2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende sorun var demek ki adam hep evde olsun istiyorum

bırce aramızda bır gun varmıs yenı farkettım:))
doktor gecen gıttıgımde ya 21 hazıran yada 23 hazıran yazmıs ultrasona yanı ya ıkızler ya yengec olacak!!

birce gene bu ıyı sabah yaptıgım 10 yasında vardıı:))
gene deneyecegım guzel oyaladı benı:))

ben de sabah oyalandım epey. ilk yaptıklarım hep sarı saçlıydı. ikimiz de sarışın değiliz bunlar diye sarışın diyorum. sonra baktım ben açık rengi işaretliyormuşum:)) sonra koyuyu işaretledim,nerdeyse zenciye yakın bebekler çıktı eşim kızdı bunlar ne böyle yapma artık, etkileneceğim rüyama girecek diye ama çok garip oldum zencileri görünce:))

dogru beklerlese:)
ama erken olmasın hazıranın bası dugun var aılenın yarısı dugunde yarısı dogumhanede olur:))
haziran ilk haftasından sonra her an gelir bnce:))) dr zaten iyiyse sölüor bnm dr kızımda bu 6 martı beklemz 20sinden sonra heran gelir dedi we 24ünde geldi:)))

olabilr:))) anende kal istersen dediğinde aklıma ilk gelen:) ay ilk kez ayrı kalacağz özlerz birbirimizi oldu

üf ya o bende de var. uzun zamandır raporluyum ya okuldayken aklı bende kalıyor diye izmire git diyor sürekli. bahane bulup erteledim hep. biz de ilk kez geçen yaz ayrı kaldık çok zor gelmişti. şimdi doktor izin verirse gideğim ama buruk olacağım orda da(

haziran ilk haftasından sonra her an gelir bnce:))) dr zaten iyiyse sölüor bnm dr kızımda bu 6 martı beklemz 20sinden sonra heran gelir dedi we 24ünde geldi:)))

banada hazıran sonuna kalmaz 15ınden sonra gelır gıbı gelıyor:))
senın kız subat 24 te mı geldı yanı genelde 38. haftada beklenıyor galıba

banada hazıran sonuna kalmaz 15ınden sonra gelır gıbı gelıyor:))
senın kız subat 24 te mı geldı yanı genelde 38. haftada beklenıyor galıba
ewet 38+4te:) zaten istyodum 24ünde doğsun die.. eşim 24ağustos kızım 24 şubat bunuda 24 mayısta doğurcam:)))))))))
bnde 14 mayıs

istemiorsan gitme canım:) ama bnm ihtiyacım war bu kesin:)
gerçi annemlede kawga ettim ama olsun

ben aslında daha çok mersin istiyorum annemlere yakın olsun diye ama eşimde annesine yakın olsun ister filan diye ses etmiyorum şimdilik o zamana ikna edersem mersin hayali kuruyorum bende
bende bakta siteyede koy bizde görelim dicektim tam koymuşsun bile
anladım canım eskiler öyle oluyor genelde annemde ben bişy söylesem parlar hemen inş. inat etmezde zorlanmazsın sende ne güzel bakıyo en azından benimki ancak dibinde otursam bakar eşim hain kaynana diyor suratına adı öyle kaldı kadının alıştı oda gülüyor eşinin fazla işinin olması güzel canım şimdi yoğun olsada en azından maddi anlamda rahat olursunuz boşver ilerde sürersin sefasını

aniden çıktım kusura bakmayın koca kişisi geldi, bana çiçekler we tatlı getürmüş:)) kızı yedirdim uyuttum kocada serildi koltukta uyuyor bnde hemen size koştum

oooh çiçekler alınmış ne güzel bana sadece özel günlerde alıyor deli ediyor beniii

bizim şuan oturugumuz ev 4 arı 1 artı 2 banyo 1 kiler han gibi 245 metre kare tek başıma top koşturuyorum evin içinde ama aydatla 700 ödüyoruz çok para ya mersinde denize sıfır 450 ye oturuyoduk oda 3 artı 1 di burda evler pahalı ama istanbulla kıyaslanamaz tabi kızının da odası olmuş olacak ne güzel inş. bulursunuz gönlüne göre güzel bi ev ayy ben o konuda çok seçiciyim ayranım yok içmeye atla gider... hesabı bi dünya borç var öyle olmasına ragmen kötü evde oturmaya gönlüm razı gelmiyo neyse Allahtan atandım da bitecek şu borçlar yakında

Eki Görüntüle 124985

evett sonunda oldu:))
valla bugun o kadar sıkıcı bır gundu kı tek eglencem su oldu:))
allah razı olsun yakamoz sayende oyalandım.:))

çok yakışıklıymış maşallah erkekmiydi seninki canım

istemiorsan gitme canım:) ama bnm ihtiyacım war bu kesin:)
gerçi annemlede kawga ettim ama olsun
benim de ihtiyacım var. ailemi de izmiri de çok özledim. hem de çok bunaldım evde yatmaktan. annelere bakma sen. benimki de öyle, eleştirsem beğenmiyorsan kendin bak der asla alttan almaz. ama bir şey olsa önce onlar koşar yine. sana kıysa torununa kıyamaz:))

çok yakışıklıymış maşallah erkekmiydi seninki canım[/QUOTE]

buyuk ıhtımalle erkek dedı doktor salı gunu kesın soyler artık:)

hasret bız cevap yazıyoruz ya orada yazı tıpı boyut falan var onların yanındakı ataç resmınden ekledım ben.

ama once resmı farklı kaydettım masa ustune attım sonra ordan ekledım.

Son düzenleme:
bırce aramızda bır gun varmıs yenı farkettım:))
doktor gecen gıttıgımde ya 21 hazıran yada 23 hazıran yazmıs ultrasona yanı ya ıkızler ya yengec olacak!!
birceden bi gün sonrada ben doğurcam sanki günü gününe olacak ya :)) benim de 23 haziran ay yengeç olsun istemiyorum ya ikizlerde istemiyorum aslında ama hiç olmazsa ikizler olsun tanıdıgım yengeçler uyumsuz insanlardı belki bana öylesi denk gelmiştir

ay demek ondan bana hep sarışın çıktı bende ne hikmetse hepside sarışın renkli gözlü diyorum eşimde bende siyah saçlıyız ne iş dedim dur bi daha deniyim ben çirkin çkıkınca canım sıkılıyor benim sanki gerçek fotoğrafı

yakamoz ne kadar büyükmüş o ev öyle:)) bence çok uygun kirası o büyüklüğe hem de aidatla berabermiş. mersin her bakımdan çok ucuzmuş ya. deniz kenarının o kadar ucuz olması garip.

ewet fazla iş war ama sor kenarda 1ewden başka hiçbi birikimimz yok borçlar bizdede war cafeyi açalı 4 ay oldu onun borçlarını ödüyo orası.. buranında kış işler düşük sucuda.. bakalım bahara bütün planlar ertelendi işte
burda güzel ew denilecek ewler 2500tl( biz ehh işte oturulur olsun dioruz en azından.. beşiktaş çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…