2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kıslar çok kısa süre için açtım herkes iyidir umarım
birce dün bodrum bugün için randevu alabilmiş atilla beyden sen de dene istersen canım

evet canım gidecekti bugün. yarın doktoruma gideceğim ben. yolculuk konusunu onunla konuşayım arayacağım. bu arada ücret ne kadardı?

aaa esas ben doktora ben bebegin hareketlerini hissediyorum bir haftadır dedim yani bebek mi o bagirsak mi dedim kızlarrrrrrr bebekmiş )))
yani dün birisine demişti doktor hissedemezsin falan diye morali bozulmustu kim hatırlamnıyorumn hiç üzülmesin bal gibide hissedebiliyoruz yani yeter ki bebek tepiklesin )
ama yukarıda diil tam kasıgın üzerinde falan aasagilarda yani

zinkerbel gözünaydın canım. svindim bir şey çıkmamasına. 4 saatlik yürüyüş de çokmuş ama:)) dikkat et artık..

oohh karnım doydu sonunda:)
kızlar bende sıyah beyaz goruntuler var son ıkı kontrolde 3 boyutluda gorelım deyıp cdye atıyorlar.
bırde kasınmalarım oluyor dedım karnım gogsum bel basen kaşınıyorum dedım bana Lıerac jel verdı catlak onleyıcı krem.
tetanoz asısını dun burda okumustum hemen sordum 5. aydan sonra bız sızı yonlendırecegız dedı
bırde dedıkı bu kontroldede fark ettıysenız sadece bebegın gelısımı ıle ılgılendık bundan sonra hem anne hem bebek gelısımını takıp edecegız dedı
bu arada 62,5 cıktım tartıda ama benım evdekı 59,7 cıkıyor :)

Ayyy, çok sevindim...Günün güzel haberi işte...
Kız sabah ben doktorumu aradım sordum senin durumunu o da aynı şeyi söyeledi, hatta yazdım burda okursun belki die..
Ya çok yormuştur kendini ya da ilişkiden olmuştur, önemli değildir demişti..
Çok sevindim iyi haberlere, hadi gözün aydın...

yarın gideceğim canım. geçen hafta da görmüştüm ya erteledik bir gün. eşim için de yarın daha uygundu. bakalım napıyor bizim yaman:))

bodrum izmire gidecekti bugün detaylı baktıracaktı.

aaa bende yarın gidiyorm dr a.. yamanlar yarın dr da desene... güzel haberlerle geliriz inş. bide yarn 3 lü testim var, bende bebişimi görcem diye cok heyecanlıyım.. çok özledim oğluşumu..

bodrumda güzel haberlerle gelir inşallah, renkli ultrason fotosunuda koyar belkii ... ohh ne güzel yaa bebişler büyümeye başladı gerçekten

senin doktor dicek kendi bittti etrafınıda sormaya başladı diyeee

hahaha sırf senin için bugun habire girdim varyaa..
Süpersin hadi gözümüz aydın. Okadar yoğunumki aslında ama korkuyordum bişey olmasından..
Cerrahpaşa ne dedi 22. Haftada benide çağırdı ne yapcaklarmış hastanedaşım:)))) bugun memenun geldin sanırım az azar işittin

ay kuzu yaaa ne tatlısın sağol tuhaf oldum zaten her dakika ağlıyorum duygusallaşıp
teşekkür ederim
evet ya salak gibi unutup durumumu sacmalamısım biraz neyse bu ders bana önümüzdeki 4.5 ay yeter umarım

işler bitti erkenden eve geldi bende evdeyim ohhhhhhhhhhhhhhhhhh:):):)
bebik iyi bugünde hisettim hareketini iyice ayırt edebiliyorum artk ve hisettiklerim artık onun hareketleriii:

Ay bebek takviminin altındaki ingilizce yazı çok güzel ben çok ağlıyorum böyle şeylere ya.. neredeyse yolu yarıladım annem orada olduğumu çok çok çok uzun zamandır hissedior gibisinden bişeyyazıyor ( hakikaten yolu yarıladık zaman ne çabuk geçiyo..

Fatma ne haber dün korkuttun ama neyse aferin haber vermişsin..
bende ekşın yaratıyım dedim:))))))
bnimkinin altında mı yazıo ing zayıf:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…