ah be kuzum 1 haftamı ileride göründü.. bende bişi sandım 1 hafta ileri geri görünmesi önemli değilki canım.. o gayet normal bi sonuç zaten çok nadir kişinin bebeği hem son adet tarihi haftası ile uyumlu hem usg ölçümleriyle uyumlu olur.. illaki 3aşağı 5 yukarı kayar.. hiiiç canını sıktığına değmeyen bir konu inan kievet ya işte bende 15+6 da gittim tam dün..cok saol canım inşllhh normale döner ya..sıkıldım valla dünden beri araştırıp duruyorum cokmu büüyk diye..zaten 1 hafta ilerde..saglıklı olsunlarda tek büyükde olsa sorun yok..sezeryan yaptırırım en kötü..cok saol canım inşallah öle dedigin gibi olur..
hiç bişey olmicak allahın izniyle ama sana bi dost tawsiyesinde bulunayım dilersen başka bi drada görün we tekrar taraman yapılsın.. 3lü test yapılsın eğer ordada risk çıkarsa amniyosenteze kalkış derim..
bu nacizane bir öneri canım tabiiki en iyisini sen bilirsin ama bn olsam bu şekilde yaparım.. Drda 100de95 temiz çıkacak demiş ki bu azımsanacak bir oran değil canım
canım, şimdi netten baktım, ibrahim yanık diye bir doktor çıktı. web sitesi falan var, epey anlatıyor neler yaptıklarını ayrıntılıda. cd.ye çeklmiş görüntüler de koymuşlar, çok garip oldum ya. benim doktorumun da ultrason cihazı iyi ama cd.ye alamıyormuş görüntüyü. sırf cd için bile gidebilirim izmirde
aa tmm cnm ben blmiyordum sorry o zman yapılacak tek şey uzman ellere kendini emanet etmen.. güzel çıkacak inşallahgitmedigim doktor kalmadı .ilk eskişehir acıbadedem gittim orda yaptırdım ikili testi .sonra devlet hastanesine gittim sonra kadıkoy acıbadem hastanesine gittim .sonra tekrar eskşehirdeki acıbamdede başka bir doktora gittim .eskişehirde kemal hükmen var ona gittim zaten en son gittigim doktor bu .kemal bey aminosentezimi yapcak ..
Gittigim butun doktorlar daha beni muayne etmeden aminostez yaptır dedi ikili test sonuçlarına bakarak.sonucad ortada bir risk taraması sonucuvar ..aklında soru işaretleri kalmasın dedi .. Iyi ellerde aminosentez riski cok cok az dedi..hepside ..
Yinede sen bilirisn sonucda senin kararın dedi..hatta birtane doktor bana eşinede aminosentez yapılmış onu anlattı..
ben cıkıyorum kızlar kendınıze ıyı bakın
bodrum takma kafana canım sende bebekler gelıssınde varsın bız sezeryan yapalım..
ah be kuzum 1 haftamı ileride göründü.. bende bişi sandım 1 hafta ileri geri görünmesi önemli değilki canım.. o gayet normal bi sonuç zaten çok nadir kişinin bebeği hem son adet tarihi haftası ile uyumlu hem usg ölçümleriyle uyumlu olur.. illaki 3aşağı 5 yukarı kayar.. hiiiç canını sıktığına değmeyen bir konu inan ki
zatenb yanılma payı olabiliyor 1 hafta tüm ölçümlerde, tutmama olasıığıda
canım daha gelişim aşamasındalar denge degişebiliyor.. Dogum zamanına kadar zaten dengelernir boyu baş mesafesi şimdiden canını sıkma bence
ah be kuzum 1 haftamı ileride göründü.. bende bişi sandım 1 hafta ileri geri görünmesi önemli değilki canım.. o gayet normal bi sonuç zaten çok nadir kişinin bebeği hem son adet tarihi haftası ile uyumlu hem usg ölçümleriyle uyumlu olur.. illaki 3aşağı 5 yukarı kayar.. hiiiç canını sıktığına değmeyen bir konu inan ki
zatenb yanılma payı olabiliyor 1 hafta tüm ölçümlerde, tutmama olasıığıda
ay evet bunun görüntülerde cok net..ben boguk boguk bişeyler görüyorum gitgimde ama sanırım bu epey ilerlemiş bebek görüntüsü kaç aylıkki bulamadım..cok güzel yaa..bak 11-14hafta arasındada ayrıntılı bakıyolarmış bunlar..
bnde ptesi doktora gidiorum ani bir kararla kızlar..
en son gittiğimde hastanenin salak personelinin yanlış yönlendirmeleri yüzünden 3lü testim yapılmadı.. doktorumla netten konuştuk az önce ptesi gel bakalım yapabilirmiyiz dedi.. gidiyorum pazrtesi umarım yapabiliriz.. 18+3üm ptesi 18+5 olacağım
iwet dr hasret ben:)cok saol canım..içimi rahatlattın valla..sen konuşurken sanki doktor konuşuyo gibi geliyo banabi de anne olmuşsun daha önce tecrübelisin biz herşeye zır zır ..düne kadar ben de cok rahattım ama evhamım tuttu iki gündür..tekrar saol
epey görüntü vardı. erken dönemler de var. 12. haftada ankarada bana ayrıntılı bakmıştı perinatlaog. 19-20. haftalarda tekrar gelin diye yazmıştı rapora. o da çok iyi bir doktordu ama ankaraya gidemem tekrar
ewet cnm 15-22 haftalar arası yapılabiliyo fakat en geçerli sonuçlar 15-18 haftalar arası alınıyornette 16 ile 20.haftalar arasında yapılabilir diyor..yaptırırsın bence..
ewet cnm 15-22 haftalar arası yapılabiliyo fakat en geçerli sonuçlar 15-18 haftalar arası alınıyoro yüzden işte takıntı yaptım umarım yapılabilecek düzeydedir benimkisi
geçen hafta gidemedimdrum bel fıtığından yattı 1 hafta.. kalakaldım yaa
umarım yaptırabilirim cnm.. neyse bu sayede bebişi görcemtüh kötü denk gelmiş...ben dün gittgimde doktor daha 16 haftalık degilsin demişti 15+6 olmama ragmen..yani sende 18+5 olduguna göre hala 18.haftada sayılabilirsin..her doktor da kafasına göre sayıyo bu haftaları valla..inşallahh yaptırabilirsin canım...
yok kız şırnak tam doğuda eşimin ailesi antepte arası 20 saat öyle her zaman gelemezlersevindim canım tayinine ama oralar eşinin ailesine yakın degilmi napacan oralalarda allah yardımcın olsun demek kızın olcak dahi bakalım yüzük yalancı çıktı :)))))))))))
bende ayrıntılaya girniştim kalbinde biraz problem çıktı yani dr demesine göre 100 hamileden 4ünde olurnuş zaten seni ekoya yollucaktım dedi çümkü tüp bebekleri yollıyorız dedi seninki mecbut oldu dedi 18de bebegim ekosu çekilecek bide kpssyi kazandım şok oldum 15 senedir kitep yüzü açmadım zabıt katipliğine çalışıyorun 10 parmak sınav 1ay sonra bebegin nasibi heralde o kadar bekledim şimdi işie girersem kızıma bakamıcam işe bek bundan dolayı pek giremiyorum cildiyede krem verdi onu sürüyom biraz gitti gibi kaşıntılarım benden böle işte senin adına gerçekten çok sevindim eşin nerdeydi aynı yeremi çıktı tayininiz
benimde kızım oluyorrr :)
ne güzel renklide çok net görünüyor bende 17 sinde detaylı ultrason için gidecem inş. banada hem cd hem renkli foto verecek doktorumuz :)kimseler kalmamış haftasonu olduğu belli:)
bende resmımı degıstırdım gecen aykı fotosu bebısın..
evlendikten sonra hiç gitmedinmi canım annene kalmaya, ben ilk evlendiğimde aramızda bir il olmasına ragmen haftada bir annemlerdeydim gidip gelmezdim bide en az bi hafta kalırdım evlenince tatlı oldularçok güzel bi hawa war dışarda çıkmak istyorummmmm..
annem sabah eşime, hasreti bize götüreyim 1 hafta falan kalsın ben bakiim ona demiş.. zaten ewde tutmadın demiş..
eşim sabah geldi yatağa seni gönderiymmi anneye biraz topla kendini dinlen.. bnde nerden çıktı dedim.. annen önerdi dedi..
bişey demedim.. sonra bnm yanımda anneme tamam anne topla çoluğu çocuğu al 1 hafta 10gün kalsınlar sende dedi..
eğer caymazsa yarın anneme gideceğim.. ewlendikten sonra ilk defaaaaa:86: hemde kalmayaaaa:97:
bi yandanda aklım hep burda her an napıyo ne ediyo die deliririm die düşünüyorumbn çok kıskanıorum onu
ben verdiğim kiloların 3 ünü geri almışım ama karın yok hala bendede ....benim de karnım cok az..ama cocuk 1hafta ilerde..bide sadece yarım kilo almışım..hatta doktor böle giderse eleviti de kesebilirim dedi..yogaya gittgimi ve normal dogum istedigimi bildigi için 4 kilo falan olursa normal doguramazsın dedi..yani karnın büyüklügüne bakmıyo bu olay..içinin genişligi ile ilgili canım..merak etme hiç..
ben a7 sine randevu aldım renkli görecem bebeğimi doktor kime benzediğide artık yüz hatları şekillendiği için daha net anlaşılır dediEgecim ayrıntılı ultrasona ne zaman gidiceksin?? belli mi??
ben doktora sordum bi arkadaşın ikili testi temiz çıkmış 4 lü riskli çıkmış yaptıralımmı dedim bence gerek yok ikili temiz çıktıysa boşuna yapmış oluruz her zaman risk vardır tüm testleri yapsak bile 100 de 100 rakam veremiyoruz zaten dedi içim rahat olsun diye yaptırsakmı diye ısrar ettim için rahat olsun istiyosan amniyosentez yapmak daha mantıklı dedi bende yok aman bebeği kaybetme riski var yaptırırmıyım dedim oda o zaman sorun yok bebein sağlıklı zaten dedi kapattık 4lü konusunu :)ben ikili ve üçlü yaptırdım bu dörtlüde nedir ilk defa duydum..nazaman yapılıyor dr. da söylemedi..
aynen bende öyle görmesem anlamıycam, hatta sedyeye yattıgımda hiç karın olmadıgı için doktor eliyle dokundu dokununca hissediliyor bu haftalarda normal olanı bu zaten dedi ama çoğu arkadaşımın bu haftalarda belirgindi dedim o kilodandır normali bu bu hafftalarda dedi içim rahatladı benimde :) hemşireye de sordum oda demekki iç karnın geniş senin dedi ( bizim her zaman söylediğimizi söyledi yani )yaa ben şişsin istiyorum ultrasonda falan görmesen hamle sanmam kendimi sizler gibi olsun yaaa ben çıtır değilimki boy 175 falan kilom 75 di hamile kaldıgımda 77 ye çıktım sonra 72 düştüm şimdi ise74 üm ama yok karnım yaaaaaaaaaa :84: bide geceleri çıkıyo yemek yediğimde ama sabah sabah böle işde asıl göbek bu galiba
benim bu kadarda yok 6. 7. ayda anca belli olacak heralde :)Eki Görüntüle 124392
kız ben silmemişmiyim onu yeni mi gördün:)
yaa benim bebek nerde baksanız yaaaa
ben niye bu kurala uymuyorum yaw kızım olacak ne popom genişledi ne ben şiştim karnım bile çıkmadı ebru şallı modunda dolaşıyorum halaFatmacım bence de erkek seninki, kız olsa şişerdin sen de.
yakamoz gözün aydın öğrendin cinsiyeti en sonundaa.. ben sana kız demiştimmm ..
günaydın cnm geçmişe baktım fena kaynatmışlar akşam.. bu kadınların çenesi düşük.. ben iyi değilim sinirliyim kombi bozuldu sabah sular kesik deli oldum çıktım evden kızım üşütüecek diye korkuyorum servisi aradık gelecek. öyle başladık güne.. sen nasılsınnn
aynen anlattığın gibiyim canım..bende su an 16 haftalik oldum doktorun hesaplarina göre:))) dogum da 25 haziranhaftaya kontolüm var yine, insallah hersey yolundadir, insallah da cinsiyetini ögreniriz... cok merak ediyorum...
bende agri cok oluyor kizlar...yel diyorlar!!! söyle oluyor, ayakta cok kalirsam, mesela, mutfakta cok kaldim gecenlerde misafirim gelecekti, yada gezmeye gidince cok dolasinca belim ve en cok kalcalarim acayip agriyor!!! yani bi oturdummu zor kalkiyorum ayaga yani oy oy deyip kalkiyorum, zor yürüyorum!! helede o zaman sir üstü hic yatamiyorum... daha 4 aylik sayilirim, ben ne yapcam ya hep böyle mi olacak acaba??? doktorua da söyliyecem bunu haftaya...
aynısı bendede var tüm şikayetlerimi anlatmışsın ayakta çok kalınca uzun süre oturunca yada yorulunca kalçamın ve belimin sol tarafı acayip ağrıyor aynı yel girmiş gibi uzanırken filan dönemiyorum sola ağrıdıgı zamanlarda, geçmiyordabende su an 16 haftalik oldum doktorun hesaplarina göre:))) dogum da 25 haziranhaftaya kontolüm var yine, insallah hersey yolundadir, insallah da cinsiyetini ögreniriz... cok merak ediyorum...
bende agri cok oluyor kizlar...yel diyorlar!!! söyle oluyor, ayakta cok kalirsam, mesela, mutfakta cok kaldim gecenlerde misafirim gelecekti, yada gezmeye gidince cok dolasinca belim ve en cok kalcalarim acayip agriyor!!! yani bi oturdummu zor kalkiyorum ayaga yani oy oy deyip kalkiyorum, zor yürüyorum!! helede o zaman sir üstü hic yatamiyorum... daha 4 aylik sayilirim, ben ne yapcam ya hep böyle mi olacak acaba??? doktorua da söyliyecem bunu haftaya...
bnde ptesi doktora gidiorum ani bir kararla kızlar..
en son gittiğimde hastanenin salak personelinin yanlış yönlendirmeleri yüzünden 3lü testim yapılmadı.. doktorumla netten konuştuk az önce ptesi gel bakalım yapabilirmiyiz dedi.. gidiyorum pazrtesi umarım yapabiliriz.. 18+3üm ptesi 18+5 olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?