2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yakamoz yaptım :):):) komik yaaa dur koyayım bir erkek bir kız yaptım ama ikiside birbirine benzedi ilk koydugum erkek 2. kız

Eki Görüntüle 124759 Eki Görüntüle 124758

Son düzenleyen: Moderatör:
iyiyim canım. bebişlerin güzel olacak:)) ben de kaydettim yaptığımı eşime gösterdim bize benzemiş ya diyor:)) gerçekten andırıyor ikimizi de:)

evet dudakları bi tuhaf olmuş dimi ama birde şimdi farklı foto ile yapıorum bakalım : eglenceli yaaa

merhaba ark bende Allah nasip ederse haziran annesi olacağım 17 haftalık hamileyim şuan ve kızım olacağını öğrendim.ilkimde kızdı ama kaybettim malesef Rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür....amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn..

fatma, bunlar daha sevimli sanki. gözler aynı gibi ama. demek ki sizin bebiş bunlara benzer bir şey olacak

inşallah bunu sağlıkla alırsın kucağına... diğeri ne kadardı kaybettiğinde?

merhabalar kızlar yakamozun dedıgı sıteye gırdım annemdeyım burdakı bılgısayardakı resımlerı yukledım ama bızım cocuk essek kadar bısey cıktı 10 yasındakı halı gıbı:))
eve gıdınce tekrar deneyecegım cok eglencelıymıs:))

iyi akşamlar
busabah bi abimizin ewine kahwaltıya dawetliydik, dün gece 3te ewe geldik 4te uyudum we 9da uyandık.. gittik ölü gibiydim çocuğuda o saatte uyandırdım üfff!
kahwaltının üstüne bi kahwe içtik, ewe geldim ne yediysem çıkardım çok kötüydü 4e kdar yattım hala kendimde değilim kafamı koyacak yer arıyorum
bu akşamda yine 2 grup 35yaş üstü abiler we eşleriyle yemek sözümüz war ama benim deil yemeğe çıkmak şurda oturup iki çift söz yazmaya taakatim yok napıcam ben şimdi yaa

hasret bence çok yoruyorsun kendini. hamilesin sonuçta kimse kırılıp gücenmesin. rahatsızım de gitme bence. bebeğinden ve senden daha önemli değil ya..

insallah canim yaa...peki seninki kiz mi erkek mi? belli oldu mu? annemin de olmus hamileliginde ama erkek kardesimde 7. ayindan itibaren olmustu...
bnmki erkekmiş cnm, ilki kızdı..
ay yok bnmki ancak beni kat kat giydirir, çorapları onu bunu..
bakalım artık bi doğsunda sen gör yakışıklıyı
hasret bence çok yoruyorsun kendini. hamilesin sonuçta kimse kırılıp gücenmesin. rahatsızım de gitme bence. bebeğinden ve senden daha önemli değil ya..
öyle yapmayı planlıyorum aynen duş alıp yayılmayı.. bi arıyayım kocamı

canım cok gecmıs olsun bende dun sınemeya gıttım kocişim ve arkadaşlarla eve 1,30 da gıttık 2 de yattım sabah da erkenden kalktım ve bu gun arkadaşımın kızının doğum günü kızım henüz iyi olamadığı için onu götüremıcem 2 gündür kızımı yanlız bırakıyorumm cokda uykum var yaaaaaaaaaaa

günaydın... erkenden uyandım ya sinir oldum.

yakamoz ben de yaptım, sarı saçlı, siyah gözlü, beyaz yüzlü bir bebek çıktı:))
bende erken uyandım bugün ama zaten geç uyumuştum geri yattım akşama kadarda uyudum :)) bana hep renkli gözlü erkek bebekler çıktı ya kız işaretliyorum erkek çıkıyo anlamadım nası iş

amin canım diğerini neden kaybetmiştin? Allah bu bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah bu defa hepimiz kucağımıza alacak bebeklerimizi
ay yelkovan uykulu uykulu yazılanları okuyodum senin yazdıgını okuyunca bi kahkaha patlattım hiç gülecegim yoktu eşşek kadar ha çok güldüm bizimkiler küçük çıktı senin bebiş uzun mu olacak acep

ay gitmeyiver boşver canım yorma o kadar kendini hamilesin yorma kendini o kadar, çok çok ağrım var bulantım var diye uyduruverirsin bişyler uzat ayaklarını dinlen şöööyle bi güzel

yakamoz ben de cocugunuz neye benzeyecek'i yaptım..ayy koptum inşllahha öle olmaz ne kadar komik bi şeymiş o ya cok eglenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…