2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bana bi hava geldi şimdi hihihihihihiiii kavuşacaz diye birbirimize anamız agladı yaaa benim düğpünde 5 gün sürmüştü kızlar köy düğünü oldu

Böyle hatun alınırsa yapılır tabi o kadar uzun düğün....
Adamın içi gitmiştir, şu düğün bi bitse de yatak odasına geçsek diye..

Son düzenleme:
Böyle hatun alınırsa yapılır tabi o kadar uzun düğün....
Adamın içi gitmiştir, şu düğün bi bitse de yatak odasına geçsek diye..

dimi yaa dimi yaaaa 4 davul - 4 zurna vardı düğünümde heytt bee güzeldi de anamlar rezillik çıakrtmasaydı eğer

amaaaa kuzuuuu ben bu mesaj düzenleme panelini bulamadım kii.. yaa teknoloji özürlü olduğumu burda da belli ettim:)) ama ben çok yeniyim olur böle dimiii:))

amaaaa kuzuuuu ben bu mesaj düzenleme panelini bulamadım kii.. yaa teknoloji özürlü olduğumu burda da belli ettim:)) ama ben çok yeniyim olur böle dimiii:))

canım zaten sen msj yazınca çıkıyo msj düzenleme panali belli bi süre sonra kayboluyo o sürede siliyoruz işde

ay ege perinatolojide minik odada oturan hemşire kız cok seker
zaten kızı o kadar daraltımısım ki 2 hafta evvel birşey sormaya gittim
beni gördü o kalabalıkta adım soyadımla hitap etti kendimi tanıtmadan düsün :)

Endişelenme, doktorun ne diyo ki...
Benim doktor uyuyo ne dürtüyoz biz bunu habire diye bana kızıyor...Dürtünce kıpırdıyor, ultrasonla dürtmüyonuz mu siz...

benim doktor ultrasonda çok konuşan anlatan bir adam değil. çok uzunda tutmuyor zaten ultrasonda. herşeyin yolunda olduğunu 20. haftaya kadar hissetmiyebileceğimi , endişelenecek birşey olmadığını söylüyor. ona güvenüyorum ama işte....

Tembel kız antalya bebeleri..Tekme falan yok, gerçi seninki küçük daha, bizimkiler büyüdü, bakalım seninki kaç haftalıkken tekmelicek...

bakalım teyzesi, eğer kızsa biraz daha geç hissediliyormuş. kayınvalidem de diyor erkeklerde daha erken hissettim ben diyor..hayırlısı bakalım, ama ben sol tarafımdaymış gibi hissediyorum, hafif minik ağrılarım o tarafta oluyor..kendi kendime çıkarımlarda bulunuyorum böyle

ilk zamanlr çok takıyordum düşünüp düşünüp aglıyodum şimdi takmıyom geçti artıkın

aynen öyle, geçmişi düşünmemek lazım. benim de geçmişe dair taktığım çok şey var. ama hakikaten sadece bugünü düşünmek lazım..

Ters bişey olsa söylerdi o, endişelenme...
Benimki ultrasonda bile kıpırdamıyo, o yüzden dürtüyoz kıpırdatmak için...Bi de ben üzülüyom ağlıyom diye dayanamıyo doktor bana...
Gerçi ben kapıdan girerken adımı söylüyolar ağlamaya başlıyom...

Benim de soldaydı, kız oldu...Ama herkeste aynı olmuyor o...

meltemm seninkisi kızsa eğer kız bebekler daha gec hissediliyormus diyor annem hep ek bir bilgi olarak sunayım dedim :)

Benimde hic kipirdamiyordu ama gecen nefroloji doktoru baktiginda aman allahim hic yerinde durmuyordu
Ama tuaf bisi okadar oynuyo ve ben hissetmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…