hadi yap yemeğini canım ama bizleride boşlama, özleriz bakkk...
buarada canım senin bebiş erkek olcak içime öle doğuyor..
çok sağol canım çok teşekkürler haklısın inşallah dediğin gibi bi zaman sonra bunları umursamaz olurum. çok güzel anlatmışsın Allah razı olsun..Selam kızlar, geçmişe biraz göz atıp geldim
Kendini iyi hissetmeyen sadece ben değilmişim neden böyle oldukki
Nazar değdi bize
blue arkadaşım kocanı bırak kendi haline, konuşsanda yine kendi bildiğini yapacaktır, erkekler laftan anlar ama yine bildiklerini yaparlar ailesi söz konusu olunca, o nedenle kendini yıpratma, bebeğinle kendine odaklan, zaten bebeğin doğduktan sonra ilgin, sevgin ve tüm dünyan onunla aydınlanacak,
annelik bu işte, herşeye rağmen mutlu olacaksın ve bu sorunlar sana çok küçük gelecek inan bana,
haa bu arada bir bakmışsın eşinde değişmiş bu arada, tamda senin istediğin gibi bir eş olmuş, o yüzden bu günlerin kıymetini bil ve güzelliklere bak, eksileri gözardı et kendin içinhepimizin hayatı inişli-çıkışlı hangimiz bugüne 4*4lük geldikki??
şuan patetes soyuyorum :)
oy oyyy oyyy yerim ben bunu yaa, bu kızlar anne karnında bile fettan anacım :)) 3.fotoda da sol baş parmağını sallamış gördünüzmü:) çekin uleyn şu ışığı yoksa karışmam heee der gibiiyyim iyyim düm kısçemi gördüm :))
aa du resmini koyyim :)
videolarınıda aldım ikide bi izliyorum :)
aranızda hemoroid problemi olan var mı? varsa nasıl başediyorsunuz? ilaç kullanıyor musunuz? benimki başladı da..
avatarını çok beğendim, çok şeker
oy oyyy oyyy yerim ben bunu yaa, bu kızlar anne karnında bile fettan anacım :)) 3.fotoda da sol baş parmağını sallamış gördünüzmü:) çekin uleyn şu ışığı yoksa karışmam heee der gibi
aranızda hemoroid problemi olan var mı? varsa nasıl başediyorsunuz? ilaç kullanıyor musunuz? benimki başladı da..
sıpa hiç yerinde durmuyo ki :))
Canım bende hamilelikten önce de vardı ama ağrısız bi problem yaratmıyo şu an ama sonrasında problem olursa ne yaparım bilmem normal doğumu etkiler mi acaba:44:
şuan patetes soyuyorum :)
Valla 2 gündürrr bende de var...Ne yapıcam bilmiyorum...
Doktoru bebekle ilgili arıyom da, buna utanıyorum arayamıyorum da...
ipek ecelinmi susadı kızım bak aklıma getirme ikide bir:)kızlar kilo durumları nası gidiooo ? Deeeeeeeeeermişimmm
çok komiksin yaaa şu an herkes bana bakıyor ofisteeeee neden güldüğümü anlayamadılar
Bacım neyle besliyon, söyle de ben de öyle besliyim kızımı..
Benimki de hiç kıpırdamıyo...
Halbuki anası ne kadar oynak...Kızım hiç kıpırdamıyor...
Bacım neyle besliyon, söyle de ben de öyle besliyim kızımı..
Benimki de hiç kıpırdamıyo...
Halbuki anası ne kadar oynak...Kızım hiç kıpırdamıyor...
gebelik testini yapmadan 3 gün önce çıktı hemoroidim.. ne şanssız insanım ya.. şimdi de hafif şiş.. rahatsız ediyor.. ilaç kullanmak istemiyorum ama.. ne yapcam bilemiyorum.. hoş doktora gittim.. verdiği ilaçları da doktoruma gösterdim.. tamam dedi de.. ne bileyim.. aman grip olmayayım, ilaç kullanmayayım diye uğraşırken bu çıktı başıma..
çok sağol canım çok teşekkürler haklısın inşallah dediğin gibi bi zaman sonra bunları umursamaz olurum. çok güzel anlatmışsın Allah razı olsun..
az önce bizim kurumun çatı katında cafe var oraya çıktım 22.kattan ankarayı seyrettim tatlı bişeylerle çay aldım, bi de annemi aradım. sonra da kayınvalidemi aradım. oğlun böyle dedim, kadınların işinden anlamıyo dedim. neyse biraz ferahladım ya. patlıcak gibi olmuştum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?