2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

köfte patates..
bende bugun dolma var ama uğraştırır o yetişmez gidince yapmaya..
aslında bende değil anneme gidicez oğluşu gelicekte bugun ziyafet yapar hemen gelinciğine oğluşuna:) bende nasiplenicem

Afiyet olsun....
Kız size de yapar,yapmaz mı hiç...
Anacım yanımda olsaydı her gün inek kızım benim diye diye ot pişirirdi bana....
Bizim sülalenin hepsi etçil, bi ben otçulum...

Garibim yazık, en çok foto benim öykünün olur, internet kızı olur...
Topiğe en çok kendi fotosunu, kızının ultrason fotosunu koyan olarak rekor kıracağım yakında...

oyyy oyy yakısır benm öykü hanımıma .. biz 4 gözle bekliyoz onun yolunu.. heralde çokk fotosu olsunn.. şimdi bebişlerin fotolarını görünce düşünemiyorum, ısırmak isticem öpmek isticem içim gidecek..

rekor kırdın da sen bana h,ç denk gelmedi biliyonmu.. bidahakine benide bekle ekleme yaawww

köfte patates..
bende bugun dolma var ama uğraştırır o yetişmez gidince yapmaya..
aslında bende değil anneme gidicez oğluşu gelicekte bugun ziyafet yapar hemen gelinciğine oğluşuna:) bende nasiplenicem

hımmmmm ya bende pazar günü rahatım eşimin iş yerinden arkadaşını eşiyle tanıştık iide anlaştık pazar günü beni çagırdı herhalde yemeğede kalacak gibiyiz ordan yırttım kızlar ben kaz etide yemiştim sahi onuı dedimmi ama pek begenmedim alışık olmadıgım tat burd kaz'ın tanesini 80-90 tl ye satıyorlar bu arada buralarad kıymetli

AAAAAA,sen de mi görmedin beni..
Kız bugün de ekledim,ayıp ettin hemen ekliyom alıntı yapma ama olur mu yüzüm görünüyo ya,silicem hemen....

ilerde de şöle bi başlık açılır kesn " 2011 haziran annelerinin çocukları buluşma sayfası buyrun " diyeee

Afiyet olsun....
Kız size de yapar,yapmaz mı hiç...
Anacım yanımda olsaydı her gün inek kızım benim diye diye ot pişirirdi bana....
Bizim sülalenin hepsi etçil, bi ben otçulum...
kız benim anam yapmazmı hafta içii sürekli bana yapıyor bikere oğlu geliyor karı akşamdan başlıyor yapmaya. bende takılıyorum gelinine yapııyorsun oğluna yapıyorsun diye:))))))

kaz mı sert olur be

yoo çok sert değildi tuzlu idi

yaaaaaaaaaaa benim yavrcugum gene hareketlendi yaaaaaaaa bu sefer tam ortadan DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…