2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım, nasılsın..

çok iyiyim canım saol .Biraz geçmişi okudum da geçen bir arkadaşımın başına geldi 8 ay erkek dediler odası herşey hazırdı 8.ay da kız olduğunu anladılar.birden ne yaparım diye düşünüyorum şimdi :44: hayırlısı tabi ama insan 8.aydan sonrada tuhaf olur diye düşünüyorum.Gerçi benim çevremde herkesin benim ki erkektir diye umudu ve iddası var çok gülüyorum bazen hallerine özellikle kayınvalideme

ben evdeyim daha işe gidemedim kızlar yemek yapıp cıkayım dedim
şimdi cıkıcam size bakmadan da gidemiyorum bir yere :)
neyse herkes iyiymiş
herkese öpücükler kendinize iyi bakın
gününüz tekrar güzel gecsin byeeee

yaaa bu 8. aya kadar bazen kıme benzedıgı bellı oluo burnu azı (bnm yegenımın ayak parmakları bellıydı) nasıl oluolar koca pıpıyı gormuolar yaaa??????
ben buyuk konusuomya kesın benımkı doncekk hehhhe:)

ohooo.. bi sürü şey yememiz gerekiomuşşş.. anlatıo şimdi trt 1 de.. 4 porsıyon meyve , 3 porsiyon sebze , 5-6 dlim ekmek , 2 bardak süt daha neler neler..bende şimdi vicdan azabı duydum portakal suyu sıktım içiyorum..:44:

Ben her sabah greyfurt&portakal karıştırıp içiyorum. Üstüne süt, e bi de en az 2 lt. su içicem diye elimde sürekli su şişesi.. Sıvı almaktan yemek yiyemiyorum. Eskiden böyle beslensem incecik bi kız olurdum herhalde :)

evet dediğin doğru canım az çok kestiriyorsun 8.ayda kime benzediğini ama böyle hatalarda olabiliyor demekki.hatta geçenlerde başka bir topikte okudum o da aynı şekilde doğuma 2 hafta kala kız olduğunu öğrenmiş.ama 2 oğlandan sonra kızmış ne kadar sevinir insan düşünsenize mucize gibi bir şey :))))

Günaydın kızlarr sağlık ocağına aşı için gittim ama erken tarih vermiş şubatta gidicem çok güzel ilgileniyolar doktordan daha iyi davranıyolar vallahi kontrollerimi yaptırıp geldim bende bebeğin hareketlerini hissediyomusun dedi vallahi bilmiyorum sanki bazen oluyo gibi dedim dörtbuçuk aydan sonra hissediliyo bundan sonra hissedersin dedi galiba asıl hamilelik dönemi bundan sonra başlıyo

canım aklında bulunsun portakal suyundan sonra süt içme.. demir hapı muhakkak alıosundur sabahları .. hapını iç üstüne portakal suyunu iç ki ilacın etkisini artırsın ama süt ü de içersen demiri kilitler hiçbi işe yaramaz.. süt ü en az 1 saat yada 1.5 saat sonra tüket..

Ben hala portakal suyu falan içemiyorum yaa...
Anında geri püskürüyo...Süt içiyorum o da 15-20 dkika sonra çıkıyo...
Benim bebe sağlıklı beslenmeyi sevmiyo..Sağlıksız şeyler yediğimde ne kusuyoruz ne bişey oluyor...

ya demır ılacı ne sızın kullandıgınız bıde gynoferon dıe bı ılac var onu alıyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…