2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay iyi oldu öğrendiğimmm öyle yapiyim o zaman.. Yiyip içilmesi gereken o kadar çok şey var ki hepsini yapmaya kalksan gün yetmez.. En çok sabahları yumurta mahvediyor beni (

akşam muhteşem yüzyıl vaaaaaaaaaaar hemde şüphe vaaar... ikiside aynı anda maalesef ama cidden iki güzel yapıt :82:

Dün de bizim aile hekimimizmiş eşimi aramış.20.haftadan önce gidip kayıt yaptırmak gerekiyormuş.İşten izin alıp bugünlerde gitmeyi düşünüyorum.Şu an görümcemde hamile o sürekli gitti çok memnundu dediğin gibi hep çok ilgilendiklerini söylüyordu

günaydın hanımlar, herkese güzel bir gün diliyorum

günaydın şeker

yuh ben bunları yersem fazla fazla 10 kilo daha alırdım şimdiye..
Portakal suyu içtim bugun midem lokur lokur kaynıyor

kuzuuuuuuuuuu kız bu ege nerde pek yazmıoooo adamamı gırıstı yoksa:):):)):)):
:)))))) aşkolsun yaa deliler
kız fatura kesmem lazım deli gibi birikti o yüzden bi bakıyorum 2-3 sayfa olmuş..

akşam muhteşem yüzyıl vaaaaaaaaaaar hemde şüphe vaaar... ikiside aynı anda maalesef ama cidden iki güzel yapıt :82:

Muhteşem yüzyıla bakıyorum ben...
Hürreme hastayım şimdidenn....
Haremde olduğunuzu düşünsenize kızlar, padişah beni seçsin diye kız kıza kavgalar..

aıle hekımlıgı olayı varya doktorlar en cok hamıle takıpınden puan topuyormus oyuzdende cok ılgılılermıs herkes oyle dıo

muhteşem yüzyıla bakıyorum ben...
Hürreme hastayım şimdidenn....
Haremde olduğunuzu düşünsenize kızlar, padişah beni seçsin diye kız kıza kavgalar..

güzel bi diziye benziyor kaliteli oyuncular var ama ben bakamıyorum fazla ders yapmamız lazım babamızda biraz gecikince bana kalıyor herşey. O yüzden 10 dan sonra 1 saat takılıyorum ancak..

güzel bi diziye benziyor kaliteli oyuncular var ama ben bakamıyorum fazla ders yapmamız lazım babamızda biraz gecikince bana kalıyor herşey. O yüzden 10 dan sonra 1 saat takılıyorum ancak..

Osmana vakit buluyon ya kızım, bu daha çetrefilli, kızlar padişahın koynuna girme yarışında....
Osmana bakma, buna bak..Daha güzel bence...

osmana vakit buluyon ya kızım, bu daha çetrefilli, kızlar padişahın koynuna girme yarışında....
Osmana bakma, buna bak..daha güzel bence...

bu yeni başladı ama şimdi onada sararsam evde kıyamet kopar. Dizi olayını eşim sevmiyor ama perşembeleri vadiyi seyrediyor.. Bakalım dersimiz erken biterse bakarım bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…