2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam hoşgeldin..benim de gecen haftaya kadar bulantım devam ediyordu ama bu hafta gecti.iştahım hala cok yok..bende sadece yarım kilo aldım..umarım en kısa zamanda gecer sorunların..

merhaba hoşgeldin. buna benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar oldu ama 12.,13, haftalarda epey azaldı onların sıkıntıları. çok fazla kilo vermişsin, bundan sonra düzelir inşallah...[/QUOTE]

Hoşgeldin :)) hayırlısı olsun.Allah bu bebeğinide kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Hepinize teşekkür ederim. Cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için inşallah sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız benim ikinci bebeğim olduğu için neler yaşayacağıımı az çok tahmin ediyorum.Tüm kadınların tatması gereken mükemmel bir duygu annelik ilk dokunuş, kokusu, minicik elleriyle parmağını tutmaya çalışması, savunmasız korumasız, kokusu mis gibi onlar için herşeye katlanılıyor.Öyle değil mi?

yakamoz ben de cocugunuz neye benzeyecek'i yaptım..ayy koptum inşllahha öle olmaz ne kadar komik bi şeymiş o ya cok eglenceli
evet ya çok eğlenceli bi kaç defa yaptım ben, begenmedim ama çıkan çocukları benim kızım daha tatlı olacak inşallah :))
][/QUOTE]

ayy evet bi an önce o günleri görürüz inşallah bizlerde kucagımdan indirmem heralde ben

Son düzenleme:
saol cnm.. kötüyüm walla duş alıp kendime gelicem inşallah
gerçekleri sölim yani:):))
zaten öyle kız wücudum dökülüyo yaa.. cerendehiç böle diildim sabahlara kadar gezer banamısın demezdim bunda çok fena oldum bacaklarım ağrıyor çekiliyo resmen ben kaçıyorum canlarım akşam girerim yine 1,2 saat sonra

iyi akşamlar kızlar benim bebişin kalbinde biraz problem çıktı 18de ekosu çekilecek ayrıntılıya giren varmı inşallah sizde bi problem olmaz benden ayrıntılı ultrasona 250 lira istediler siz ne kadar verdiniz

18+5 oldu 20 haftalıkken kalbini daha net enleşılır dedi 100 hamileden 4 ünde olurmuş dr bişe çıkmaz ama genede biz garantiye alalım dediler zaten beni normaldede ekoya yollucaklarmış buda mecbur oldu dediler

nasıl 250 ytl alcaklar tamam ekg ama anlamadım bız gectıgımız haftada 3 lu test yaptrdık ıkılıde 100 ytl verdık özelde ve 3 lude özelde oldu ama memlekette oldu 18 ytl aldılar anlamadım bende ve ikiliye baka daha erken cıkardılar

geçmiş olsun canım. nasıl bir promlemmiş? ben daha girmedim ayrıntılıya.

canım 2liye 180 verdik muayene ücreti alıyolar 160 18de ikili 3lüyede aynısını verdik 1hafta sonra ayrıntılıya çagırdılar onada 250 versik anlıcan şimdiye kadar bizim ki 1 yaklaştı bu gelmeden bizi yedi ya birde tedavide harcadık 5 milyar oh valla doguma kadar 10 olcak gibi bakalım ekodan ne isticekler ya kalbinde beya kaslar gördü işte 100 hamilede 4 de olurmuş benimki tüp oldugu için zaten seni yollucaktık dediler buda kesinlikle yolllamamız gerekli şimdi dediler bakalım ne çıkacak drum %90 bişe çıkmaz merak etme dedi

inşallah çıkmaz bir şey. olumlu düşün sen...

biz de tedavi de dahil çok fazla para harcadık. sağlıkla gelsinler de para önemli değil...

inşallah çıkmaz bir şey. olumlu düşün sen...

biz de tedavi de dahil çok fazla para harcadık. sağlıkla gelsinler de para önemli değil...

evet canım ya önemli olan onun saglıgı ablamızda 5 kuruş para harcamamıştık bu onun acısını çıkarıyo misli misli eşimde öle diyor boşver diyo zaten başka bi çare yok verecez mecburen

ben 19 unda gidecem ayrıntılı için fiyatını sormadım ama o kadar istemezler sanırım ikiliye 80 vermiştik biz inşallah temiz çıkar sonuçların
iyi iyi allah gonlumuze gore verdı hehehe kocaları bosver

evet evet cici cici kızlarımız olcak, kocalar erkek bekliyodu ama boşver doğunca çok sevecekler nasılsa

bn geldim, annemle tartıştık yine birdaha gelmemekle tehdit edip gitti! sıkıldım artık..
duş aldım, yemek yedim şimdi portakal yiorum kızım dolaşıyo ortalıkta.. uyutucam yarım saat sonra...
sizler nasılsınız..
birce eşin ne iş yapıyor ewdemi iştemi canın sıkılıyor seninde bnm gibi merak ettim..
bnmkinde iş çok sucu, cafe, zabıta, awizeci :))))

ben de bakıyorum sık sık,sayfa ilerlememiş. canım çok sıkılıyor ya bu akşam(
neden sıkılıyor canım canın? bende tek başıma sıkılıyorum tv net başka bişy yok yarın sabahtan evi toplamaya girişecem zaman geçer biraz artık 2 haftaya kadar toplanmış olması lazım evin işim zor eşyada çok tek başıma nasıl halledecem bakalım ...

ne oldu kız niye tartıştınız, bende mandalina portakal tıkınıyodum :) maşallah eşin yetişemiyodur işlerine ya bende tel.de kızdım anneme gelecekti gelemiyormuş bel fıtıgı nüksetmiş gelsem de iş yapamam bu halde diyo puff yine bütün evin işi bana kaldı tek başıma koca evi taşınacak hale getirmem lazım iki haftada bende onu bekliyodum gelecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…