2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzuuuu ekliyim hadi bende kendimi kızzz.. ama nasıl silcem canm onuda desene ... goncam kovalar beniiii:)))) ya silemezsemm ehehehe

...........................

Son düzenleyen: Moderatör:
yok benden istemedi aynı çıkmış oranlar.. ama ben gebeye gittim. sen perinatolojiye gidiyorsun belki farklıdır..

perinatolojiye gidiyoruym diye pişmanım zatende şimdide bekliyorum zaten detaylı ultrasondan sonra kendi öbür doktorumna devam edicem yine salı günü kısmetse bir koşu azar işitip gelicem

ayyy çok tatlısın fatmaa gözlerin renkli adam mest olmuş baksana bakarken:))))))

zinkerbel neden perinatoloji dataylı ultrason var orda zaten o bölümde ölçümler yapılıyor hep
bende 02/02 de gidicem perinatolojiye. kız ben salı gitin çok eğlendik hemşirelerle dr çok tatlı sorun varmı diyor sürekli

çok tşk ederim gözlerim ela kız renkli değilki bal rengindedir

kuzuuuu ekliyim hadi bende kendimi kızzz.. ama nasıl silcem canm onuda desene ... goncam kovalar beniiii:)))) ya silemezsemm ehehehe

mesajının altında mesaj düzenleme paneli yazıyo oraya tıkla, gelişmiş düzen var tıkla, eklenti ekle diyor ya orayı tıkla, altta eklediğin resimler var, onların üstüne gidince mause ile sağ üstte x çıkıyo, ona bas sil..o ekranı kapat, değişiklikleri kaydet de, siliniyor o zaman..

vayyy vayyy fatma hanımada bak sen ... bu topiğin kızları hepsi mi güzelll yaaa gerçektenn...
çok güzelsin canm .. bayıldım sana da valla maşaallahhhhh

Fatma ben gördüydüm ama, valla çok hoşsun kızım...
Allah bozmasın mutluluğunuzu inşallah....

vayyy vayyy fatma hanımada bak sen ... bu topiğin kızları hepsi mi güzelll yaaa gerçektenn...
çok güzelsin canm .. bayıldım sana da valla maşaallahhhhh

ayy bana bi hava geldi şimdi hihihihihihiiii kavuşacaz diye birbirimize anamız agladı yaaa benim düğpünde 5 gün sürmüştü kızlar köy düğünü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…