aynen öyle..: 1: ay bi de birisine gsöterdiğin zaman açıklama yapman da gerekiyo.. yok orası başı.. burası karnı.. bak şu belli olmayan da kolu..
hahaha daha ne yazdığını bilmiyosan ne diye koyuyosun çatlak. Belki allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın yazıyor:))))))))))))))
aaa bende yarın gidiyorm dr a.. yamanlar yarın dr da desene... güzel haberlerle geliriz inş. bide yarn 3 lü testim var, bende bebişimi görcem diye cok heyecanlıyım.. çok özledim oğluşumu..
bodrumda güzel haberlerle gelir inşallah, renkli ultrason fotosunuda koyar belkii ... ohh ne güzel yaa bebişler büyümeye başladı gerçekten
hahaha sırf senin için bugun habire girdim varyaa..
Süpersin hadi gözümüz aydın. Okadar yoğunumki aslında ama korkuyordum bişey olmasından..
Cerrahpaşa ne dedi 22. Haftada benide çağırdı ne yapcaklarmış hastanedaşım:)))) bugun memenun geldin sanırım az azar işittin
sor o zamn bnim bebikin cinsiyeti neymiş:):)))))
sor o zamn bnim bebikin cinsiyeti neymiş:):)))))
selam kıslar çok kısa süre için açtım herkes iyidir umarım
birce dün bodrum bugün için randevu alabilmiş atilla beyden sen de dene istersen canım
egeeee canım cok sağol yaa
ayy cok duygusalım su an
neyse ay bu sefer beni benim uyuz muane etmedi zaten cok yogundu ama var ya inanılmaz kalabalıktı ve asistanı baktı sağolsun alısık olmadıgım iyi muame gösterdi çok mutlu oldum ama sanırım yogunluktan ne beni tarttılar ne tansiyon ölctüler hos muhim değil onlar yani
22. Haftada cagirdilar detaylı ultrasona
biz 2li testi baz alıyoruz 3lü ve 4lü yapmıyoruz dedi
dediğin gibi cok seker ve ilgili genç bir doktordu cok sevdim ya
fatma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
su içiyordum pıskırsım birden yaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))))))
Leynn,adam akıllı bişey sor,adam müneccim mi...
Doktor o doktor....
Onu öğreneceksen medyuma falan git...
evet ya, daha geçen perşembe gördüm ama özledim... Eşim de her akşam çok özledim ben zaman geçsin deyip duruyor:)
Selam kızlar, geçmişe biraz göz atıp geldim
Kendini iyi hissetmeyen sadece ben değilmişim neden böyle oldukki
Nazar değdi bize
blue arkadaşım kocanı bırak kendi haline, konuşsanda yine kendi bildiğini yapacaktır, erkekler laftan anlar ama yine bildiklerini yaparlar ailesi söz konusu olunca, o nedenle kendini yıpratma, bebeğinle kendine odaklan, zaten bebeğin doğduktan sonra ilgin, sevgin ve tüm dünyan onunla aydınlanacak,
annelik bu işte, herşeye rağmen mutlu olacaksın ve bu sorunlar sana çok küçük gelecek inan bana,
haa bu arada bir bakmışsın eşinde değişmiş bu arada, tamda senin istediğin gibi bir eş olmuş, o yüzden bu günlerin kıymetini bil ve güzelliklere bak, eksileri gözardı et kendin içinhepimizin hayatı inişli-çıkışlı hangimiz bugüne 4*4lük geldikki??
Birceeeeee ayrıntılıya girmek istiyorsan, benim dr un ortağı Alsancakta ikinci şubesi var Kordon klinik, İbrahim Yanıkoğlu, orda ayrıntılıya girebilirsin, Atile beye rica minnet etmene gerek yok canım, 20.haftada bende kordonda baktırıcam ayrıntılıya nasipse.
selam kızlarrrrrrrrrrr oğlumla biz geldiiiiiikkkk)
hamdolsun bir yaramazlık yok 22. haftada detaylı ultrasona cagirdilar benim bıdık semirmiş gibi ama boyunu kilosunu demedi sağolsun
neyse onu geçiyorum dün hafif lekelenme gibi bişi oldu öbür muananede gittiğim doktoru aradım hemen sabah gel dedi ama cerrahpaşaya gideceğim için gerek yoktu neyse sanırım hem pazar günkü eşimle ilişki hemde yine pazar günkü 4 saatlik yürüyüş yüzünden oldudoktorda ilişki ve yorgunluk yapabilir dedi cünkü aklınızda bulunsun
cerrahpaşada eğer acık pembe değil ama kırmızı olursa mutlaka hastaneye gel dedi ama acık pembe hafif lekelenme mühim değil dedi
yüreğime su serpildi
Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın sağlık nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnn
herkes iyimiiiiiiii
iyiyim kuzum .. yarını iple çekiyorum.. oğlusuma kavuscam.. sen nasılsın öykü hanım tepiklesin artıkkkkkkk:)) da bize sıra gelsin..Hoşgeldin suzii, nasılsın..
...
aaa esas ben doktora ben bebegin hareketlerini hissediyorum bir haftadır dedim yani bebek mi o bagirsak mi dedim kızlarrrrrrr bebekmiş)))
yani dün birisine demişti doktor hissedemezsin falan diye morali bozulmustu kim hatırlamnıyorumn hiç üzülmesin bal gibide hissedebiliyoruz yani yeter ki bebek tepiklesin)
ama yukarıda diil tam kasıgın üzerinde falan aasagilarda yani
adı neydi orkun yada cengiz dir..
Banada aynısını dediler 2li önemli 3-4 yapmıyoruz.
Istanbul devlet hast. Prof dedi aynısını sordum şirkete gelmişti..
]
aman yaa git yaa özleeee bizde özlüyoz ama ben çatlıycam yaa
geçen hafta gördüm insaf 3 hafta var daha yuh bana
bu akşamda git gör ozaman
ayyy hadi yaa ben 6 ocakda hissettim ilk dur bi hesaplıyımö 147 gün sonra hang gün oluycanım yaa şükür aldık güzel haberini... dikkat et kendine tatlımm..
iyiyim kuzum .. yarını iple çekiyorum.. oğlusuma kavuscam.. sen nasılsın öykü hanım tepiklesin artıkkkkkkk:)) da bize sıra gelsin..
aaa canm hadi hayırlı olsun valla.. yaaa bende istiyom amaaaaaa..sabahları yarım saat yataktan kalkmıyom onun için elim karnımda öleeee bakliyom tilki gibi:)) ama tııkk yokk.. olsun oda olcak vakti zamanını bekliyo..
aaa kızlar bide ben bişi okudum dün.. bebişin hareketlerini ilk hissettiğin günün 147 güzn sonrasın da doğum olurmuş. dr un baan verdiği kitapta yazıyoo..
iyiyim kuzum .. yarını iple çekiyorum.. oğlusuma kavuscam.. sen nasılsın öykü hanım tepiklesin artıkkkkkkk:)) da bize sıra gelsin..
aaa canm hadi hayırlı olsun valla.. yaaa bende istiyom amaaaaaa..sabahları yarım saat yataktan kalkmıyom onun için elim karnımda öleeee bakliyom tilki gibi:)) ama tııkk yokk.. olsun oda olcak vakti zamanını bekliyo..
aaa kızlar bide ben bişi okudum dün.. bebişin hareketlerini ilk hissettiğin günün 147 güzn sonrasın da doğum olurmuş. dr un baan verdiği kitapta yazıyoo..
iyi haberlerle gelirsin inşallah canım ücret 150 tl Atilla beyi sen istediğin için ben bilgi veriyorum izmirde başka çok iyi dr larda var sonuçta senin bileceğin iş izmirde çok ii bir prof varmış mesela perinatolog ismini bilmiyorum ama istersen onu da öğrenebilirim görümcem gitmişti ona kendisi de drevet canım gidecekti bugün. yarın doktoruma gideceğim ben. yolculuk konusunu onunla konuşayım arayacağım. bu arada ücret ne kadardı?
]
aman yaa git yaa özleeee bizde özlüyoz ama ben çatlıycam yaa
geçen hafta gördüm insaf 3 hafta var daha yuh bana
bu akşamda git gör ozaman
Ayy, çok heyecanlısındır sen şimdi...
Benim kavuşmama çok var daha kızım rahatı yerinde herhalde hiç tekmelicem falan diye uğraşmıyo..
Merak etme bu işler sırayla değil..Seninki bizden önce tepikler...
Takip edelim bakalım öyle mi olacak, 147 gün sonra mı doğum olacak..Ne kadar ilginçmiş...
ayyy hadi yaa ben 6 ocakda hissettim ilk dur bi hesaplıyımö 147 gün sonra hang gün oluy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?