2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kızlar benim canım fena halde yeşil nohut istiyo rüyamda falan görüyom yaa ama mevsimi değilki hiçbiyerde de yoktur ki bazen kokusu geliyo burnuma

o ne yaa yeşil mercimek duydumda nohut ilk defa duydum..
Yemek saati yaa başladı aş ermeler:)) acıkmışsındr anacım git atıştır bişeyler

o ne yaa yeşil mercimek duydumda nohut ilk defa duydum..
Yemek saati yaa başladı aş ermeler:)) acıkmışsındr anacım git atıştır bişeyler

bizim oralsrda olur yrşil nohut tuzlu olur böle süperr ben kaç gündür görüyorum rğyamda ara ara burnuma kokusuda geliyo dur netten resmini bulup koyayım

ama çok tatlı çocuk yaa. Fragmanlarda çok gülüyorum, havucunu yalaa, üstüne de bir bardak su iç diyor ya:)) oğlum ona benzesin diye bakıyorum hep çocuğa:))

ay evet yaaa çok tatlı yavrum benim. Bak aklıma geldi burnumun direği sızladı(
kızında dersi var şimdi babası yaptırır ama biraz tırsıyor babadan annem gelsin diyor bırakmaz ki ağız tadıyla ağlıyım..

saolun kızlar ya. gerekli değilse neden olayım yani. bende çıkıyorum sonra görüşürüz.

görüşürüz canım .. dikakt et kendinee:)
Kız,bana yaklaşma yazdı diye yazdım bende..
Goncan gelene kadar sen elini malum yerlere sür de şişmesin...

olsun kuzum dert etme sakın.. zaten aradım hemen.. bulunacak bişi sonuçta, ben ellimi sürdüm çoktann:)) akşamı bekliyomm, sonrada yarın olsunn ufff..

benim canım da feci bişey çekiyor ama söyleyip de canınızı istetmiyim şimdi çooookk zor bulunması :) Benim mesai bitti kaçar ben kızlar.. Yarın sabah görüşürüüüz

yaa kızlar benim canım fena halde yeşil nohut istiyo rüyamda falan görüyom yaa ama mevsimi değilki hiçbiyerde de yoktur ki bazen kokusu geliyo burnuma

canım yeşil nohut ta nasıl bişi yaa.. iyiki bilmiyom , mevsimide değilmiiş bakk..
ama sen bana biraz tarif ette ben burdan da bakayim, burda mevsiminde olmayan bazı şeyleri satan bi yer varr..

kuuzuuuuuuuuuuuuuu bebikim hareket etti gene teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…