2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözünaydın canım çok sevindim.kendine dikkat et fazla yorulmamaya çalış.

sevinirim valla canım. hepsi aklımda olsun da hangisi denk gelirse ona gidem. çok sağolll

varda annem kızıyor ne öyle habire dr gidesin var diye:) sağlıklı çocuğu dürtüp durma diyor:) bende hala anne korkusu varda çok söz dinlerin hahahha

anaaaaaaaaaam 147 gün sonra 3 haziran diyo amaaaaaa

erken doğum kız ben ozaman 15 haftada hissettim ayvayı yedim:))

aa vet sizler daha erken hisettiniz benim nornalde 19 haziranda falan dogum ama ee 147 gün sonra 6 3 hazirqan falan oluyo

ayy aynen benimki de kızıyordu, ultrason zararlıymış gidip durma dedi. tam da kanamamın yoğun olduğu zamandı çok hassastım bağırmışım kadına. nerden duyuyorsun bunları, karnımda bir şey olsun haberim olmasın mı diye o günden beri ne zaman gideceksin tekrar diye soruyor yazık. çok sinirli oldun sen bir şey söylenmiyor diye üstüme gelmiyor artık(

ayyy hadi yaa ben 6 ocakda hissettim ilk dur bi hesaplıyımö 147 gün sonra hang gün oluy

bak bakalım bende merak ettim şimdi:))

evett canm çok heyecanlıyım gerçekten.. sen çok gidiyon dr a valla .. yakınır senin kızlar ben kızımı gördüm bugün diyeceğin gün:))
öykü hanımda tepikler yakında merak etme sende benm gibi.. :))
yakında doğum yapmış bi arkadaşımla konustum geçende, tepik bekliyorum dedim onada dedim.. o da: merak etme , 4 gözle bekleme, son ayda öle bi tepikleyecek ki hiç durmayacak ve sen geceleri dursade uyusam diye bakacaksın .. kıymetini bil dedi.. şimdi bu kadar sabırsızım ama sora dursun diye beklermişim gerçektenn..

Benim çizelgeye göre doğumuma 151 gün var bu demek oluyor ki 4 gün sonra ilk tepiği yiyeceğim Öykü hanımdan...

aaa bekleyelim bakalım olcakmı...

ayyyyy kızlarr ya ne kadar hızlısının 5 dk bakmıyorum ucup gıdıo sayfalarr

fatmacımmmm hosgeldınnn yyaaa bak ben bebısı hıssetmıom dıodun ılk hıssedenlerdensın allah sesını duyuyorr cnm

zınkerbell hosgeldınn cnm gozunaydınnnn bebekını gormussun

evet yaa çok şükür güzel bişi ama çok belirgin değil zaten :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…