2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iwet cnm ilk gideceğim tabi gidebilirsem bide bnm koca kimsede kalamz benim karım göndermem die ahkam kesiyodu şimdi böle istekli olmazsı ister istemez benim gibi kıskanç bi hatunu işkillendirdi
o yüzden kalakaldım gitmeyi çok istiyorum ama bi yandanda kociden uzak olmak aklıma kötü kötü şeyler getiriyo.. bide hamileyim die adam 2 haftadır yanaşmıyo bişey olcak die(( neysebu akşam eğer beni memnun ederse düşünebilirim gitmeyi
7şubattamı göreceksin renklide bende bu ay sonu göreceğim sanırım renkli dopplerde:)

ben cıktım hepinize güzel bir cumartesi akşamı diliyorum..güzelce dinlenin..öptüm...
ii bak kendine canım

sorsana bi ikiliyi yaptırdınmı die

kızlar ben çıkıyore koca kişisi çağırıyor cafeye her hafta sonu olduğu gibi klasik.. karnımda aç gidip bişeyler tıkınam yayılım keyif yapiim, patroniçe gelior açılın leynnn:)) üstümü değiştireyim kaşlarımda örülecek kıwama geldi ama neyse akşam akşam görünmezler

adamın günahını alıyosundur kız, çok aklına takıldıysa gece yarım saat kaybol ortalıktan giy jartiyer yada en transparan geceliği biraz makyaj kırmızı bi ruj aç saçlarıda savur şöyle, aklından çıkmasın sen yokken o gece 17 ocağa randevu verdi canım 9 gün sonra renklide görecem bebekimi inşallah :)

sorsana bi ikiliyi yaptırdınmı die
anammm yaptırmamışmıydın ikiliyi

afiyet şeker olsun ben de daha yemek yapcam tembel ben kahvaltılıkla geçiştirdim bugünü bu saate bıraktım, aman tek başımayım zaten gecede yapsam bişy olmas

hıh bu koca göbekle mi((
ayrıca hadi giydimdiyelim benimki durup kawga eder benle çabuk giy üstünü üşüteceksin manyakmısın die.. kursağımızda bırakır yani

anammm yaptırmamışmıydın ikiliyi

afiyet şeker olsun ben de daha yemek yapcam tembel ben kahvaltılıkla geçiştirdim bugünü bu saate bıraktım, aman tek başımayım zaten gecede yapsam bişy olmas
yok anam yapmamıştık ense kalınlığını öçmüştü süreyya menteş gayet sağlıklı ama emin olalım demişti, kan weremedim o gün yine laboratuwarı kapandı 4te benim her işim böyle aksilik.. sanırım sorun bende
neyse işte sonrada gitmedim 3lü yaptırırm die
afiyet olsun hemen yap bişeylerde ye aç bırakma adrianamı.. bugün yazdım birceye yakamozun adrianasını alcam oğluma die haberin olsun hee

hıh bu koca göbekle mi((
ayrıca hadi giydimdiyelim benimki durup kawga eder benle çabuk giy üstünü üşüteceksin manyakmısın die.. kursağımızda bırakır yani
olsun o kadar acık göbüşten bişy olmas, ben jartiyer giycemde benimki üstünü giy dicek senin kociş pek üşünceliymiş :) ancak gözünün dönmüşlüğü geçince hatırlar benimki üşüyecegimi

hadi ya görmemişim bak onu :)) kızımı vermem kimselere diyodum ama yakışıklı olursa düşünürüm al kız senden kıymetlimi çeyizini dizer gönderirim senin oğlana :) benim kız güzel olacak ben biliyorum baba tarafına çekerse afet olurda bana çekerse bilmem nası bişy olur

insallah canim yaa...peki seninki kiz mi erkek mi? belli oldu mu? annemin de olmus hamileliginde ama erkek kardesimde 7. ayindan itibaren olmustu...

benimki kız, ama aynen anlatııgın herşey bende de var

evet malesef bayagi zorlaniyorum o zaman!!!! ama napalim yapacak bisey yok, ben cok asermedim sadece ac karnina sabhlari oluyor... ne kadalik oldu?? kacinci haftandasin?? ben 16. haftadayim artik, insallah cinsiyetini ögrenirim artik haftaya...
isim düsündünüz mü??

dün öğrendik canım kız oldugunu eşim erkek istediği ve erkek beklediği için hep erkek ismi düşünmüştük işin aslı, 17. haftadayız 16 artı 2 işte, aşerme hiç olmadı desem yeridir ben zaten pisbogazımdır herşeyi canım ister normal halim o :)) ama öyle çok canımın istediği bişy olmadı ilk başlarda aşırı bulantı kusma halsizlik vardı ayakta duramıycak kadar kötüydüm 13. hafta da azaldı 14. haftada geçti çok şükür tüm şikayetler, isim iremsu düşünmüştüm ama eşim pek yanaşmadı olabilir dedi sadece çokta begenmedi, begendiğim bi kaç isim daha var ama ben modern isim taraftarıyım eşim biraz daha sıradan olsun diyo net bişy yok henüz bide karar versem bile değiştiriyorum ben begendiğim bi isim sonra güzel gelmeyebiliyor kulağıma doğuma kadar çok değişir daha, ancak doğuma yakın kesinleştiririz heralde

dün ögrendiniz ne güzel:)))) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, kiz erkek önemli degil tabi...insallah bende ögrenirim ama hic zannetmiyorum!! bakalim...

dün ögrendiniz ne güzel:)))) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, kiz erkek önemli degil tabi...insallah bende ögrenirim ama hic zannetmiyorum!! bakalim...

16. haftadaysan öğrenirsin canım söyler artık doktorun, amin Allah hepimize sağ salim kucagımıza almayı büyütmeyi nasip etsin ...

16. haftadaysan öğrenirsin canım söyler artık doktorun, amin Allah hepimize sağ salim kucagımıza almayı büyütmeyi nasip etsin ...

insallah söyler...gerci burda biraz gec diyorlar bazi doktorlar ya bakalim iste dese ii olur...insan cok merak ediyor...

yakomozcum seni çok terik ederim sonunda cinsiyeti öğrenmişsin Allah evlatlarımızdan yüzmüzü güldürsün canımhayırlı uğurlu sağlıkla al kucağına bende bu hafta 16.haftaya giriyorum ve bu hafta nasipse muayene var bakalım önce sağlıklı olsun

insallah söyler...gerci burda biraz gec diyorlar bazi doktorlar ya bakalim iste dese ii olur...insan cok merak ediyor...
benim önceki gittiğim doktorda söylemiyodu doktoru değiştirdim bakar bakmaz söyledi adam, evet insan merak ediyor gerçekten öğrenmek iyi oluyor ...

çok saol canım evet sonunda öğrendim sende a6. ya giriyomuşsun artık söylemesi lazım doktorun söylemezsede zorla söylet ısrar et :)) amin hepimizin evlatlarını bağışlasın rabbim önemli olan sağlıklı hayırlı bi evlat olması kız erkek ikiside bizden birer parça bizim kanımızdan olacak sağ salim doğsunda başka bişy istemiyorum ben ...

Kızlar uyku tutmadı, nette gezinirken bi site buldum çok eğlenceli kendi fotografınızı ve eşinizin fotosunu yüklüyosunuz bebeğin kızmı erkek mi oldugunu işaretliyip en alta ismini yazıyorsunuz bebeğinizin fotografını gösteriyor ben çok eğlendim sizde bakma isterseniz link:

Bebeğiniz Kime Benzeyecek?

bu sayfaya girin tıklayın yazan yere tıklayıp açılan sayfada gözat yazan yere önce kendi fotonuzu ardından fotografınızın sol kısmına tıklayıp eşinizin fotosunu yükleyin sonra altta girl boy şıklarından birini işaretleyip sayfanın en altındaki boşluğa bebeğin ismini yazın ve bebişinizin forografını görün
ben 3 defa yaptım üçünde de renkli gözlü tombiş bebekler çıktı belki hepsinde öyle çıkıyodur ama sevdim ben siteyi yalanda olsa görmek güzel oluyo

günaydın... erkenden uyandım ya sinir oldum.

yakamoz ben de yaptım, sarı saçlı, siyah gözlü, beyaz yüzlü bir bebek çıktı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…