selam hoşgeldin..benim de gecen haftaya kadar bulantım devam ediyordu ama bu hafta gecti.iştahım hala cok yok..bende sadece yarım kilo aldım..umarım en kısa zamanda gecer sorunların..
Hoşgeldin :)) hayırlısı olsun.Allah bu bebeğinide kucağına almayı nasip etsin inşallah..
evet ya çok eğlenceli bi kaç defa yaptım ben, begenmedim ama çıkan çocukları benim kızım daha tatlı olacak inşallah :))yakamozben de cocugunuz neye benzeyecek'i yaptım..ayy koptum inşllahha öle olmaz ne kadar komik bi şeymiş o ya cok eglenceli
][/QUOTE]Hepinize teşekkür ederim. Cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için inşallah sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız benim ikinci bebeğim olduğu için neler yaşayacağıımı az çok tahmin ediyorum.Tüm kadınların tatması gereken mükemmel bir duygu annelik ilk dokunuş, kokusu, minicik elleriyle parmağını tutmaya çalışması, savunmasız korumasız, kokusu mis gibi onlar için herşeye katlanılıyor.Öyle değil mi?
saol cnm.. kötüyüm walla duş alıp kendime gelicem inşallahcanım cok gecmıs olsun bende dun sınemeya gıttım kocişim ve arkadaşlarla eve 1,30 da gıttık 2 de yattım sabah da erkenden kalktımve bu gun arkadaşımın kızının doğum günü kızım henüz iyi olamadığı için onu götüremıcem 2 gündür kızımı yanlız bırakıyorumm cokda uykum var yaaaaaaaaaaa
gerçekleri sölim yani:):))bende erken uyandım bugün ama zaten geç uyumuştum geri yattım akşama kadarda uyudum :)) bana hep renkli gözlü erkek bebekler çıktı ya kız işaretliyorum erkek çıkıyo anlamadım nası iş
amin canım diğerini neden kaybetmiştin? Allah bu bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah bu defa hepimiz kucağımıza alacak bebeklerimizi
ay yelkovan uykulu uykulu yazılanları okuyodum senin yazdıgını okuyunca bi kahkaha patlattım hiç gülecegim yoktu eşşek kadar haçok güldüm bizimkiler küçük çıktı senin bebiş uzun mu olacak acep
ay gitmeyiver boşver canım yorma o kadar kendini hamilesin yorma kendini o kadar, çok çok ağrım var bulantım var diye uyduruverirsin bişyler uzat ayaklarını dinlen şöööyle bi güzel
yakamozzz senındemı kızın olyo beeeeeee
iyi akşamlar kızlar benim bebişin kalbinde biraz problem çıktı 18de ekosu çekilecek ayrıntılıya giren varmı inşallah sizde bi problem olmaz benden ayrıntılı ultrasona 250 lira istediler siz ne kadar verdiniz
eveeeeeeeeet kızım oluyo benimdesenin kumsala arkadaş gelliyo, beraber büyütürüz artık kızları
iyi akşamlar kızlar benim bebişin kalbinde biraz problem çıktı 18de ekosu çekilecek ayrıntılıya giren varmı inşallah sizde bi problem olmaz benden ayrıntılı ultrasona 250 lira istediler siz ne kadar verdiniz
inşallah çıkmaz bir şey. olumlu düşün sen...
biz de tedavi de dahil çok fazla para harcadık. sağlıkla gelsinler de para önemli değil...
ben 19 unda gidecem ayrıntılı için fiyatını sormadım ama o kadar istemezler sanırım ikiliye 80 vermiştik biz inşallah temiz çıkar sonuçlarıniyi akşamlar kızlar benim bebişin kalbinde biraz problem çıktı 18de ekosu çekilecek ayrıntılıya giren varmı inşallah sizde bi problem olmaz benden ayrıntılı ultrasona 250 lira istediler siz ne kadar verdiniz
iyi iyi allah gonlumuze gore verdı hehehe kocaları bosver
neden sıkılıyor canım canın? bende tek başıma sıkılıyorum tv net başka bişy yok yarın sabahtan evi toplamaya girişecem zaman geçer biraz artık 2 haftaya kadar toplanmış olması lazım evin işim zor eşyada çok tek başıma nasıl halledecem bakalım ...ben de bakıyorum sık sık,sayfa ilerlememiş. canım çok sıkılıyor ya bu akşam(
bn geldim, annemle tartıştık yine birdaha gelmemekle tehdit edip gitti! sıkıldım artık..
duş aldım, yemek yedim şimdi portakal yiorum kızım dolaşıyo ortalıkta.. uyutucam yarım saat sonra...
sizler nasılsınız..
birce eşin ne iş yapıyor ewdemi iştemi canın sıkılıyor seninde bnm gibi merak ettim..
bnmkinde iş çok sucu, cafe, zabıta, awizeci :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?