2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim canm .. böle sevindim diyorum yaa ciddi anlamda çok sevindim, beğenmeniz okadar hoşuma gitti ki..
sizden başka daha da kimse görmedi annemlerden felan..
oğlusunu da öp benm için, daha güzelleri senin bebişinin oğluşunun olsun canm.. Allah onlara kavustuğumuz günleride göstersin bizeee

kuzuuuuuuu sen nesin nasıl bişeysin leeeeeyynnn.. ne hoş hatunsun vallaaa bayıldım sana... maşaallahhhh 41 kere sanaa.. canm yaa çok güzelsin sen... bebişinde sana benzesinn kızzzz

kuzu bizim sıpalar niye kımıldamıyor buldum ben galiba.sen antalyadasın değilmi? bende bebeğime antalyada yazlıkta hamile kaldım. oranın bebekleri böyle tembel oluyorlar herhalde
sıcak memleketin çocukları onlar sıcaktandır benim yavrucak yazık ardahanda sogugu yiyo
kuzuuuuuuu sen nesin nasıl bişeysin leeeeeyynnn.. ne hoş hatunsun vallaaa bayıldım sana... maşaallahhhh 41 kere sanaa.. canm yaa çok güzelsin sen... bebişinde sana benzesinn kızzzz

yaa banada güzel diyin banada kıskandım bak hahahahahaaaaa. biz kuzu ile kıskanmak bi hal olacak ya haydi hayırlısı

sıcak memleketin çocukları onlar sıcaktandır benim yavrucak yazık ardahanda sogugu yiyo

yaa banada güzel diyin banada kıskandım bak hahahahahaaaaa. biz kuzu ile kıskanmak bi hal olacak ya haydi hayırlısı

ekle fatmacım senide merak ediyom zaten ben hiçbirinizi görmedim belki siz gördünüz birbirinizi... bende ekliyim diyom ama silelmessem diyede tırsıyommm

Amin. ama bende gerçekten beğendim. zevklisin sen bacım

Bu karı benden güzel leynnn....Ama ben gibi kıskanç...
Düğün fotosu var, taş gibi hatun valla...

kuzucukk Allah seni nazarlardan korusun )
hilminin fatması biz seninle aynı haftadayız ve bebeklerimizi aynı zamanda hisseettik :)))))
ay bu bilgisayarın yavaslıgı oldurucek beni

bu arada 3lü ve 4lü testler ne kadara yapılıyor ben salı gideceğimde benden ne test isteyeceklerini bilmiyorum egeden istemediler benimde 9000 de 1 di
inşallah bendende istemezler :)

hhahahaayyy ekliyom o zaman sayfa güzel görsün çekilin yoldan heyt beee

Parasını soruyorsan özelde 40 tl.burda, devlet ssk bedavaya yapıyor...

yok benden istemedi aynı çıkmış oranlar.. ama ben gebeye gittim. sen perinatolojiye gidiyorsun belki farklıdır..

yaaaaaaaaaaa benim yavrcugum gene hareketlendi yaaaaaaaa bu sefer tam ortadan

ben de tekme falan hissetmiyorum tabi daha çok erken, ama sanki sol taraftaymış gibi hissediyorum, hafif ağrı olursa ağırlık olursa o tarafımda oluyor.

Sağol canım ama babasına benzesin benim kızım...Babasının gözleri çok güzeldir...
kız ben yine kaçırdım fotoları :)))
neyse ki face de görüyorum ben :)

kuzu bizim sıpalar niye kımıldamıyor buldum ben galiba.sen antalyadasın değilmi? bende bebeğime antalyada yazlıkta hamile kaldım. oranın bebekleri böyle tembel oluyorlar herhalde

ahaa bir antalya bebeği daha :)) benim de orada tatilde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…