slm ben geldim dr. gittim kızıma kız kardeş gelıyo dr. um cıkıntısı yok haftaya gel bıdaha bakalım dedi
yok benden istemedi aynı çıkmış oranlar.. ama ben gebeye gittim. sen perinatolojiye gidiyorsun belki farklıdır..
Fatma masallahyakisiyorsunuz birbirinize canim
Ama aşkolsun, herkes anasına güzel diyo, deniz kızımı görmediniz mi siz...
Elleriyle kalp yapmıştı bana....
ayyy çok tatlısın fatmaa gözlerin renkli adam mest olmuş baksana bakarken:))))))
zinkerbel neden perinatoloji dataylı ultrason var orda zaten o bölümde ölçümler yapılıyor hep
bende 02/02 de gidicem perinatolojiye. kız ben salı gitin çok eğlendik hemşirelerle dr çok tatlı sorun varmı diyor sürekli
kuzuuuu ekliyim hadi bende kendimi kızzz.. ama nasıl silcem canm onuda desene ... goncam kovalar beniiii:)))) ya silemezsemm ehehehe
eşinle ne güzel yakışmışsınız canımsaçlarını görünce bende eski röflelerimi özledim. bi doğurayım gidip yaptıracam
aaayy yerim yerim ben senin deniz kızınıda elleriyle yaptığı kalbide .. o tatlı olmaz olurmu annesi.. ozaten güzel ve çooook tatlı olduğu için biz bişi demedik
Fatma ben gördüydüm ama, valla çok hoşsun kızım...
Allah bozmasın mutluluğunuzu inşallah....
vayyy vayyy fatma hanımada bak sen ... bu topiğin kızları hepsi mi güzelll yaaa gerçektenn...
çok güzelsin canm .. bayıldım sana da valla maşaallahhhhh
b
ahaa bir antalya bebeği daha :)) benim de orada tatilde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?