2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada inanılmaaaaazz haberlerim var size , geçmişi okuyamadım heyecandan, atlaya atlaya gittim... ŞOK ŞOK ŞOKA girdik haftasonuu, benim oğlan aslında KIZMIŞŞŞŞŞŞŞ :)

günaydın bayanlarrrrr
iyi haftalar nasılsınız
bizde bi değişiklik yok cumartesi çalıştım kızımla yemeğe gittik eşim free takıldı:)) kuaföre gittik anne kız hanım kız saçlarını kestirdi kırılımış mış uçları pazar evde temizlik yaptım okadar(((((
seizde ne var ne yok.

Bu arada inanılmaaaaazz haberlerim var size , geçmişi okuyamadım heyecandan, atlaya atlaya gittim... ŞOK ŞOK ŞOKA girdik haftasonuu, benim oğlan aslında KIZMIŞŞŞŞŞŞŞ :)

Amaniiiiiin görüyomusun sen şu işi.
Böyle değişimler olabiliyormuş. benim hala umudum var erkektir bebişim diye. bir türlü emin olamıyorum :))))))
hayırlısı olsun canım.

Günaydın canım. yerim senin kızını ben, saçları kırılmışmış. Süslü bunlar yaaaa...
C.tesi 7 ye kadar çalıştım ben. Pazarda ancak evi toparladım. Gitti yine canım haftasonu.

Kombini yaptılar mı?

Son düzenleme:
günaydın bayanlar, herkese iyi haftalar
cumartesi iş çıkışı doktorcuma gittim, işyerinde acaip sinirlenmiştim onun için tansiyonum 13.9 çıktı, bi güzel azarı yedim kendisinden-ki haklıydı adam sonuna kadar...neyse efenim, 1,5 kilo almışım 3 haftadır, onun dışında vaginal kültür aldı bi de rahim ağzını kontrol etti, öksürttü ıkındırttı falan ama "ben emin olamadım 2 gün sonra yine gel" dedi, tırstım biraz...yarın gidecez bakalım inşallah ters bişey yoktur.
bunun dışında saçımı boyamama izin verdi çok şükür, kurtuldum rezil gibi gezmekten bi de çatlak kremine başladık.... kızım da maşallah 19 cm olmuş fıkırdadı durdu, bi poz vermedi sıpa herşeyi gayet iyi Allaha şükür, bi de anası sinirlerine hakim olabilse tam süper olacak... zaten o gün kızıp etrafa bağıırp çağırdıkça çocuk içeren küt küt vurdu: "anne boşver beni düşün" demek istedi heralde...
bende havadisler şimdilik bu kadar, herkes kendine ve bebeklerine iyi baksın görüşürüzzz

Sorma tatlım yaa, ben çok kızdan erkeğe döneni duydum da erkekten kıza döneni ilk kez duyuyorum. Bi de %99 erkek diyen profesör .... Gerçekten şoka girdik ama.. Annemler falan bi sürü şey almışlardı , en çok onları napıcaz diye üzüldüm mavi mavi.. 2 gün başım ağrıdı wallahi..

Maşallah kızına. ne güzel büyüyorlar yaaa mucize bunlar.
Zaman zaman ben de çok sinirleniyorum. karnım feci kasılıyor sinirlendiğimde.
Onları düşünüp sakin kalmamız lazım bence sonra çok pişman oluyorum.
Tansiyonun da yükselmiş. Yazık canım ya salla gitsin.
Elin salaklarıyla uğraşmaktan oluyo hep bunlar.

bosver kız evde gıydırırsın nolcak.cuma gunu hoca asıstanına hastayı hazırla demıs ılk kız baktı bıze ama cınsıyetını soylemedı hatta bı anısını anlattı.bı hasta gelmıs 1 kızları varmıs erkek ıstıyorlarmıs asıstanda bunlara bu sefer erkek demıs baba ucmus havalara 5 dk sonra hoca demıskı bebgınız kız:)
bazen anlayamıyorlarr
bu sefer kesın kızmıymıs cılek banada ama %85 dedı %15lık bır yanılma payı varmıs

günaydın kızlkarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
)))))
herkees iyi umarım ama aramızdan birisine bir minik bıdık süpriz yapmıs galiba!!! )
çilekkkk
sen kac haftadayken erkek oldugunu duymustun
nasil oldu ya kıza döndü
ay valla kızlar daha bir baska
ama Allahtan hayrlısı tabi
benimkiside mercimek pipili bir erkek 16. haftada cıkmıstı erkek oldugu değişir mi acep
hadi hemencik yaz catlıcam
:)

Günaydın diyip kaçıyorum...Mükellef gelmiş sabah sabah karga b.kunu yemeden...
Onla uğraşıcam...Gidince gelirim hemen...

Kolay gelsin canım. Mükellef ofisin açılmasını zor bekledi herhalde.

Ya %99 diye ihtimal yok işte.
Değişiyo bu bebişler. Mağazalardan değişirsen. Faturalarını sakladıysan değiştirirer bence.

gunaydınnn kızlarrrrr

Günaydın canım :)

Ya biz 3 haftadır erkek biliyorduk bi garip oldum, keşke 5 dk. sonra düzeltseydi bizimkini de :).. Önce kız deyip 1 ay sonra erkek dese de böyle garip olurdum. İnsan çocuğu oturtamıyor kafasında bir yere.. Napiyim haklısın canım değişebildiğimi değişirim , değişemediğimi evde giydiririm :)

Bana 12+5 de erkek dedi. Hatta önce bi dahaki gelişinizde kesinleşir ama erkeğe benziyor dedi. Sonra açtı bizimki kocaman bacaklarını bizim doktor gülmeye başladı, erkek erkek bu dedi, hatta pipisinin ultrasonunu verdi.. Erkek kıza dönmüyor arkadaşım bu benim bebeğin çatlaklığı bence :) Kızın erkeğe dönme ihtimali var da :) Yine de detaylı ultrasonda belli olur diyorlar..

Canım erkekten dönen de çok duydum ben. Kızlarda da çıkıntı oluyormuş ilk zamanlarda.

ayyy cilekkk valla ınsallah bızımkısı donmezzz:) bana da herkes erkek cocugun olcak dıoduu onları arayıp bı guzel dalga gectımmm sızın 6. hıssınız hıc tutmuyor bundan sonra tahmınde bulunmayın dıe:):))

yaaaa çilek korkutma beni ben kız istiyorum dönmesin sakın yaaaaa..
neyse hayırlısı:)

cnm günaydın.. yaptılar valla cmrt donmuşlar evde yaa. neysekş pazar full time yaktım. sen nasılsın. benim kız süslü kardeşini de alır kuaförden çıkmazlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…