2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok yakışıklıymış maşallah erkekmiydi seninki canım

buyuk ıhtımalle erkek dedı doktor salı gunu kesın soyler artık:)

hasret bız cevap yazıyoruz ya orada yazı tıpı boyut falan var onların yanındakı ataç resmınden ekledım ben.

ama once resmı farklı kaydettım masa ustune attım sonra ordan ekledım.[/QUOTE]

çok soru sordum ama ilk bebekmiydi senin? benimkie erkek bekliyodu kız şoku bi gün sürdü Allahtan ertesi gün süt içtinmi yumurta da yeseydin bak geri kalıyo bebek sonra gününden, yemezsen doğunca söylerim kızıma annen hamileyken iyi bakmadı sana derim diyo

evet ya ben de kötü oldum zenci gibi bebekleri görünce. eşim bile bozuldu, yapma artık dedi:))

kız benden 1 gün sonra olmaz senin doğum. ben ödleğim 38. haftada aldırırım sezaryanla. hep haziran başı hesaplıyorum ben ayrıcanaaa ben yengecim, tam da 22 haziran çok da uyumluyumdur ama neyyyysee ama çok duygusal olur yengeçler. ikizler de en sinir olduğum burçtur ama yengeç olup ağlayacağına ikizler olup ağlatsın diyorum:))

işte benim sewimli oğluşummmmm we biz:) kocam normalde bu kadr çirkin değil:)

yakamoz ne kadar büyükmüş o ev öyle:)) bence çok uygun kirası o büyüklüğe hem de aidatla berabermiş. mersin her bakımdan çok ucuzmuş ya. deniz kenarının o kadar ucuz olması garip.
ben tutturdum salak gibi büyük ev olsun çocukta olunca onun odasıda olur çalışma odasıda olur odalarıda büyük diye ev güzel gerçekten jakuzili filan ama neye yarar bizim değilki :)) mersin çok ucuz canım bizim oturdugumuz 450 lik denize sıfır ev en pahalılardandı normali 300 cıvarıdır orda bie güzel evler çoğu denize çok yakın zaten nereye gitsen denize çıkıyo :)kötüde değil geniştir mersinin evleri, buraya gelince afalladım 950 ye bile kira var Mersinde dübleks yada sıfır evler bile 600 700 meyve sebze kıyafet her açıdan çok uygun mersin tam yaşanacak memleket havasıda güzel kışı bahar gibi geçiyor özledim memeleketimi yahu

evet ya çok gerçekten İstanbulda kiralar yaşam zor orda, güçlükonakta oturulabilir bi ev bulalım aynen bende başka bişy istemiyorum küçük kötü mötü idare edecez bizde

benim diğer ablamda yengeçtir ama çok uyumsuzdur kendileri aramız bozuktur hep ondan öyle söyledim ev arkadaşımda yengeçti onada pek kanım ısınmamıştı hepsi öyle değildir belki ben teraziyim acep terazilerle mi ters düşüyolarki aa senin doğum gününde olursa oğluşunla doğum günleriniz aynı olacakmış desene, ben normal düşünüyorum ama kısmet tabi ne olacagı bilinmez, ikizleride sevmem ama çok fazla tanıdıgım olmadı o burçtan o yüzden genelleme yapamıyorum ama yengeçten iyi gibi geliyor hep

Eki Görüntüle 125007 işte benim sewimli oğluşummmmm we biz:) kocam normalde bu kadr çirkin değil:)

hasret sen bu kadar esmermiydin? mart annelerinde görmüştüm seni beyaz tenliydin solaryuma filanmı girdin naptın burda yakışıklı olacak senin oğlan ee kimin damadı hemen kendime pay çıkardım

yada böyle her değişik resimde değişik bebek werio:)),
burdada eşim esmer görünüyo:) tatil sonrası

Son düzenleme:
yakamozz ılk bebek bızımkısı

birce sana katılıyorum yengec olup aglayacagına ıkızler olup aglatsın:)

hasret bebısın cok tatlı kıvırcık kıvırcık:)

benım gozumden uyku akıyor yarın gorusuruz hepınıze ıyı gecelr tatlı ruyalr

burda erdekte 15gün tatil sonrasıydı canım esmer değilim normalde:) ama sewiorum bronz olmayı:) çakma esmer

benzer umarım tatlı bi oğluş:)

iyi geceler canımmm

wuuuuuuuu saat 1 olmuş kız gece beni uyandıracak ben enerji depolamaya hemen
yatıyorum canlar yarıngörüşürüz inşallah.. annem gelirse dra gideceğim inat edip gelmezse gidemeyeceğim:

burda erdekte 15gün tatil sonrasıydı canım esmer değilim normalde:) ama sewiorum bronz olmayı:) çakma esmer

bende anormalim yazın denize gittiğimizde bile yanmamak için herşeyi yaparım, beyaz tenliler daha bi güzel geliyor niyeyse, esmer halinde afetmiş yalnız güzel hatun :)

yakamoz, benim ikizler tanıdıklarım oldu, genelleme yapmak yanlış tabii ama bir günü bir gününe uymayan vefasız kişlerdi:)) güven sen bana yengeçler daha iyidir ama her şeye ağlarım ben, yeni girdiğim ortamda zor açılırım o bakımdan ikizler olması daha iyi. evet oğluşumun tahmini doğumu benim doğum günüm ama onu o kadar bekletebileceğimi sanmıyorum:))

hasret, senin oğln yakışıklı olacak belli. benim de her foto.da farklı bebek çıktı. hem de birbirinden farklı tipt bebeker:))

yelkovan iyi geceler...

slm hanımlar herkese ii geceler bende 2009 haziran annesiyim 19 aylık kızım var tam 21 haziranı 22 ye bağlayan gece hastanedeydik 22 sinde doğdu kızım yani yengeç oldu ikizleri atlattık çok akıllı bir bebişti beni hiç üzmedi ne gece uykusu ne yeme sorunu ne banyo hiç olmadı 2 kez idrar yolu enfeksiyonu olduk o kadar allhım herkese benimki gibi uslu akıllı bebeiş versin ayy sizi okuyunca hamilelilk günlerim geldi akılıma hep bakardım bende resimlere kıyafet beşik hırka yelek doğuma yakın hastane çantası ayy ayy
dün gibi kızım kocaman oldu zaman çok hızlı geçiyor.

inşallah bizlerde o günleri görürüz, hamilelik stresi işte beişiği kıyafetleri doğum yaklaşınca hastane çantası doğum stresi ...bitmiyor :) inşallah benimde akıllı uslu bi bebeğim olur yormaz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…