selam kıslar çok kısa süre için açtım herkes iyidir umarım
birce dün bodrum bugün için randevu alabilmiş atilla beyden sen de dene istersen canım
selam kızlarrrrrrrrrrr oğlumla biz geldiiiiiikkkk)
hamdolsun bir yaramazlık yok 22. haftada detaylı ultrasona cagirdilar benim bıdık semirmiş gibi ama boyunu kilosunu demedi sağolsun
neyse onu geçiyorum dün hafif lekelenme gibi bişi oldu öbür muananede gittiğim doktoru aradım hemen sabah gel dedi ama cerrahpaşaya gideceğim için gerek yoktu neyse sanırım hem pazar günkü eşimle ilişki hemde yine pazar günkü 4 saatlik yürüyüş yüzünden oldudoktorda ilişki ve yorgunluk yapabilir dedi cünkü aklınızda bulunsun
cerrahpaşada eğer acık pembe değil ama kırmızı olursa mutlaka hastaneye gel dedi ama acık pembe hafif lekelenme mühim değil dedi
yüreğime su serpildi
Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın sağlık nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnn
herkes iyimiiiiiiii
zinkerbel gözünaydın canım. svindim bir şey çıkmamasına. 4 saatlik yürüyüş de çokmuş ama:)) dikkat et artık..
yarın gideceğim canım. geçen hafta da görmüştüm ya erteledik bir gün. eşim için de yarın daha uygundu. bakalım napıyor bizim yaman:))
bodrum izmire gidecekti bugün detaylı baktıracaktı.
Ayyy, çok sevindim...Günün güzel haberi işte...
Kız sabah ben doktorumu aradım sordum senin durumunu o da aynı şeyi söyeledi, hatta yazdım burda okursun belki die..
Ya çok yormuştur kendini ya da ilişkiden olmuştur, önemli değildir demişti..
Çok sevindim iyi haberlere, hadi gözün aydın...
selam kızlarrrrrrrrrrr oğlumla biz geldiiiiiikkkk)
hamdolsun bir yaramazlık yok 22. Haftada detaylı ultrasona cagirdilar benim bıdık semirmiş gibi ama boyunu kilosunu demedi sağolsun
neyse onu geçiyorum dün hafif lekelenme gibi bişi oldu öbür muananede gittiğim doktoru aradım hemen sabah gel dedi ama cerrahpaşaya gideceğim için gerek yoktu neyse sanırım hem pazar günkü eşimle ilişki hemde yine pazar günkü 4 saatlik yürüyüş yüzünden oldudoktorda ilişki ve yorgunluk yapabilir dedi cünkü aklınızda bulunsun
cerrahpaşada eğer acık pembe değil ama kırmızı olursa mutlaka hastaneye gel dedi ama acık pembe hafif lekelenme mühim değil dedi
yüreğime su serpildi
allah hepimizin bebişlerini bağışlasın sağlık nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnn
herkes iyimiiiiiiii
Ayyy, çok sevindim...Günün güzel haberi işte...
Kız sabah ben doktorumu aradım sordum senin durumunu o da aynı şeyi söyeledi, hatta yazdım burda okursun belki die..
Ya çok yormuştur kendini ya da ilişkiden olmuştur, önemli değildir demişti..
Çok sevindim iyi haberlere, hadi gözün aydın...
işler bitti erkenden eve geldi bende evdeyim ohhhhhhhhhhhhhhhhhh:):):)
bebik iyi bugünde hisettim hareketini iyice ayırt edebiliyorum artk ve hisettiklerim artık onun hareketleriii:
Benimkiler de aynı...
Hatta bebeğe bile benzemiyo, top gibi bişey veriyolar al işte öykü diyorlar...
senin doktor dicek kendi bittti etrafınıda sormaya başladı diyeee
bende ekşın yaratıyım dedim:))))))Fatma ne haber dün korkuttun ama neyse aferin haber vermişsin..
bnimkinin altında mı yazıo ing zayıf:)Ay bebek takviminin altındaki ingilizce yazı çok güzel ben çok ağlıyorum böyle şeylere ya.. neredeyse yolu yarıladım annem orada olduğumu çok çok çok uzun zamandır hissedior gibisinden bişeyyazıyor( hakikaten yolu yarıladık zaman ne çabuk geçiyo..
bende ekşın yaratıyım dedim:))))))
bnimkinin altında mı yazıo ing zayıf:)
Ne var canım,endişelendim sorucam tabi...
Siz sorun olduğunda yazın bana, sorarım hemen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?