Kızlar uyku tutmadı, nette gezinirken bi site buldum çok eğlenceli kendi fotografınızı ve eşinizin fotosunu yüklüyosunuz bebeğin kızmı erkek mi oldugunu işaretliyip en alta ismini yazıyorsunuz bebeğinizin fotografını gösteriyorben çok eğlendim sizde bakma isterseniz link:
Bebeğiniz Kime Benzeyecek?
bu sayfaya girin tıklayın yazan yere tıklayıp açılan sayfada gözat yazan yere önce kendi fotonuzu ardından fotografınızın sol kısmına tıklayıp eşinizin fotosunu yükleyin sonra altta girl boy şıklarından birini işaretleyip sayfanın en altındaki boşluğa bebeğin ismini yazın ve bebişinizin forografını görün
ben 3 defa yaptım üçünde de renkli gözlü tombiş bebekler çıktı belki hepsinde öyle çıkıyodur ama sevdim ben siteyi yalanda olsa görmek güzel oluyo
selam fatma. nasılsın?
sağolasın birce iyiyim sen nasılsın
iyiyim canım. bebişlerin güzel olacak:)) ben de kaydettim yaptığımı eşime gösterdim bize benzemiş ya diyor:)) gerçekten andırıyor ikimizi de:)
inşallah bunu sağlıkla alırsın kucağına... diğeri ne kadardı kaybettiğinde?merhaba ark bende Allah nasip ederse haziran annesi olacağım 17 haftalık hamileyim şuan ve kızım olacağını öğrendim.ilkimde kızdı ama kaybettim malesef Rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür....amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn..
sen nasılsın cnm ben işte aşağıda yazdığım gibiyimslm ben geldım bı bkem dedim nasılsınız kızlarrrrr
iyi akşamlar
busabah bi abimizin ewine kahwaltıya dawetliydik, dün gece 3te ewe geldik 4te uyudum we 9da uyandık.. gittik ölü gibiydim çocuğuda o saatte uyandırdım üfff!
kahwaltının üstüne bi kahwe içtik, ewe geldim ne yediysem çıkardım çok kötüydü4e kdar yattım hala kendimde değilim kafamı koyacak yer arıyorum
bu akşamda yine 2 grup 35yaş üstü abiler we eşleriyle yemek sözümüz war ama benim deil yemeğe çıkmak şurda oturup iki çift söz yazmaya taakatim yoknapıcam ben şimdi yaa
bnmki erkekmiş cnm, ilki kızdı..insallah canim yaa...peki seninki kiz mi erkek mi? belli oldu mu? annemin de olmus hamileliginde ama erkek kardesimde 7. ayindan itibaren olmustu...
ay yok bnmki ancak beni kat kat giydirir, çorapları onu bunu..olsun o kadar acık göbüşten bişy olmas, ben jartiyer giycemde benimki üstünü giy dicek senin kociş pek üşünceliymiş :) ancak gözünün dönmüşlüğü geçince hatırlar benimki üşüyecegimi
hadi ya görmemişim bak onu :)) kızımı vermem kimselere diyodum ama yakışıklı olursa düşünürümal kız senden kıymetlimi çeyizini dizer gönderirim senin oğlana :) benim kız güzel olacak ben biliyorum baba tarafına çekerse afet olurda bana çekerse bilmem nası bişy olur
öyle yapmayı planlıyorum aynen duş alıp yayılmayı.. bi arıyayım kocamıhasret bence çok yoruyorsun kendini. hamilesin sonuçta kimse kırılıp gücenmesin. rahatsızım de gitme bence. bebeğinden ve senden daha önemli değil ya..
iyi akşamlar
busabah bi abimizin ewine kahwaltıya dawetliydik, dün gece 3te ewe geldik 4te uyudum we 9da uyandık.. gittik ölü gibiydim çocuğuda o saatte uyandırdım üfff!
kahwaltının üstüne bi kahwe içtik, ewe geldim ne yediysem çıkardım çok kötüydü4e kdar yattım hala kendimde değilim kafamı koyacak yer arıyorum
bu akşamda yine 2 grup 35yaş üstü abiler we eşleriyle yemek sözümüz war ama benim deil yemeğe çıkmak şurda oturup iki çift söz yazmaya taakatim yoknapıcam ben şimdi yaa
bende erken uyandım bugün ama zaten geç uyumuştum geri yattım akşama kadarda uyudum :)) bana hep renkli gözlü erkek bebekler çıktı ya kız işaretliyorum erkek çıkıyo anlamadım nası işgünaydın... erkenden uyandım ya sinir oldum.
yakamoz ben de yaptım, sarı saçlı, siyah gözlü, beyaz yüzlü bir bebek çıktı:))
yakamoz yaptım :):):) komik yaaa dur koyayım bir erkek bir kız yaptım ama ikiside birbirine benzedi ilk koydugum erkek 2. kızikinci yaptıkların daha şekermiş benim yaptıklarımında gözleri benziyodu beyaz elma yanaklı şeker bebişler çıktı her seferinde
Eki Görüntüle 124759 Eki Görüntüle 124758
amin canım diğerini neden kaybetmiştin? Allah bu bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah bu defa hepimiz kucağımıza alacak bebeklerimizimerhaba ark bende Allah nasip ederse haziran annesi olacağım 17 haftalık hamileyim şuan ve kızım olacağını öğrendim.ilkimde kızdı ama kaybettim malesef Rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür....amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn..
ay yelkovan uykulu uykulu yazılanları okuyodum senin yazdıgını okuyunca bi kahkaha patlattım hiç gülecegim yoktu eşşek kadar hamerhabalar kızlar yakamozun dedıgı sıteye gırdım annemdeyım burdakı bılgısayardakı resımlerı yukledım ama bızım cocuk essek kadar bısey cıktı 10 yasındakı halı gıbı:))
eve gıdınce tekrar deneyecegım cok eglencelıymıs:))
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?