2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben cıkıyorum kızlar kendınıze ıyı bakın
bodrum takma kafana canım sende bebekler gelıssınde varsın bız sezeryan yapalım..

ah be kuzum 1 haftamı ileride göründü.. bende bişi sandım 1 hafta ileri geri görünmesi önemli değilki canım.. o gayet normal bi sonuç zaten çok nadir kişinin bebeği hem son adet tarihi haftası ile uyumlu hem usg ölçümleriyle uyumlu olur.. illaki 3aşağı 5 yukarı kayar.. hiiiç canını sıktığına değmeyen bir konu inan ki

zatenb yanılma payı olabiliyor 1 hafta tüm ölçümlerde, tutmama olasıığıda

Son düzenleme:

gitmedigim doktor kalmadı .ilk eskişehir acıbadedem gittim orda yaptırdım ikili testi .sonra devlet hastanesine gittim sonra kadıkoy acıbadem hastanesine gittim .sonra tekrar eskşehirdeki acıbamdede başka bir doktora gittim .eskişehirde kemal hükmen var ona gittim zaten en son gittigim doktor bu .kemal bey aminosentezimi yapcak ..

Gittigim butun doktorlar daha beni muayne etmeden aminostez yaptır dedi ikili test sonuçlarına bakarak.sonucad ortada bir risk taraması sonucuvar ..aklında soru işaretleri kalmasın dedi .. Iyi ellerde aminosentez riski cok cok az dedi..hepside ..

Yinede sen bilirisn sonucda senin kararın dedi..hatta birtane doktor bana eşinede aminosentez yapılmış onu anlattı..

ay evet bunun görüntülerde cok net..ben boguk boguk bişeyler görüyorum gitgimde ama sanırım bu epey ilerlemiş bebek görüntüsü kaç aylıkki bulamadım..cok güzel yaa..bak 11-14hafta arasındada ayrıntılı bakıyolarmış bunlar..

aa tmm cnm ben blmiyordum sorry o zman yapılacak tek şey uzman ellere kendini emanet etmen.. güzel çıkacak inşallah

ben cıkıyorum kızlar kendınıze ıyı bakın
bodrum takma kafana canım sende bebekler gelıssınde varsın bız sezeryan yapalım..

canım daha gelişim aşamasındalar denge degişebiliyor.. Dogum zamanına kadar zaten dengelernir boyu baş mesafesi şimdiden canını sıkma bence

saolun kızlar..inşllahha herşeyiyle normal büyür bebeklerimiz..öpyüorum hepinizi

cok saol canım..içimi rahatlattın valla..sen konuşurken sanki doktor konuşuyo gibi geliyo bana bi de anne olmuşsun daha önce tecrübelisin biz herşeye zır zır ..düne kadar ben de cok rahattım ama evhamım tuttu iki gündür..tekrar saol

bnde ptesi doktora gidiorum ani bir kararla kızlar..
en son gittiğimde hastanenin salak personelinin yanlış yönlendirmeleri yüzünden 3lü testim yapılmadı.. doktorumla netten konuştuk az önce ptesi gel bakalım yapabilirmiyiz dedi.. gidiyorum pazrtesi umarım yapabiliriz.. 18+3üm ptesi 18+5 olacağım

Son düzenleme:

epey görüntü vardı. erken dönemler de var. 12. haftada ankarada bana ayrıntılı bakmıştı perinatlaog. 19-20. haftalarda tekrar gelin diye yazmıştı rapora. o da çok iyi bir doktordu ama ankaraya gidemem tekrar

nette 16 ile 20.haftalar arasında yapılabilir diyor..yaptırırsın bence..

iwet dr hasret ben:)
canım ben ilk hamileliğimde 8 dr gezdim, bu netteki siteleri yalayıp yuttum nerdeyse soru sormadığım dr kalmadı:)))
ilkinde bnde çok ewhamlıydım şimdi o kadar rahatımki anlatamam heyecan yine war ama insan tecrübeli oluyor biraz daha

ne güzel perinatlog görmüş işte ne güzel..uzak olmanın öle bi dezavantajı oluyo işte aynı sehirde olunca er yada geç rahat rahat gidebilirsin..böle bizim gibi uzakta olunca cok zor oluyo ayarlamak..ya işte herşey de biraz kader bazen en iyi doktorun da elinden gelemedigi durumlar oluyo..salı bidaha gidip baktırcam benim burdaki doktora ii bak be kadın diycem..herşeyini sorcam tek tek resmen ihtisas yapcak duruma geldim..bpd,FL, ac ayrıntılıya da izmire işte kesin..

nette 16 ile 20.haftalar arasında yapılabilir diyor..yaptırırsın bence..
ewet cnm 15-22 haftalar arası yapılabiliyo fakat en geçerli sonuçlar 15-18 haftalar arası alınıyor o yüzden işte takıntı yaptım umarım yapılabilecek düzeydedir benimkisi
geçen hafta gidemedimdrum bel fıtığından yattı 1 hafta.. kalakaldım yaa

tüh kötü denk gelmiş...ben dün gittgimde doktor daha 16 haftalık degilsin demişti 15+6 olmama ragmen..yani sende 18+5 olduguna göre hala 18.haftada sayılabilirsin..her doktor da kafasına göre sayıyo bu haftaları valla..inşallahh yaptırabilirsin canım...

bende su an 16 haftalik oldum doktorun hesaplarina göre:))) dogum da 25 haziran haftaya kontolüm var yine, insallah hersey yolundadir, insallah da cinsiyetini ögreniriz... cok merak ediyorum...
bende agri cok oluyor kizlar...yel diyorlar!!! söyle oluyor, ayakta cok kalirsam, mesela, mutfakta cok kaldim gecenlerde misafirim gelecekti, yada gezmeye gidince cok dolasinca belim ve en cok kalcalarim acayip agriyor!!! yani bi oturdummu zor kalkiyorum ayaga yani oy oy deyip kalkiyorum, zor yürüyorum!! helede o zaman sir üstü hic yatamiyorum... daha 4 aylik sayilirim, ben ne yapcam ya hep böyle mi olacak acaba??? doktorua da söyliyecem bunu haftaya...

umarım yaptırabilirim cnm.. neyse bu sayede bebişi görcem

üşenmedim tüm günü okudum 1 saattir geçmişi okuyorum yeni yazabildim :))
yok kız şırnak tam doğuda eşimin ailesi antepte arası 20 saat öyle her zaman gelemezler inşallah bebeğinin kalp ekosu da iyi çıkar canım doktorda demiş bak çoğunda çıkıyomuş zaten yoktur bişeyi büyük ihtimal, hadi inşallah zabıt katipliğinide kazanırsın bide katibimiz olur aramızda :) bebeğin şans getirsin sana , eşim hakkaride canım ama ben başlama yaptıktan 2 hafta içinde yanıma gelecek eş durumundan çok şükürki o geliyor yoksa ayrı kalmak gitgide zorlaşıyordu
benimde kızım oluyorrr :)

kimseler kalmamış haftasonu olduğu belli:)
bende resmımı degıstırdım gecen aykı fotosu bebısın..
ne güzel renklide çok net görünüyor bende 17 sinde detaylı ultrason için gidecem inş. banada hem cd hem renkli foto verecek doktorumuz :)
evlendikten sonra hiç gitmedinmi canım annene kalmaya, ben ilk evlendiğimde aramızda bir il olmasına ragmen haftada bir annemlerdeydim gidip gelmezdim bide en az bi hafta kalırdım evlenince tatlı oldular bende acayip kıskancımdır aman boşver git annenlere kafan dağılır uzatır ayaklarını yatarsın 1 hafta hiç bi iş yapmadan oh
ben verdiğim kiloların 3 ünü geri almışım ama karın yok hala bendede ....
Egecim ayrıntılı ultrasona ne zaman gidiceksin?? belli mi??
ben a7 sine randevu aldım renkli görecem bebeğimi doktor kime benzediğide artık yüz hatları şekillendiği için daha net anlaşılır dedi babasına benzer inşallah
ben ikili ve üçlü yaptırdım bu dörtlüde nedir ilk defa duydum..nazaman yapılıyor dr. da söylemedi..
ben doktora sordum bi arkadaşın ikili testi temiz çıkmış 4 lü riskli çıkmış yaptıralımmı dedim bence gerek yok ikili temiz çıktıysa boşuna yapmış oluruz her zaman risk vardır tüm testleri yapsak bile 100 de 100 rakam veremiyoruz zaten dedi içim rahat olsun diye yaptırsakmı diye ısrar ettim için rahat olsun istiyosan amniyosentez yapmak daha mantıklı dedi bende yok aman bebeği kaybetme riski var yaptırırmıyım dedim oda o zaman sorun yok bebein sağlıklı zaten dedi kapattık 4lü konusunu :)

aynen bende öyle görmesem anlamıycam, hatta sedyeye yattıgımda hiç karın olmadıgı için doktor eliyle dokundu dokununca hissediliyor bu haftalarda normal olanı bu zaten dedi ama çoğu arkadaşımın bu haftalarda belirgindi dedim o kilodandır normali bu bu hafftalarda dedi içim rahatladı benimde :) hemşireye de sordum oda demekki iç karnın geniş senin dedi ( bizim her zaman söylediğimizi söyledi yani )
Eki Görüntüle 124392

kız ben silmemişmiyim onu yeni mi gördün:)

yaa benim bebek nerde baksanız yaaaa
benim bu kadarda yok 6. 7. ayda anca belli olacak heralde :)
Fatmacım bence de erkek seninki, kız olsa şişerdin sen de.
ben niye bu kurala uymuyorum yaw kızım olacak ne popom genişledi ne ben şiştim karnım bile çıkmadı ebru şallı modunda dolaşıyorum hala

evet canım söylemiştin, kızım oluyomuş :) insanoğlunun merakı hiç bitmiyor önce düşük tehlikesi geçecekmi yaşıycakmı diyodum sonra cinsiyeti ne acaba kızmı erkekmi diyodum öğrendim şimdide acaba kime benziyo diyorum

aynen anlattığın gibiyim canım..
kızımda çok rahattım hop hop ordan oraya
bunda ayakta kalırsam belim kopuyor , bi yeregidip gelsem kalçalarım çok ağrıyor.. ileriki aylarda dahada ağırlaşmayız umarım

aynısı bendede var tüm şikayetlerimi anlatmışsın ayakta çok kalınca uzun süre oturunca yada yorulunca kalçamın ve belimin sol tarafı acayip ağrıyor aynı yel girmiş gibi uzanırken filan dönemiyorum sola ağrıdıgı zamanlarda, geçmiyorda doktora sordum önemli bişy değil o ilaç kullanmanı gerektirecek bi durum değil dedi ama ağrıyo rahatsız ediyor bazen sol ayagıma basamıycak kadar kötü oluyor dedim geçer dedi önemsemedi

sen sanki ikili temiz çıktıysa 3lüye 4 lüye gerek yok diyodun hatta gerek var diyen doktor paragözdür diyodun, kararmı değiştirdin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…