2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aranızda hemoroid problemi olan var mı? varsa nasıl başediyorsunuz? ilaç kullanıyor musunuz? benimki başladı da..

çok sağol canım çok teşekkürler haklısın inşallah dediğin gibi bi zaman sonra bunları umursamaz olurum. çok güzel anlatmışsın Allah razı olsun..
az önce bizim kurumun çatı katında cafe var oraya çıktım 22.kattan ankarayı seyrettim tatlı bişeylerle çay aldım, bi de annemi aradım. sonra da kayınvalidemi aradım. oğlun böyle dedim, kadınların işinden anlamıyo dedim. neyse biraz ferahladım ya. patlıcak gibi olmuştum..

iyyim iyyim düm kısçemi gördüm :))

aa du resmini koyyim :)
videolarınıda aldım ikide bi izliyorum :)
oy oyyy oyyy yerim ben bunu yaa, bu kızlar anne karnında bile fettan anacım :)) 3.fotoda da sol baş parmağını sallamış gördünüzmü:) çekin uleyn şu ışığı yoksa karışmam heee der gibi

aranızda hemoroid problemi olan var mı? varsa nasıl başediyorsunuz? ilaç kullanıyor musunuz? benimki başladı da..

Canım bende hamilelikten önce de vardı ama ağrısız bi problem yaratmıyo şu an ama sonrasında problem olursa ne yaparım bilmem normal doğumu etkiler mi acaba:44:

bende arada oluyodu. koca karı ilacı var bi tane ben denemedim ama çevremdeki herkes yapmamı söylüyo. gece yatmadan önce bi diş sarımsak koyyomuşsun... kolay değildir ama söliim dedim

Canım bende hamilelikten önce de vardı ama ağrısız bi problem yaratmıyo şu an ama sonrasında problem olursa ne yaparım bilmem normal doğumu etkiler mi acaba:44:

gebelik testini yapmadan 3 gün önce çıktı hemoroidim.. ne şanssız insanım ya.. şimdi de hafif şiş.. rahatsız ediyor.. ilaç kullanmak istemiyorum ama.. ne yapcam bilemiyorum.. hoş doktora gittim.. verdiği ilaçları da doktoruma gösterdim.. tamam dedi de.. ne bileyim.. aman grip olmayayım, ilaç kullanmayayım diye uğraşırken bu çıktı başıma..

Bacım neyle besliyon, söyle de ben de öyle besliyim kızımı..
Benimki de hiç kıpırdamıyo...
Halbuki anası ne kadar oynak...Kızım hiç kıpırdamıyor...

valla ben çok dikkat etmiyorum ya yediklerime. Ama haftanın 4 günü bi waffle yiyorum o kesin :))) sora hergün bi şişe gazoz bi fincan neskafee bilumum şekerlerrrr jelibon falan :)) zaten 6 kilo aldım bu gidişle denizde duba olarak hayatıma devam edicem

benim annemde var bir kere kanal 7 de duymuş beş altı patlıcanın sapını kesip
suda kaynatıyomuşsun sonra o suyu içince geçiyomuş hamilelikte yapılır bilmiyorum ama
söylemek istedim araştır istersen madem ilaç kullanmak istemiyosun

Rica ederim canım,
herşey rayına girer yeterki sen canını sıkma
kayınvalidene bu konudaki düşüncelerini söyleyebiliyorsun ne güzel,
bi de oğluna toz kondurmayan biri olsaydı??
Sen kendine ve bebeğine iyi bak gerisini takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…