selam kızlarrrrrrrrrrr oğlumla biz geldiiiiiikkkk)
hamdolsun bir yaramazlık yok 22. haftada detaylı ultrasona cagirdilar benim bıdık semirmiş gibi ama boyunu kilosunu demedi sağolsun
neyse onu geçiyorum dün hafif lekelenme gibi bişi oldu öbür muananede gittiğim doktoru aradım hemen sabah gel dedi ama cerrahpaşaya gideceğim için gerek yoktu neyse sanırım hem pazar günkü eşimle ilişki hemde yine pazar günkü 4 saatlik yürüyüş yüzünden oldudoktorda ilişki ve yorgunluk yapabilir dedi cünkü aklınızda bulunsun
cerrahpaşada eğer acık pembe değil ama kırmızı olursa mutlaka hastaneye gel dedi ama acık pembe hafif lekelenme mühim değil dedi
yüreğime su serpildi
Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın sağlık nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnn
herkes iyimiiiiiiii
bende ekşın yaratıyım dedim:))))))
bnimkinin altında mı yazıo ing zayıf:)
iyi haberlerle gelirsin inşallah canım ücret 150 tl Atilla beyi sen istediğin için ben bilgi veriyorum izmirde başka çok iyi dr larda var sonuçta senin bileceğin iş izmirde çok ii bir prof varmış mesela perinatolog ismini bilmiyorum ama istersen onu da öğrenebilirim görümcem gitmişti ona kendisi de dr
çok memnun kalmıştı
varda annem kızıyor ne öyle habire dr gidesin var diye:) sağlıklı çocuğu dürtüp durma diyor:) bende hala anne korkusu varda çok söz dinlerin hahahhayarın gideceğim zatençevrende yok mu tıp merkezi falan, arada git bak kız. Benim doktorum da kesin 1 ay sonra çağırır tekrar. Dayanamam ki ben o kadar, ben dayansam eşim dayanamaz. 1 ay dediklerinde şok oluyor benim eşim, o kadar uzun beklenir mi diye. Ben de tıp merkezlerinde avutuyorum kendimi napayım. Ultrasonu pek iyi değil ama kalp atışı, hareketi yetiyor:))
anaaaaaaaaaam 147 gün sonra 3 haziran diyo amaaaaaa
evet seninkiyle bende aynı yazıyo baby gaga dan yapmışız ya ikimizde haftalarda yakın bende google den çevirdim be canım
selamlar
uzun uzun zamandır girmiodum
herkesler iyidir umarım
varda annem kızıyor ne öyle habire dr gidesin var diye:) sağlıklı çocuğu dürtüp durma diyor:) bende hala anne korkusu varda çok söz dinlerin hahahha
erken doğum kız ben ozaman 15 haftada hissettim ayvayı yedim:))
konuyu tam 25 kullanıcı okuyor şu an...
Maşallahımız var...
selamlar
uzun uzun zamandır girmiodum
herkesler iyidir umarım
varda annem kızıyor ne öyle habire dr gidesin var diye:) sağlıklı çocuğu dürtüp durma diyor:) bende hala anne korkusu varda çok söz dinlerin hahahha
erken doğum kız ben ozaman 15 haftada hissettim ayvayı yedim:))
ayyy hadi yaa ben 6 ocakda hissettim ilk dur bi hesaplıyımö 147 gün sonra hang gün oluy
Ayy, çok heyecanlısındır sen şimdi...
Benim kavuşmama çok var daha kızım rahatı yerinde herhalde hiç tekmelicem falan diye uğraşmıyo..
Merak etme bu işler sırayla değil..Seninki bizden önce tepikler...
Takip edelim bakalım öyle mi olacak, 147 gün sonra mı doğum olacak..Ne kadar ilginçmiş...
Benim çizelgeye göre doğumuma 151 gün var bu demek oluyor ki 4 gün sonra ilk tepiği yiyeceğim Öykü hanımdan...
iyyim iyyim düm kısçemi gördüm :))
aa du resmini koyyim :)
Eki Görüntüle 125537 Eki Görüntüle 125538 Eki Görüntüle 125539
videolarınıda aldım ikide bi izliyorum :)
ayyyyy kızlarr ya ne kadar hızlısının 5 dk bakmıyorum ucup gıdıo sayfalarr
fatmacımmmm hosgeldınnn yyaaa bak ben bebısı hıssetmıom dıodun ılk hıssedenlerdensın allah sesını duyuyorr cnm
zınkerbell hosgeldınn cnm gozunaydınnnn bebekını gormussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?