mercimek çorbası+makarna+saata+yoğurt...
Hem pratik hem besleyici...
mercimek çorbası+makarna+saata+yoğurt...
Hem pratik hem besleyici...
köfte patates..
bende bugun dolma var ama uğraştırır o yetişmez gidince yapmaya..
aslında bende değil anneme gidicez oğluşu gelicekte bugun ziyafet yapar hemen gelinciğine oğluşuna:) bende nasiplenicem
Garibim yazık, en çok foto benim öykünün olur, internet kızı olur...
Topiğe en çok kendi fotosunu, kızının ultrason fotosunu koyan olarak rekor kıracağım yakında...
köfte patates..
bende bugun dolma var ama uğraştırır o yetişmez gidince yapmaya..
aslında bende değil anneme gidicez oğluşu gelicekte bugun ziyafet yapar hemen gelinciğine oğluşuna:) bende nasiplenicem
beğendiğine sevindim saol canm benm...
oyyy oyy yakısır benm öykü hanımıma .. biz 4 gözle bekliyoz onun yolunu.. heralde çokk fotosu olsunn.. şimdi bebişlerin fotolarını görünce düşünemiyorum, ısırmak isticem öpmek isticem içim gidecek..
rekor kırdın da sen bana h,ç denk gelmedi biliyonmu.. bidahakine benide bekle ekleme yaawww
sen çarşıdasın süper her dakika bakarsın bişeyler bebişine
kız benim anam yapmazmı hafta içii sürekli bana yapıyor bikere oğlu geliyor karı akşamdan başlıyor yapmaya. bende takılıyorum gelinine yapııyorsun oğluna yapıyorsun diye:))))))Afiyet olsun....
Kız size de yapar,yapmaz mı hiç...
Anacım yanımda olsaydı her gün inek kızım benim diye diye ot pişirirdi bana....
Bizim sülalenin hepsi etçil, bi ben otçulum...
kaz mı sert olur behımmmmm ya bende pazar günü rahatım eşimin iş yerinden arkadaşını eşiyle tanıştık iide anlaştık pazar günü beni çagırdı herhalde yemeğede kalacak gibiyiz ordan yırttımkızlar ben kaz etide yemiştim sahi onuı dedimmi ama pek begenmedim alışık olmadıgım tat burd kaz'ın tanesini 80-90 tl ye satıyorlar bu arada buralarad kıymetli
kız benim anam yapmazmı hafta içii sürekli bana yapıyor bikere oğlu geliyor karı akşamdan başlıyor yapmaya. bende takılıyorum gelinine yapııyorsun oğluna yapıyorsun diye:))))))
kaz mı sert olur be
Eki Görüntüle 123964 Eki Görüntüle 123965 Eki Görüntüle 123962 Eki Görüntüle 123963
Bak bacım hem benim deniz kızım, hemi de ben....
yoo çok sert değildi tuzlu idi
yaaaaaaaaaaa benim yavrcugum gene hareketlendi yaaaaaaaa bu sefer tam ortadanDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
kuzu senne hoş bir hatunsun öyle ya maşallahkızında sana benzer inşallah
AAAAAA,sen de mi görmedin beni..
Kız bugün de ekledim,ayıp ettin hemen ekliyom alıntı yapma ama olur mu yüzüm görünüyo ya,silicem hemen....
kuzu senne hoş bir hatunsun öyle ya maşallahkızında sana benzer inşallah
bak maşallah başladı demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?