selam cnm benim arkadaşın dr sağlık ocağında o da dedi 6 aylığa kaddar yapılmalı dedi ama istemiyoum
selda geldi bugün, ege mesaj atmış özelden...
Bakmak için girmiş,online olmuş ama cevap yazmamış..inşallah ters bişey yoktur...
Sevibadeyi görünce benim de aklıma osman geliyo...
fitil ve merhem veriyorlar. bende çok işe yaramamıştı ama 7 aylık hamileydim hemoroidim başladığında
ege ben ilkindede olmadım bu aşıyı. Olmasak olurmu acaba? Yada illa olmalımıyız benim pek bi bilgim yok da
osman deme banaa
akşam ağlıycam şimdi den moda sokma beni
ege ben ilkindede olmadım bu aşıyı. olmasak olurmu acaba? yada illa olmalımıyız benim pek bi bilgim yok da
victoria beckham da hamileymiş kızlar..
4. çocuğu olacak hatunun..Kız arıyorlar herhalde...
senin fitil ve merhem in ismi neydi hatırlıyor musun? bana procto ile başlayan bi fitil ve anestol ile kortos diye bi merhem verdi..
sevilbadeyi her gördüğümde selda sanıp heyecanlanıyorum gelmiş diye
çilekciiiiim teşekkür ederim şekerim
hep güzel haberlerle dolup taşsın inşallah topiğimizzzz
Selda geldi bugün, ege mesaj atmış özelden...
Bakmak için girmiş,online olmuş ama cevap yazmamış..İnşallah ters bişey yoktur...
Sevibadeyi görünce benim de aklıma Osman geliyo...
ne kadarlıkmış ki bizimle aynı mı yoksa
4. çocuğu olacak hatunun..kız arıyorlar herhalde...
4. çocuğu olacak hatunun..Kız arıyorlar herhalde...
Ya bende yiyom waffle, çiko falan...
Benimki oynamıyo...
merhaba kızlar nasılsınız arada okuyorum baya bişeyler olmuş bu arada ben dün sağlık ocağında tetenoz aşısı yaptırdım aile planlamada hatta ordaki kadın kızdı neden kayıt yaptırmadın diye 4 buçuk beş aylıkta yapmaya başlıyolarmış bakalım artık içinizde yaptıran varmı ....
olmuycam ya bu yeni çıkdı eskiden yoktu kuzenimde yaptırmadı.. Yeter habire ilaç aşı noluyor beee
olmasan da olur canım bi zorunluluğu yok bildiğim kadarıyla...
hadi ya bizim topiğe gelsin kesin kıza döner
Evet kız olması için herşeyi hesaplatıyomuş yedğini içtiğini flan tabi o bakmıyo bnde yaparım ole 8 tane nolck..
ayyy benm çok canımm çektii... goncamı aradım, gelirken alıcak..
ege ben ilkindede olmadım bu aşıyı. olmasak olurmu acaba? yada illa olmalımıyız benim pek bi bilgim yok da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?