yok kız dükkkanla ew arasında merdiwen war3,4e kadar burda sbaah biz 11-12 de uaynıyoruz kızmla gelio yatakta oynaşıoruz hep birlkte baya sonra yemek falan birlktyiz yani ben aşapıda o yukarıda her an her yerde:))))
genelde 12 gibi gelio gece bazen yorgun oluo 11e doğru gelio öyle geçinip duruyoruz işte..
bnde tam tersi çok görüştğümüzü düşünüyorum tam tersine
yelkovan yine büyük çocuk çıkmış sana, ama yakışıklı kerata:)) bana çıkanlar hep bebekti.
birce gene bu ıyı sabah yaptıgım 10 yasında vardıı:))
gene deneyecegım guzel oyaladı benı:))
eğer 40haftaya kdr beklerse bebiş:))))bırce aramızda bır gun varmıs yenı farkettım:))
doktor gecen gıttıgımde ya 21 hazıran yada 23 hazıran yazmıs ultrasona yanı ya ıkızler ya yengec olacak!!
eğer 40haftaya kdr beklerse bebiş:))))
bende sorun var demek ki adam hep evde olsun istiyorum
haziran ilk haftasından sonra her an gelir bnce:))) dr zaten iyiyse sölüor bnm dr kızımda bu 6 martı beklemz 20sinden sonra heran gelir dedi we 24ünde geldi:)))dogru beklerlese:)
ama erken olmasın hazıranın bası dugun var aılenın yarısı dugunde yarısı dogumhanede olur:))
olabilr:))) anende kal istersen dediğinde aklıma ilk gelen:) ay ilk kez ayrı kalacağz özlerz birbirimizi oldu
haziran ilk haftasından sonra her an gelir bnce:))) dr zaten iyiyse sölüor bnm dr kızımda bu 6 martı beklemz 20sinden sonra heran gelir dedi we 24ünde geldi:)))
ewet 38+4te:) zaten istyodum 24ünde doğsun die.. eşim 24ağustos kızım 24 şubat bunuda 24 mayısta doğurcam:)))))))))banada hazıran sonuna kalmaz 15ınden sonra gelır gıbı gelıyor:))
senın kız subat 24 te mı geldı yanı genelde 38. haftada beklenıyor galıba
istemiorsan gitme canım:) ama bnm ihtiyacım war bu kesin:)üf ya o bende de var. uzun zamandır raporluyum ya okuldayken aklı bende kalıyor diye izmire git diyor sürekli. bahane bulup erteledim hep. biz de ilk kez geçen yaz ayrı kaldık çok zor gelmişti. şimdi doktor izin verirse gideğim ama buruk olacağım orda da(
ben aslında daha çok mersin istiyorum annemlere yakın olsun diye ama eşimde annesine yakın olsun ister filan diye ses etmiyorum şimdilikevet polislerin genelde çıkıyor istedikleri yerler. bizde doğu bir kere ama doğudan batıya geçiş çok zor oluyor. geçen yıl bir sürü köy yazdık batıda onlar bile gelmedi. ege kıyılarında çok yüksek puanlarben de tekrar izmirde yaşayacağımı umut ediyorum sürekli bakalım olacak mı... çocuk okula başlayana kadar gideriz inşallah:)
bende bakta siteyede koy bizde görelim dicektim tam koymuşsun bilesonunda evıme gelebıldım kızlar nasılsınız?pek ılerlememıs sayfalar yarın kaynatırlar artık oku oku bıtmez:)
sımdı yakamozun sıteyı deneyecegım bakalım cocuk nasıl olacak gelırım bırazdan...
anladım canım eskiler öyle oluyor genelde annemde ben bişy söylesem parlar hemen inş. inat etmezde zorlanmazsın sende ne güzel bakıyo en azından benimki ancak dibinde otursam bakar eşim hain kaynana diyor suratına adı öyle kaldı kadının alıştı oda gülüyoroff cnm ya anlatsam destan olur sıkıldım gerginliğinden kızıma sözde yemek yediriyo bağırarak korkutarak 10kere söyledim yapma şöyle ufacık çocuk psikolojisini bozacaksın diorum yok.. her defasında yok git babannesini çağır o baksın o zamn, senin azarlarını işitemem gelmem bi daha falan filan
girdik birbirimize anlican bağırdık falan...
ewet eşim yetişemiorsuu ewimizle altlı üstlü zaten sabah burda oluyo, eğer işi yksa 3-4e kadar duruyo annem gelmiş oluyo zatn gelince cafeye iniyor, awize tezgahıda yakın zaten orda eleman war..
zabıtalıkta gece wardiyasında normalde 1gece çalışıp 1 gece off olması lazım ama benim koci komiserle kanka olduundan ayda 1,2 gidior işekomiser bunun cafede içiyor falan buda yanında eşlik edio öyle çalışıyolar
canım yaa neyse artık yawaş yawaş toparlanıcan.. eşin gelir oda yardım edr halledersin yawaş yawaş
ewet haftanın 5günü falan gelior... başka türlü yetişemeyiz o gelince eşim dier işlere gidior ben dükkana geçiyorum.. annem kızıma bakıyor işte..
ewet gidecektim ama n zamn bilmiorum bu hafta eşim yoğun burda olucam sanırım.. burnu kırık yarın sözde dra giecekmiş, çarşamba manisa maçı war oraya gidecekler (bjk tribün lideri aynı zmanda)
salı da babası gelior istanbula köy derneğinin toplantılarımı bişeyleri warmış muhakkak burayada gelir üfff. konuşmuyorum ben onlarla bu hafta gergin bi hafta geçiricem yaniannemde inat edip gelmezse buyur burdan yak olur işte:18:
oooh çiçekler alınmış ne güzel bana sadece özel günlerde alıyor deli ediyor beniiianiden çıktım kusura bakmayın koca kişisi geldi, bana çiçekler we tatlı getürmüş:)) kızı yedirdim uyuttum kocada serildi koltukta uyuyor bnde hemen size koştum
bizim şuan oturugumuz ev 4 arı 1 artı 2 banyo 1 kiler han gibi 245 metre kare tek başıma top koşturuyorum evin içinde ama aydatla 700 ödüyoruz çok para ya mersinde denize sıfır 450 ye oturuyoduk oda 3 artı 1 di burda evler pahalı ama istanbulla kıyaslanamaz tabizaten emin ol, ilk sene bebk odası olsada senin odada yatacak çünkü gece sayısız kere uyandığından odalar arası mekik dokumak yerine yanında beşiğinde yatması daha mantıklı we rahat oluyorbizim ewde 1+1 güya taşınacaktık cimri kocam bahaara erteledi.. ew aldık kendimize ama üsküdarda yani anadolu yakası işler burda olduundan ewi kiraya werdik bizde burda bi kiralık ewe çıkacağız.. çocuk doğmadan bizde taşınacağız inşallah 2+1 ewe.. kızın odasını ayırmalıyım ki, bebekle gece seansşarım başlayacak:18:
3+1in hayalini bile kurmuyorum burda 2+1 oturabileceğimiz kıwamda birazcık düzgün ew 1000tlden başlıyor
bn olsam kesinlkle turistik yer istemezdim, kafayı üşütürdüm çünkübirde polis we her an her wakayla karşı karşıya
Eki Görüntüle 124985
evett sonunda oldu:))
valla bugun o kadar sıkıcı bır gundu kı tek eglencem su oldu:))
allah razı olsun yakamoz sayende oyalandım.:))
benim de ihtiyacım var. ailemi de izmiri de çok özledim. hem de çok bunaldım evde yatmaktan. annelere bakma sen. benimki de öyle, eleştirsem beğenmiyorsan kendin bak der asla alttan almaz. ama bir şey olsa önce onlar koşar yine. sana kıysa torununa kıyamaz:))istemiorsan gitme canım:) ama bnm ihtiyacım war bu kesin:)
gerçi annemlede kawga ettim ama olsun
birceden bi gün sonrada ben doğurcam sanki günü gününe olacak ya :)) benim de 23 haziran ay yengeç olsun istemiyorum ya ikizlerde istemiyorum aslında ama hiç olmazsa ikizler olsun tanıdıgım yengeçler uyumsuz insanlardı belki bana öylesi denk gelmiştirbırce aramızda bır gun varmıs yenı farkettım:))
doktor gecen gıttıgımde ya 21 hazıran yada 23 hazıran yazmıs ultrasona yanı ya ıkızler ya yengec olacak!!
ben de sabah oyalandım epey. ilk yaptıklarım hep sarı saçlıydı. ikimiz de sarışın değiliz bunlar diye sarışın diyorum. sonra baktım ben açık rengi işaretliyormuşum:)) sonra koyuyu işaretledim,nerdeyse zenciye yakın bebekler çıktı eşim kızdı bunlar ne böyle yapma artık, etkileneceğim rüyama girecek diye ama çok garip oldum zencileri görünce:))
ewet fazla iş war ama sor kenarda 1ewden başka hiçbi birikimimz yok borçlar bizdede war cafeyi açalı 4 ay oldu onun borçlarını ödüyo orası.. buranında kış işler düşük sucuda.. bakalım bahara bütün planlar ertelendi işteben aslında daha çok mersin istiyorum annemlere yakın olsun diye ama eşimde annesine yakın olsun ister filan diye ses etmiyorum şimdiliko zamana ikna edersem mersin hayali kuruyorum bende
bende bakta siteyede koy bizde görelim dicektim tam koymuşsun bile
anladım canım eskiler öyle oluyor genelde annemde ben bişy söylesem parlar hemen inş. inat etmezde zorlanmazsın sende ne güzel bakıyo en azından benimki ancak dibinde otursam bakar eşim hain kaynana diyor suratına adı öyle kaldı kadının alıştı oda gülüyoreşinin fazla işinin olması güzel canım şimdi yoğun olsada en azından maddi anlamda rahat olursunuz boşver ilerde sürersin sefasını
oooh çiçekler alınmış ne güzel bana sadece özel günlerde alıyor deli ediyor beniii
bizim şuan oturugumuz ev 4 arı 1 artı 2 banyo 1 kiler han gibi 245 metre kare tek başıma top koşturuyorum evin içinde ama aydatla 700 ödüyoruz çok para ya mersinde denize sıfır 450 ye oturuyoduk oda 3 artı 1 di burda evler pahalı ama istanbulla kıyaslanamaz tabikızının da odası olmuş olacak ne güzel inş. bulursunuz gönlüne göre güzel bi ev ayy ben o konuda çok seçiciyim ayranım yok içmeye atla gider... hesabı bi dünya borç var öyle olmasına ragmen kötü evde oturmaya gönlüm razı gelmiyo neyse Allahtan atandım da bitecek şu borçlar yakında
çok yakışıklıymış maşallaherkekmiydi seninki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?