hadi ya bizim topiğe gelsin kesin kıza döner
Nasıl yapıcan kız, ben 1 taneyi doğurmaya korkuyorum...
ama çok tatlı çocuk yaa. fragmanlarda çok gülüyorum, havucunu yalaa, üstüne de bir bardak su iç diyor ya:)) oğlum ona benzesin diye bakıyorum hep çocuğa:))osman deme banaa
akşam ağlıycam şimdi den moda sokma beni
yaa kızlar benim canım fena halde yeşil nohut istiyo rüyamda falan görüyom yaa ama mevsimi değilki hiçbiyerde de yoktur ki bazen kokusu geliyo burnuma
yaa kızlar benim canım fena halde yeşil nohut istiyo rüyamda falan görüyom yaa ama mevsimi değilki hiçbiyerde de yoktur ki bazen kokusu geliyo burnuma
o ne yaa yeşil mercimek duydumda nohut ilk defa duydum..
Yemek saati yaa başladı aş ermeler:)) acıkmışsındr anacım git atıştır bişeyler
ama çok tatlı çocuk yaa. Fragmanlarda çok gülüyorum, havucunu yalaa, üstüne de bir bardak su iç diyor ya:)) oğlum ona benzesin diye bakıyorum hep çocuğa:))
o ne yaa yeşil mercimek duydumda nohut ilk defa duydum..
Yemek saati yaa başladı aş ermeler:)) acıkmışsındr anacım git atıştır bişeyler
saolun kızlar ya. gerekli değilse neden olayım yani. bende çıkıyorum sonra görüşürüz.
Kız,bana yaklaşma yazdı diye yazdım bende..
Goncan gelene kadar sen elini malum yerlere sür de şişmesin...
Eki Görüntüle 125555 Eki Görüntüle 125556
ya kızlar dediğim yeşil nohut sizin evlerdeki yemeğini yaptıgınız kurusu onun yeşilken ki hali resimdeki gibi biri içi açılmış biride demet hali
anam ilk defa duyyom valla :)
canım yeşil nohut ta nasıl bişi yaa.. iyiki bilmiyom , mevsimide değilmiiş bakk..
ama sen bana biraz tarif ette ben burdan da bakayim, burda mevsiminde olmayan bazı şeyleri satan bi yer varr..
bizim oralsrda olur yrşil nohut tuzlu olur böle süperr ben kaç gündür görüyorum rğyamda ara ara burnuma kokusuda geliyo dur netten resmini bulup koyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?