valla ben çok dikkat etmiyorum ya yediklerime. Ama haftanın 4 günü bi waffle yiyorum o kesin :))) sora hergün bi şişe gazoz bi fincan neskafee bilumum şekerlerrrr jelibon falan :)) zaten 6 kilo aldım bu gidişle denizde duba olarak hayatıma devam edicem
Valla 2 gündürrr bende de var...Ne yapıcam bilmiyorum...
Doktoru bebekle ilgili arıyom da, buna utanıyorum arayamıyorum da...
ya her durumda bu geliyor başıma. yarın öbürgün bebeğin isminde, aldığım kıyafetlerde herşeyde bu karşıma gelecek. ben nişanlıyken falan bilemedim eminim böyle perde arkasından hep yönetti bizi anası bu salağın sayesinde. eşimden soğuyorum varya böyle ana kuzuluğu ettikçe.
bilmiyorum ya hiç hoşlanmıyorum bu anacı tavırlardan. ben bile kız başıma kimseden bu kadar etkilenmiyorum.
çocuğumla ilgili hiçbişeye müdahale ettirmicem beyfendi de dahil. görür o, canım ne isterse alıcam, o şimdi şunu alma çok pahalı bunu alma ne gerek var, böyle yapacak hevesimi kaçıracak ben de onun dediği olsun diye he dicem. yok artık yok.
elıyle yuzunu kapattı actı boyle guluyordu:))Essek sıpası
selam kızlarrrrrrrrrrr oğlumla biz geldiiiiiikkkk)
hamdolsun bir yaramazlık yok 22. haftada detaylı ultrasona cagirdilar benim bıdık semirmiş gibi ama boyunu kilosunu demedi sağolsun
neyse onu geçiyorum dün hafif lekelenme gibi bişi oldu öbür muananede gittiğim doktoru aradım hemen sabah gel dedi ama cerrahpaşaya gideceğim için gerek yoktu neyse sanırım hem pazar günkü eşimle ilişki hemde yine pazar günkü 4 saatlik yürüyüş yüzünden oldudoktorda ilişki ve yorgunluk yapabilir dedi cünkü aklınızda bulunsun
cerrahpaşada eğer acık pembe değil ama kırmızı olursa mutlaka hastaneye gel dedi ama acık pembe hafif lekelenme mühim değil dedi
yüreğime su serpildi
Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın sağlık nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnn
herkes iyimiiiiiiii
gebelik testini yapmadan 3 gün önce çıktı hemoroidim.. ne şanssız insanım ya.. şimdi de hafif şiş.. rahatsız ediyor.. ilaç kullanmak istemiyorum ama.. ne yapcam bilemiyorum.. hoş doktora gittim.. verdiği ilaçları da doktoruma gösterdim.. tamam dedi de.. ne bileyim.. aman grip olmayayım, ilaç kullanmayayım diye uğraşırken bu çıktı başıma..
Valla 2 gündürrr bende de var...Ne yapıcam bilmiyorum...
Doktoru bebekle ilgili arıyom da, buna utanıyorum arayamıyorum da...
Ya bende yiyom waffle, çiko falan...
Benimki oynamıyo...
arayıp sorduğun zaman bana da doktorun çözümünü söyler misin? belki ilaçtan farklı birşey der.. oturma banyosunu yapıyprum zaten de.. ne bileyim..
okadar abur cubura 6 kilo ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhvalla ben çok dikkat etmiyorum ya yediklerime. Ama haftanın 4 günü bi waffle yiyorum o kesin :))) sora hergün bi şişe gazoz bi fincan neskafee bilumum şekerlerrrr jelibon falan :)) zaten 6 kilo aldım bu gidişle denizde duba olarak hayatıma devam edicem
görüşürüz cnmmben çıkıyorum hanımlar iyi akşamlar:))
nbr cnm geldiğini görmedim topik hem kalabalık hemde fena ilerliyor arada kaçıtıyorum kim ne yazdı..ama doktoruna söyle ona göre ilaç verir, ilerlerse zor olur.ilk hamileliğimde olmuştu hala geçmedi, normal doğumuda etkiliyor diyo biliyorum.
benim annemde var bir kere kanal 7 de duymuş beş altı patlıcanın sapını kesip
suda kaynatıyomuşsun sonra o suyu içince geçiyomuş hamilelikte yapılır bilmiyorum ama
söylemek istedim araştır istersen madem ilaç kullanmak istemiyosun
uslu olcak işte daha ne istiyosun :)))) bu kıpraşık boyuna kıpraşıyo şimdi az az hissediyorum ilerde ne yapçam bilmiyorum uyku yok heralde bana
Tamam ,eğer utanmam geçerse burda yazarım canım...Sana da söylerim..
çok sağol canım çok teşekkürler haklısın inşallah dediğin gibi bi zaman sonra bunları umursamaz olurum. çok güzel anlatmışsın Allah razı olsun..
az önce bizim kurumun çatı katında cafe var oraya çıktım 22.kattan ankarayı seyrettim tatlı bişeylerle çay aldım, bi de annemi aradım. sonra da kayınvalidemi aradım. oğlun böyle dedim, kadınların işinden anlamıyo dedim. neyse biraz ferahladım ya. patlıcak gibi olmuştum..
merhaba kızlar nasılsınız arada okuyorum baya bişeyler olmuş bu arada ben dün sağlık ocağında tetenoz aşısı yaptırdım aile planlamada hatta ordaki kadın kızdı neden kayıt yaptırmadın diye 4 buçuk beş aylıkta yapmaya başlıyolarmış bakalım artık içinizde yaptıran varmı ....
merhaba kızlar nasılsınız arada okuyorum baya bişeyler olmuş bu arada ben dün sağlık ocağında tetenoz aşısı yaptırdım aile planlamada hatta ordaki kadın kızdı neden kayıt yaptırmadın diye 4 buçuk beş aylıkta yapmaya başlıyolarmış bakalım artık içinizde yaptıran varmı ....
nbr cnm geldiğini görmedim topik hem kalabalık hemde fena ilerliyor arada kaçıtıyorum kim ne yazdı..
sevilbadeyi her gördüğümde selda sanıp heyecanlanıyorum gelmiş diye
çilekciiiiim teşekkür ederim şekerim
hep güzel haberlerle dolup taşsın inşallah topiğimizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?