2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bende yiyom waffle, çiko falan...
Benimki oynamıyo...

Ben de aynııı durumdayım.. Ailesinin ağzıyla konuştu mu bana uyuzz oluyorum. Hep aynı fikirde olalaım, hep benim dediğimi kabul etsin istiyorum :) Ama olmuyor işte..

elıyle yuzunu kapattı actı boyle guluyordu:))Essek sıpası

Maşallah canım yaa ce-eee yapmış seninki :)

Çok merak etmiştik seni, süper oldu bu haber

Ben sıcak ve soğuk uygulayın diye duymuştum. Buz arkasından sıcak su gibi. Ama yanlış yönlendirmiyim , nerde okudum hatırlamıyorum çünkü

okadar abur cubura 6 kilo ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh
deymen benim gamlı yaslı gönlümeeeeeeeee

ben çıkıyorum hanımlar iyi akşamlar:))
görüşürüz cnmm

ama doktoruna söyle ona göre ilaç verir, ilerlerse zor olur.ilk hamileliğimde olmuştu hala geçmedi, normal doğumuda etkiliyor diyo biliyorum.
nbr cnm geldiğini görmedim topik hem kalabalık hemde fena ilerliyor arada kaçıtıyorum kim ne yazdı..

bi araştırayım bakayım.. olmazsa doktora sorayım.. teşekkürler..

merhaba kızlar nasılsınız arada okuyorum baya bişeyler olmuş bu arada ben dün sağlık ocağında tetenoz aşısı yaptırdım aile planlamada hatta ordaki kadın kızdı neden kayıt yaptırmadın diye 4 buçuk beş aylıkta yapmaya başlıyolarmış bakalım artık içinizde yaptıran varmı ....

amaaaaaaannn
coşmuşsunuz yine son 10 sayfayı okumadım
sadece zinkerbelin iyi haberini aldım aklım takılmıştı onun için gelmiştim

hadi ben yine kaçtım yemek hazırlamam lazım

canımm.. geçmişi okuyamadım ama okucam.. şimdilik anladığım kadarıyla bikaç canını sıkan şey varmış, canını sıkma demek kolaydır ama bi annesin sen, tabi üzülmeden bişilere kızmadan da olmuyo, muhakkak oluyo bunlar herkesin hepimizin hayatında, hee kimimiz kaynanasıyla, kimimiz eşiyle, kimimiz ilk çocuğuyla, patronuyla vs.. bitmiyor ki.. biz çıkarmasak ta sorun cıkaran okadar insan varki.. hepsini dert edersek naparız biz tatlım.. ben şu hamileliğimde bi kere daha anladım ki takmamak lazım, hatta şart.. tabi zor ama başarınca çok şey kazanmış oluyosun. sorunları cözemessen en azından düşünmede.. üzerinde kalma.. burda anlat , bana burası terapi gibi geliyo, ama sonrasında aklına geldikçe farklı şeyler düşün.. bebişini düşün canım yaa.. meleğini düşün.. onlarda üzülüyor bizimle, hatta bizimle gülüyor.. hep gülsün meleklerimz.. hep mutlu olsunlar inşallah. sende öle, hepp mutlu ol canım ...herşey düzelir sen üzüldüğün o zamanla kalırsın.. dikakt et kendine..

Ben yaptırmadım, kayıt bile olmadım...

sevilbadeyi her gördüğümde selda sanıp heyecanlanıyorum gelmiş diye
çilekciiiiim teşekkür ederim şekerim
hep güzel haberlerle dolup taşsın inşallah topiğimizzzz

Benim aşım yarın yapılacak iki doz yapılıyor sanırım hem doğumdan sonra bebeği de koruyormuş...

selam cnm benim arkadaşın dr sağlık ocağında o da dedi 6 aylığa kaddar yapılmalı dedi ama istemiyoum

sevilbadeyi her gördüğümde selda sanıp heyecanlanıyorum gelmiş diye
çilekciiiiim teşekkür ederim şekerim
hep güzel haberlerle dolup taşsın inşallah topiğimizzzz

Selda geldi bugün, ege mesaj atmış özelden...
Bakmak için girmiş,online olmuş ama cevap yazmamış..İnşallah ters bişey yoktur...
Sevibadeyi görünce benim de aklıma Osman geliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…