- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
çok yakışıklıymış maşallaherkekmiydi seninki canım
birceden bi gün sonrada ben doğurcam sanki günü gününe olacak ya :)) benim de 23 haziran ay yengeç olsun istemiyorum ya ikizlerde istemiyorum aslında ama hiç olmazsa ikizler olsun tanıdıgım yengeçler uyumsuz insanlardı belki bana öylesi denk gelmiştir
ay demek ondan bana hep sarışın çıktı bende ne hikmetse hepside sarışın renkli gözlü diyorum eşimde bende siyah saçlıyız ne iş dedimdur bi daha deniyim ben çirkin çkıkınca canım sıkılıyor benim sanki gerçek fotoğrafı
ben tutturdum salak gibi büyük ev olsun çocukta olunca onun odasıda olur çalışma odasıda olur odalarıda büyük diye ev güzel gerçekten jakuzili filan ama neye yarar bizim değilki :)) mersin çok ucuz canım bizim oturdugumuz 450 lik denize sıfır ev en pahalılardandı normali 300 cıvarıdır orda bie güzel evler çoğu denize çok yakın zaten nereye gitsen denize çıkıyo :)kötüde değil geniştir mersinin evleri, buraya gelince afalladım 950 ye bile kira var Mersinde dübleks yada sıfır evler bile 600 700 meyve sebze kıyafet her açıdan çok uygun mersin tam yaşanacak memleket havasıda güzel kışı bahar gibi geçiyor özledim memeleketimi yahuyakamoz ne kadar büyükmüş o ev öyle:)) bence çok uygun kirası o büyüklüğe hem de aidatla berabermiş. mersin her bakımdan çok ucuzmuş ya. deniz kenarının o kadar ucuz olması garip.
ewet fazla iş war ama sor kenarda 1ewden başka hiçbi birikimimz yok borçlar bizdede war cafeyi açalı 4 ay oldu onun borçlarını ödüyo orası.. buranında kış işler düşük sucuda.. bakalım bahara bütün planlar ertelendi işte
burda güzel ew denilecek ewler 2500tl( biz ehh işte oturulur olsun dioruz en azından.. beşiktaş çok pahalı
benim diğer ablamda yengeçtir ama çok uyumsuzdur kendileri aramız bozuktur hep ondan öyle söyledimevet ya ben de kötü oldum zenci gibi bebekleri görünce. eşim bile bozuldu, yapma artık dedi:))
kız benden 1 gün sonra olmaz senin doğum. ben ödleğim 38. haftada aldırırım sezaryanla. hep haziran başı hesaplıyorum benayrıcanaaa ben yengecim, tam da 22 haziran çok da uyumluyumdur ama neyyyysee ama çok duygusal olur yengeçler. ikizler de en sinir olduğum burçtur ama yengeç olup ağlayacağına ikizler olup ağlatsın diyorum:))
Eki Görüntüle 125007 işte benim sewimli oğluşummmmm we biz:) kocam normalde bu kadr çirkin değil:)
burda erdekte 15gün tatil sonrasıydı canım esmer değilim normalde:) ama sewiorum bronz olmayı:) çakma esmerbenim diğer ablamda yengeçtir ama çok uyumsuzdur kendileri aramız bozuktur hep ondan öyle söyledimev arkadaşımda yengeçti onada pek kanım ısınmamıştı hepsi öyle değildir belki ben teraziyim acep terazilerle mi ters düşüyolarki aa senin doğum gününde olursa oğluşunla doğum günleriniz aynı olacakmış desene, ben normal düşünüyorum ama kısmet tabi ne olacagı bilinmez, ikizleride sevmem ama çok fazla tanıdıgım olmadı o burçtan o yüzden genelleme yapamıyorum ama yengeçten iyi gibi geliyor hep
hasret sen bu kadar esmermiydin? mart annelerinde görmüştüm seni beyaz tenliydin solaryuma filanmı girdin naptın burdayakışıklı olacak senin oğlan ee kimin damadı hemen kendime pay çıkardım
benzer umarım tatlı bi oğluş:)yakamozz ılk bebek bızımkısı
birce sana katılıyorum yengec olup aglayacagına ıkızler olup aglatsın:)
hasret bebısın cok tatlı kıvırcık kıvırcık:)
benım gozumden uyku akıyor yarın gorusuruz hepınıze ıyı gecelr tatlı ruyalr
yakamozz ılk bebek bızımkısı
wuuuuuuuu saat 1 olmuş kız gece beni uyandıracak ben enerji depolamaya hemenyakamozz ılk bebek bızımkısı
burda erdekte 15gün tatil sonrasıydı canım esmer değilim normalde:) ama sewiorum bronz olmayı:) çakma esmer
binbir suratum bennn:)bende anormalim yazın denize gittiğimizde bile yanmamak için herşeyi yaparım, beyaz tenliler daha bi güzel geliyor niyeyse, esmer halinde afetmiş yalnız güzel hatun :)
yakamoz, benim ikizler tanıdıklarım oldu, genelleme yapmak yanlış tabii ama bir günü bir gününe uymayan vefasız kişlerdi:)) güven sen bana yengeçler daha iyidirama her şeye ağlarım ben, yeni girdiğim ortamda zor açılırım o bakımdan ikizler olması daha iyi. evet oğluşumun tahmini doğumu benim doğum günüm ama onu o kadar bekletebileceğimi sanmıyorum:))
hasret, senin oğln yakışıklı olacak belli. benim de her foto.da farklı bebek çıktı. hem de birbirinden farklı tipt bebeker:))
evet bi anı diğer anını tutmayan insanlar olduklarını duymuştum :) çok duygusal olmasın ama zaten kız olacak zır zır ağlar herşeyeşaka bi yana üzmesin kendini herşey için bende çok duygusalımdır herşeye üzülmek iyi olmuyor kendini üzdüğünle kalıyosun bakalım ne zaman doğacaklar haziranda hep birlikte görecez inşallah yengeçmi ikizlermi olacaklarını
iyi geceleeeeeeerbenim de gözlerim yanmaya başladı. iyi geceler...
binbir suratum bennn:)
öpüyorum iii gecelerr
iyi geceler canımmmm
yakamoz, benim ikizler tanıdıklarım oldu, genelleme yapmak yanlış tabii ama bir günü bir gününe uymayan vefasız kişlerdi:)) güven sen bana yengeçler daha iyidirama her şeye ağlarım ben, yeni girdiğim ortamda zor açılırım o bakımdan ikizler olması daha iyi. evet oğluşumun tahmini doğumu benim doğum günüm ama onu o kadar bekletebileceğimi sanmıyorum:))
hasret, senin oğln yakışıklı olacak belli. benim de her foto.da farklı bebek çıktı. hem de birbirinden farklı tipt bebeker:))
yelkovan iyi geceler...
slm hanımlar herkese ii geceler bende 2009 haziran annesiyim 19 aylık kızım var tam 21 haziranı 22 ye bağlayan gece hastanedeydik 22 sinde doğdu kızım yani yengeç oldu ikizleri atlattık çok akıllı bir bebişti beni hiç üzmedi ne gece uykusu ne yeme sorunu ne banyo hiç olmadı 2 kez idrar yolu enfeksiyonu olduk o kadar allhım herkese benimki gibi uslu akıllı bebeiş versin ayy sizi okuyunca hamilelilk günlerim geldi akılıma hep bakardım bende resimlere kıyafet beşik hırka yelek doğuma yakın hastane çantası ayy ayy
dün gibi kızım kocaman oldu zaman çok hızlı geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?