- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Benim eşim korkuyo valla onunla ilgilenmicem diyee...Şimdiden benden ümidi kesti, kızım kızım diyon, hiç kocam demiyon diyo...
Çocuklardan sonra yıkılacak kocişler yazık...
hıımmm tamam canım saol bı yemek yıyıp gelırım..
eveettt ben geldımm nasılsınız kızlar sıze merhaba dıyıp gecmıse dalacagım:)
bugun doktor kontrolum vardı erkek dedı pıpısı oluşmus dedı 4 lu ıcın kan verdım bugun cok net goruntu vermedı ama gulumsedı sankı:))hareketlıydı ılk defa bebısı boyle hareketlı gorduk
gene gramı ve boyunu sormadım sımdı ultrason kagıdını ıncelerım artık
Eki Görüntüle 125487
benimki tınlamaz heralde, keyfi bilir. çok sinirliyim şuanda kendisine hiçbi ilgi sıcaklık sevgi duyamıyorum kusura bakmasın
ne yapmalıyım kuzu ya? nasıl davranmalıyım bana akıl ver 5 yıllık evlisin. nasıl aklıma takmamayı başarcam ve rahatsızlığımı nasıl anlatcam eşime?
beeeeeeeeeen geldim özlemediniz mi bneni
saol bırececım de aklıma ne takıldı 4 lu test yapacagız dedı 3 lu nıye yok sormadım da heyecandan acaba 3 lu dedıde ben mı anlamadım ama soyle acıklama yaptı yukselmesını ıstemedıgımız 2 degere ve dusmesını ıstemedıgımız 2 degere bakacagız dedı dur onu bı arastırayım
Valla canım ne diyim, benim eşim annesine sorardı ama bana da sorardı...
Hiç böle şeyler yaşamadık ki biz, hiç ayırmadı her zaman da beni savundu..Zaten eşim desteklemese ben de kızdığımı belli edemem onlara sonuçtaa..
Pek ana kuzusu değildir eşim..Ama kayınvalidemden de kaynaklanıyor bu, öyle pek çocuk düşkünü değildir, çocuklarına da öyleymiş,torunları için de öyle pek önemsemez yani...
Oturun ve konuşun derim ben, biz her problemi bu şekilde çözdük,erkek beyniyle kaın beyni aynı işlemiyor..Bazen seni bu kadar üzdüğünün gerdiğinin farkında bile olamıyorlar malesef...Zaman her şeyin ilacı, huyunuzu suyunuzu iyice öğrenince problemler de ortadan kalkıyor...Hele bi zaman geliyor sadece gözlerinize bakarak anlıyorsunuz birbirinizi...
Özlemez miyizz deliii...
Dün sorduk durduk, ama akşam haber vermişsin, bu hafta yoğun diye...
Nasılsın, bebiş nasıl....
ya benim hiç böyle fotoğrafım yok. benim bütün ultrason fotolarım bildiğiniz siyah beyaz.. sizinkiler nasıl kızlar? :18:
ya benim hiç böyle fotoğrafım yok. benim bütün ultrason fotolarım bildiğiniz siyah beyaz.. sizinkiler nasıl kızlar? :18:
kızlarrrrr ben geldimmmm.. nasılsınız ..
bircecim kontrole gidecektin bugün , bebişimin adaşı nasıl napiyoo...
yelkovan seninde oğluşun hayırlı olsun canım, cinsiyeti yeni öğrendin hatırladığım kadarıyla, bebişin resmine baktım çok tatlı canım yaa kocaman olmuş, bide gerçekten bu resimdede gülümsüyo resmen, meleğim yaaaa..Allah'ım korusun bebişlerimizi...
başka varmı kontrole giden veya havadisler felannn.. haberler nasıl topikte...
böyle şeyleri okuyunca iyice ümitsizliğim artıyor işte. benim eşimin bi tartışma durumu olsa beni savunacağını hiç sanmıyorum mesela. çok rahatsız oluyorum bunu söylüyorum da kendisine. beni kendi gibi görüyormuşmuş da onlar uzakmışmış da ondanmış. savunması da bu. çok doluyum şuanda hakkaten patlıcam birazdan..
kızlarrrrr ben geldimmmm.. nasılsınız ..
bircecim kontrole gidecektin bugün , bebişimin adaşı nasıl napiyoo...
yelkovan seninde oğluşun hayırlı olsun canım, cinsiyeti yeni öğrendin hatırladığım kadarıyla, bebişin resmine baktım çok tatlı canım yaa kocaman olmuş, bide gerçekten bu resimdede gülümsüyo resmen, meleğim yaaaa..Allah'ım korusun bebişlerimizi...
başka varmı kontrole giden veya havadisler felannn.. haberler nasıl topikte...
işler bitti erkenden eve geldi bende evdeyim ohhhhhhhhhhhhhhhhhh:):):)
bebik iyi bugünde hisettim hareketini iyice ayırt edebiliyorum artk ve hisettiklerim artık onun hareketleriii:
selam kızlarrrrrrrrrrr oğlumla biz geldiiiiiikkkk)
hamdolsun bir yaramazlık yok 22. haftada detaylı ultrasona cagirdilar benim bıdık semirmiş gibi ama boyunu kilosunu demedi sağolsun
neyse onu geçiyorum dün hafif lekelenme gibi bişi oldu öbür muananede gittiğim doktoru aradım hemen sabah gel dedi ama cerrahpaşaya gideceğim için gerek yoktu neyse sanırım hem pazar günkü eşimle ilişki hemde yine pazar günkü 4 saatlik yürüyüş yüzünden oldudoktorda ilişki ve yorgunluk yapabilir dedi cünkü aklınızda bulunsun
cerrahpaşada eğer acık pembe değil ama kırmızı olursa mutlaka hastaneye gel dedi ama acık pembe hafif lekelenme mühim değil dedi
yüreğime su serpildi
Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın sağlık nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnn
herkes iyimiiiiiiii
ohhhhhhhh çok şükürrrrrselam kızlarrrrrrrrrrr oğlumla biz geldiiiiiikkkk)
hamdolsun bir yaramazlık yok 22. haftada detaylı ultrasona cagirdilar benim bıdık semirmiş gibi ama boyunu kilosunu demedi sağolsun
neyse onu geçiyorum dün hafif lekelenme gibi bişi oldu öbür muananede gittiğim doktoru aradım hemen sabah gel dedi ama cerrahpaşaya gideceğim için gerek yoktu neyse sanırım hem pazar günkü eşimle ilişki hemde yine pazar günkü 4 saatlik yürüyüş yüzünden oldudoktorda ilişki ve yorgunluk yapabilir dedi cünkü aklınızda bulunsun
cerrahpaşada eğer acık pembe değil ama kırmızı olursa mutlaka hastaneye gel dedi ama acık pembe hafif lekelenme mühim değil dedi
yüreğime su serpildi
Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın sağlık nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnn
herkes iyimiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?