2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senin fitil ve merhem in ismi neydi hatırlıyor musun? bana procto ile başlayan bi fitil ve anestol ile kortos diye bi merhem verdi..

ilk hamileliğimdi çok zaman geçti hatırlayamıyorum canım yaa. ama anestol anestezik özelliği olan bilhassa yanıklarda kullanılan, acıyı gideren bir merhem olduğunu biliyorum

sevilbadeyi her gördüğümde selda sanıp heyecanlanıyorum gelmiş diye
çilekciiiiim teşekkür ederim şekerim
hep güzel haberlerle dolup taşsın inşallah topiğimizzzz

Aşk olsun, beni gördüğüne heyecanlanmıyormusun??

Selda geldi bugün, ege mesaj atmış özelden...
Bakmak için girmiş,online olmuş ama cevap yazmamış..İnşallah ters bişey yoktur...
Sevibadeyi görünce benim de aklıma Osman geliyo...

Evet yaaa aklıma gelince hala gülüyorum:))))herkese de anlattım :)))))

ilk ikisi hamileyken kalan dördüde doğumdan 6 ay sonra yapılıyo şimdi benmki 1 ay sonra 2. si yapılacak hemde ekg sine bakacaklarmış sağlık ocaklarıda kendini geliştirmiş baya şaşırdım özelden çok ilgilendiler her ay kontröle çağırdılar da ben gitmem doktorum daha iyi en azından uzman doktor ama gelecek ay aşı için giderim gitmenzi tavsiye ederim ben memnun kaldım zaten aşıyı sağlık ocağında yaptırmak daha iyiymiş çok kişi geldiğinden aşılar taze oluyomuş

Ya bende yiyom waffle, çiko falan...
Benimki oynamıyo...

ayyy benm çok canımm çektii... goncamı aradım, gelirken alıcak..

biz iyiiz canım sende iyisin inş.
canım yaa şart mı bu aşı, yani sezeryan doğum içinmiş bildiğim kadarıyla, bıçak değecek diye ama şart mı bişi dedilermi sana dr un felan.. bide şey.. acıdımı yani şu yakan aşılardan mı buu..

ege ben ilkindede olmadım bu aşıyı. olmasak olurmu acaba? yada illa olmalımıyız benim pek bi bilgim yok da

Olsan tabikii de iyi olur,
Doğumda kullanılan metaryalların tetanoz yapma olasılığından yapılıyor,
acile kaldırılan hastalara bile yapılıyormuş duyduğuma göre...

yaa kızlar benim canım fena halde yeşil nohut istiyo rüyamda falan görüyom yaa ama mevsimi değilki hiçbiyerde de yoktur ki bazen kokusu geliyo burnuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…