2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öğretmen canım eşim. yanımda da maç baktı, spor programı bakıyor şimdi.evin içinde dolaşıp duruyorum sıkılıyorum diye. o da gülüyor halime:)) senin eşin de pek meşgulmüş:) nasıl yetişiyor hepsine birden?

kızına annen mi bakıyor? hani sen annene gidecektin kalmaya? ayy ne çok soru sordum

herkes burda ama kimseler bişy yazmıyor yaw geçmişimi okuyosunuz kızlaaaar

ayyy evet geçmişi okudum canım çıktı

geçmiş olsun canım bence temiz çıkacak sonuç sen içini ferah tut

cnm üfürümolabilir inşallah olmaz tabi.. ama önemli bişy değil bi çok bebekte oluyo okul dönemine kadarda kapanıyor..
bnde endişelendim şimdi annem gelmezse yarın dr a da gidemem inşallah bi problem yoktur canım

nedeni yok canım. sığamadım bu akşam eve:))) oyalanacak bir şey bulamadım, boş boş odaları gezip gezip geliyorum tv de çok sarmıyor beni son yıllarda... sıkıntıdan bir sürü patlamış mısır yedim ben de

annenin gelmemesi kötü olmuş ya, çok zor olacak böyle. arkadaşın falan varsa rica etsen. ya da eşin geldikçe beraber toplarsınız artık. biz de doğuma kadar taşınmayı planlıyoruz. eşim benden daha istekli, sürekli ben her şeyi halledeceğim sen yapmayacaksın bir şey diyor ya bakalım nasıl yapacak:)

bende sıkıntıdan kestane yiyeyim dedim kaloriferli evde ancak ocakta yapabiliyosun, yemekten sonra hazır fırın sıcakken fırına atim nasılsa ocakta da pişse aynı olacak diye düşünüp attım sonra unuttup tv ye daldım eşimle tel.de konuşurken yaklaşık bi saat sonra burnuma yanık kokuları gelince hatırlayıp mutfaga koştum hepsi kömür olmuş simsiyah yiyemedim tabi :))
evet ya annem gelecek diye başlamamıştım bende toplamaya, buraya yeni taşındık canım zaten hiç tanıdıgım yok eşiminde izni yok haftada bi gün izni oluyo ondada beni görmeye geliyo sabah gelip akşam olmadan dönüyor ancak oturup iki çift laf etmeye zamanımız oluyo işte, mecburen herşeyi tek başıma yapacam napim gideceğimiz yerdede ev bulmak sıkıntıymış bide evler çok kötü ya netten baktımda apartman namına bişy yok hep tek katlı iki katlı evler Allah bilir nasıl bi evde oturacaz, napalım eşimin doğu görevi bitene kadar idare eder sonra batıya taşınırız artık

yazık olmuş kestanlere...

doğunun bazı ilçeleri çok kötü maalesef, köy gibi. inşallah bulursunuz gönlünüze göre bir ev. iyi bir ev olmazsa eşyalarının bir kısmını bir odaya koyarsın, yetecek kadarını kullanırsın. geçici bir süre nasılsa. polisler öğretmenler gibi değil allahtan, hemen çıkıyor tayin...

evet Allahtan en fazla bir buçuk sene kadar kalacaz, bizde öyle düşündük maksimum 2 artı 1 ev vardır oralarda odalarıda küçüktür zaten evlerin görünümünden belli az çok içlerinin nasıl oldugu bi odayı kullanmayıp salon yemek odası kilerdeki eşyalar ve çalışma odasının eşyalarını tıkacam oraya :) kalan iki odayıda yatak odası ve oturma odası olarak kullanırız artık bebeğe oda alma hayallerimde suya düştü doğal olarak, artık doğu görevi bittikten sonra 2 yaşlarında falan olur o zaman bi oda alırız cadıya napalım :)

olsun canım, geçici bir süre nasılsa. büyüyünce anlayacak odasını zaten. şu anda beşik yeter. tayinci olunca her şey zor oluyor. ben hala tam kurmadım evimi, her sene tayin çıkar ümidiyle(

olsun canım, geçici bir süre nasılsa. büyüyünce anlayacak odasını zaten. şu anda beşik yeter. tayinci olunca her şey zor oluyor. ben hala tam kurmadım evimi, her sene tayin çıkar ümidiyle(

bende öyle ya mersindeyken herşey kuruluydu ne güzel evde eşyalarda istediğim gibiydi buraya geldik bu evde en fazla bi sene otururuz diye bi çok eşyayı doğru düzgün yerleştirmedik bile, oraya gidince de yine seneye lojmana geçeriz diye açmıycam çoğu eşyayı tüm hayallerimi batıya tayin çıktıktan sonrasına saklıyorum eve almak istediğim yapmak istediğim bi sürü şey vardı oysa batıda uzunca bir süre tayin durumuda olmıycak çok şükür birde eşim kötü bi yerde görev yaptıgından ilk tercihine gönderiyorlarmış doğu sonrası ben turistik bi yer olsun diyorum oda denizi olsun güzel bi şehir olsun yeter diyor izmir marmaris bodrum mersin arası seçim yapacaz sanırım o zaman

sonunda evıme gelebıldım kızlar nasılsınız?pek ılerlememıs sayfalar yarın kaynatırlar artık oku oku bıtmez:)
sımdı yakamozun sıteyı deneyecegım bakalım cocuk nasıl olacak gelırım bırazdan...

evet polislerin genelde çıkıyor istedikleri yerler. bizde doğu bir kere ama doğudan batıya geçiş çok zor oluyor. geçen yıl bir sürü köy yazdık batıda onlar bile gelmedi. ege kıyılarında çok yüksek puanlar ben de tekrar izmirde yaşayacağımı umut ediyorum sürekli bakalım olacak mı... çocuk okula başlayana kadar gideriz inşallah:)

off cnm ya anlatsam destan olur sıkıldım gerginliğinden kızıma sözde yemek yediriyo bağırarak korkutarak 10kere söyledim yapma şöyle ufacık çocuk psikolojisini bozacaksın diorum yok.. her defasında yok git babannesini çağır o baksın o zamn, senin azarlarını işitemem gelmem bi daha falan filan
girdik birbirimize anlican bağırdık falan...
ewet eşim yetişemior suu ewimizle altlı üstlü zaten sabah burda oluyo, eğer işi yksa 3-4e kadar duruyo annem gelmiş oluyo zatn gelince cafeye iniyor, awize tezgahıda yakın zaten orda eleman war..
zabıtalıkta gece wardiyasında normalde 1gece çalışıp 1 gece off olması lazım ama benim koci komiserle kanka olduundan ayda 1,2 gidior işe komiser bunun cafede içiyor falan buda yanında eşlik edio öyle çalışıyolar

canım yaa neyse artık yawaş yawaş toparlanıcan.. eşin gelir oda yardım edr halledersin yawaş yawaş
ewet haftanın 5günü falan gelior... başka türlü yetişemeyiz o gelince eşim dier işlere gidior ben dükkana geçiyorum.. annem kızıma bakıyor işte..
ewet gidecektim ama n zamn bilmiorum bu hafta eşim yoğun burda olucam sanırım.. burnu kırık yarın sözde dra giecekmiş, çarşamba manisa maçı war oraya gidecekler (bjk tribün lideri aynı zmanda)
salı da babası gelior istanbula köy derneğinin toplantılarımı bişeyleri warmış muhakkak burayada gelir üfff. konuşmuyorum ben onlarla bu hafta gergin bi hafta geçiricem yani annemde inat edip gelmezse buyur burdan yak olur işte:18:

aniden çıktım kusura bakmayın koca kişisi geldi, bana çiçekler we tatlı getürmüş:)) kızı yedirdim uyuttum kocada serildi koltukta uyuyor bnde hemen size koştum

zaten emin ol, ilk sene bebk odası olsada senin odada yatacak çünkü gece sayısız kere uyandığından odalar arası mekik dokumak yerine yanında beşiğinde yatması daha mantıklı we rahat oluyor bizim ewde 1+1 güya taşınacaktık cimri kocam bahaara erteledi.. ew aldık kendimize ama üsküdarda yani anadolu yakası işler burda olduundan ewi kiraya werdik bizde burda bi kiralık ewe çıkacağız.. çocuk doğmadan bizde taşınacağız inşallah 2+1 ewe.. kızın odasını ayırmalıyım ki, bebekle gece seansşarım başlayacak:18:

3+1in hayalini bile kurmuyorum burda 2+1 oturabileceğimiz kıwamda birazcık düzgün ew 1000tlden başlıyor
bn olsam kesinlkle turistik yer istemezdim, kafayı üşütürdüm çünkü birde polis we her an her wakayla karşı karşıya

hasret ben de eşin uyumaya fırsat bulabiliyor mu diyecektim ama buluyormuş ne kadar yoğun hayatınız. benim eşim öğretmendi 1de evde oluyordu öğlen. sonra müdür yardımcısı oldu geç gelmeye başladı diye ne kaprisler yaptım adama. şimdi 5te geliyor geç dediğim:)) siz hiç görüşemiyorsunuzdur yazık

evett sonunda oldu:))
valla bugun o kadar sıkıcı bır gundu kı tek eglencem su oldu:))
allah razı olsun yakamoz sayende oyalandım.:))

Son düzenleme:
yok kız dükkkanla ew arasında merdiwen war 3,4e kadar burda sbaah biz 11-12 de uaynıyoruz kızmla gelio yatakta oynaşıoruz hep birlkte baya sonra yemek falan birlktyiz yani ben aşapıda o yukarıda her an her yerde:))))
genelde 12 gibi gelio gece bazen yorgun oluo 11e doğru gelio öyle geçinip duruyoruz işte..
bnde tam tersi çok görüştğümüzü düşünüyorum tam tersine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…