım haa, adam sonradan bozuldu....
Beğenmiyo beni çirkin karı diye heralde...
[B .!.:bluebottle[/B];17019157]canım ben de hamile kalmadan önce başlamıştım ama 3-4 kez yaptım tecrübe sayılmaz yani. acaba yapsam zararlı olur mu diye korktum.doktoruma danışcam. ben çok sevmiştim pilatesi, bel sırt ağrım falan gitmişti hemen 2 kerede.. ebrul şallının varmı hamilelere özel dvdsi?
canm dr una sor tabi ilk.. ama zararı demeyecektr. cünkü hayatı boyunca pilates yapmayanlar bile sadece ilk 3 ay yapmıyor sonra yapıyormuş.. sen ama sor dr una.. öle başla.. ebru şallı hamile pilatesi dvd si çıkardı.. bu sene çıkardı.. onunla başlarsın..
vay vaay vaaaaaaaaaayyyyyyy, vay anasını sayın seyircileeerrr
kız diyon ya kocam tembel diye, e bunda da eriniyodur adam belki
Kızım ben adama boşa mı tembel diyom...Tembelliği ordan geliyo zatii....
Başka işlere çalışkandır...
Şöyylee azgın bi kociş olsun, işten gelsn beni kapının arkasına sıkıştırıversin isterdim..Romantik momantik falan istemiyom, birden yanaşıversin, ne olduğumu anlamayayım falan....Her akşam yatağımız gıcırdasın isterdim...Kış geceleri denizi seyretmeye gidelim arabada.... isterdim..
anammmm kuzuya bak sennn.. kzı ben seni istemiyo biliyodum.. valla deli kzsın sen yaaa topiğin deli kızı..
kzıım başka üyeler bizi şikayet etcek topik kapancak he..
aman ne fantaziymiş yavvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?