Allahım ne kadar güzeller yaaaaa! gerçekten çok güzeller suzii.bir erkek bebek büyütmüş biri olarak çok beğendim. klasik değil değişik şeyler almışsın. oğlumla baktık . onunda çok hoşuna gitti . özellikle süpermenli olan
Sağol canım ama babasına benzesin benim kızım...Babasının gözleri çok güzeldir...
sıcak memleketin çocukları onlar sıcaktandır benim yavrucak yazık ardahanda sogugu yiyokuzu bizim sıpalar niye kımıldamıyor buldum ben galiba.sen antalyadasın değilmi? bende bebeğime antalyada yazlıkta hamile kaldım. oranın bebekleri böyle tembel oluyorlar herhalde
kuzuuuuuuu sen nesin nasıl bişeysin leeeeeyynnn.. ne hoş hatunsun vallaaa bayıldım sana... maşaallahhhh 41 kere sanaa.. canm yaa çok güzelsin sen... bebişinde sana benzesinn kızzzz
birce nerede ya bir kere girdi çıktı
kuzu bizim sıpalar niye kımıldamıyor buldum ben galiba.sen antalyadasın değilmi? bende bebeğime antalyada yazlıkta hamile kaldım. oranın bebekleri böyle tembel oluyorlar herhalde
sıcak memleketin çocukları onlar sıcaktandır benim yavrucak yazık ardahanda sogugu yiyo
yaa banada güzel diyin banada kıskandım bak hahahahahaaaaa. biz kuzu ile kıskanmak bi hal olacak ya haydi hayırlısı
kuzuuuuuuu sen nesin nasıl bişeysin leeeeeyynnn.. ne hoş hatunsun vallaaa bayıldım sana... maşaallahhhh 41 kere sanaa.. canm yaa çok güzelsin sen... bebişinde sana benzesinn kızzzz
çok sevindim canm .. böle sevindim diyorum yaa ciddi anlamda çok sevindim, beğenmeniz okadar hoşuma gitti ki..
sizden başka daha da kimse görmedi annemlerden felan..
oğlusunu da öp benm için, daha güzelleri senin bebişinin oğluşunun olsun canm.. Allah onlara kavustuğumuz günleride göstersin bizeee
sıcak memleketin çocukları onlar sıcaktandır benim yavrucak yazık ardahanda sogugu yiyo
yaa banada güzel diyin banada kıskandım bak hahahahahaaaaa. biz kuzu ile kıskanmak bi hal olacak ya haydi hayırlısı
hhahahaayyy ekliyom o zaman sayfa güzel görsün çekilin yoldan heyt beee
kuzucukk Allah seni nazarlardan korusun)
hilminin fatması biz seninle aynı haftadayız ve bebeklerimizi aynı zamanda hisseettik :)))))
ay bu bilgisayarın yavaslıgı oldurucek beni
bu arada 3lü ve 4lü testler ne kadara yapılıyor ben salı gideceğimde benden ne test isteyeceklerini bilmiyorum egeden istemediler benimde 9000 de 1 di
inşallah bendende istemezler :)
Leyynn, insan azcık mütevazi olur bee....
Anladık güzelsin...
Ayy,şımardım...
Yok kız o senin güzel bakan gözlerinden...Sağolasın...
kuzucukk Allah seni nazarlardan korusun)
hilminin fatması biz seninle aynı haftadayız ve bebeklerimizi aynı zamanda hisseettik :)))))
ay bu bilgisayarın yavaslıgı oldurucek beni
bu arada 3lü ve 4lü testler ne kadara yapılıyor ben salı gideceğimde benden ne test isteyeceklerini bilmiyorum egeden istemediler benimde 9000 de 1 di
inşallah bendende istemezler :)
Amin. ama bende gerçekten beğendim. zevklisin sen bacım
yaaaaaaaaaaa benim yavrcugum gene hareketlendi yaaaaaaaa bu sefer tam ortadan
kız ben yine kaçırdım fotoları :)))Sağol canım ama babasına benzesin benim kızım...Babasının gözleri çok güzeldir...
kuzu bizim sıpalar niye kımıldamıyor buldum ben galiba.sen antalyadasın değilmi? bende bebeğime antalyada yazlıkta hamile kaldım. oranın bebekleri böyle tembel oluyorlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?