ayy bana bi hava geldi şimdi hihihihihihiiiikavuşacaz diye birbirimize anamız agladı yaaa benim düğpünde 5 gün sürmüştü kızlar köy düğünü oldu
Tembel kız antalya bebeleri..Tekme falan yok, gerçi seninki küçük daha, bizimkiler büyüdü, bakalım seninki kaç haftalıkken tekmelicek...
Böyle hatun alınırsa yapılır tabi o kadar uzun düğün....
Adamın içi gitmiştir, şu düğün bi bitse de yatak odasına geçsek diye..
mesajının altında mesaj düzenleme paneli yazıyo oraya tıkla, gelişmiş düzen var tıkla, eklenti ekle diyor ya orayı tıkla, altta eklediğin resimler var, onların üstüne gidince mause ile sağ üstte x çıkıyo, ona bas sil..o ekranı kapat, değişiklikleri kaydet de, siliniyor o zaman..
vallaha 20 haftadan sonrada kımıldamazsa ben endişelenecem artık
amaaaa kuzuuuu ben bu mesaj düzenleme panelini bulamadım kii.. yaa teknoloji özürlü olduğumu burda da belli ettim:)) ama ben çok yeniyim olur böle dimiii:))
dimi yaa dimi yaaaa4 davul - 4 zurna vardı düğünümde heytt bee güzeldi de anamlar rezillik çıakrtmasaydı eğer
amaaaa kuzuuuu ben bu mesaj düzenleme panelini bulamadım kii.. yaa teknoloji özürlü olduğumu burda da belli ettim:)) ama ben çok yeniyim olur böle dimiii:))
vallaha 20 haftadan sonrada kımıldamazsa ben endişelenecem artık
kötü şeyleri hatırlayıp üzme şimdi kendini. iyi olanları hatırla yaa
dimi yaa dimi yaaaa4 davul - 4 zurna vardı düğünümde heytt bee güzeldi de anamlar rezillik çıakrtmasaydı eğer
ayyy çok tatlısın fatmaa gözlerin renkli adam mest olmuş baksana bakarken:))))))
zinkerbel neden perinatoloji dataylı ultrason var orda zaten o bölümde ölçümler yapılıyor hep
bende 02/02 de gidicem perinatolojiye. kız ben salı gitin çok eğlendik hemşirelerle dr çok tatlı sorun varmı diyor sürekli
Endişelenme, doktorun ne diyo ki...
Benim doktor uyuyo ne dürtüyoz biz bunu habire diye bana kızıyor...Dürtünce kıpırdıyor, ultrasonla dürtmüyonuz mu siz...
Tembel kız antalya bebeleri..Tekme falan yok, gerçi seninki küçük daha, bizimkiler büyüdü, bakalım seninki kaç haftalıkken tekmelicek...
ilk zamanlr çok takıyordum düşünüp düşünüp aglıyodum şimdi takmıyom geçti artıkın
benim doktor ultrasonda çok konuşan anlatan bir adam değil. çok uzunda tutmuyor zaten ultrasonda. herşeyin yolunda olduğunu 20. haftaya kadar hissetmiyebileceğimi , endişelenecek birşey olmadığını söylüyor. ona güvenüyorum ama işte....
bakalım teyzesi, eğer kızsa biraz daha geç hissediliyormuş. kayınvalidem de diyor erkeklerde daha erken hissettim ben diyor..hayırlısı bakalım, ama ben sol tarafımdaymış gibi hissediyorum, hafif minik ağrılarım o tarafta oluyor..kendi kendime çıkarımlarda bulunuyorum böyle
benim doktor ultrasonda çok konuşan anlatan bir adam değil. çok uzunda tutmuyor zaten ultrasonda. herşeyin yolunda olduğunu 20. haftaya kadar hissetmiyebileceğimi , endişelenecek birşey olmadığını söylüyor. ona güvenüyorum ama işte....
Benim de soldaydı, kız oldu...Ama herkeste aynı olmuyor o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?