canım aklında bulunsun portakal suyundan sonra süt içme.. demir hapı muhakkak alıosundur sabahları .. hapını iç üstüne portakal suyunu iç ki ilacın etkisini artırsın ama süt ü de içersen demiri kilitler hiçbi işe yaramaz.. süt ü en az 1 saat yada 1.5 saat sonra tüket..
ya demır ılacı ne sızın kullandıgınız bıde gynoferon dıe bı ılac var onu alıyomusunuz
Günaydın kızlarr sağlık ocağına aşı için gittim ama erken tarih vermiş şubatta gidicem çok güzel ilgileniyolar doktordan daha iyi davranıyolar vallahi kontrollerimi yaptırıp geldim bende bebeğin hareketlerini hissediyomusun dedi vallahi bilmiyorum sanki bazen oluyo gibi dedim dörtbuçuk aydan sonra hissediliyo bundan sonra hissedersin dedi galiba asıl hamilelik dönemi bundan sonra başlıyo
günaydın hanımlar, herkese güzel bir gün diliyorum
yuh ben bunları yersem fazla fazla 10 kilo daha alırdım şimdiye..ohooo.. Bi sürü şey yememiz gerekiomuşşş.. Anlatıo şimdi trt 1 de.. 4 porsıyon meyve , 3 porsiyon sebze , 5-6 dlim ekmek , 2 bardak süt daha neler neler..bende şimdi vicdan azabı duydum portakal suyu sıktım içiyorum..:44:
:)))))) aşkolsun yaa delilerkuzuuuuuuuuuu kız bu ege nerde pek yazmıoooo adamamı gırıstı yoksa:):):)):)):
akşam muhteşem yüzyıl vaaaaaaaaaaarhemde şüphe vaaar... ikiside aynı anda maalesef ama cidden iki güzel yapıt :82:
ferrum fort kullanıorum ama gynoferon daha da iyiymiş diye duydum..
Dün de bizim aile hekimimizmiş eşimi aramış.20.haftadan önce gidip kayıt yaptırmak gerekiyormuş.İşten izin alıp bugünlerde gitmeyi düşünüyorum.Şu an görümcemde hamile o sürekli gitti çok memnundu dediğin gibi hep çok ilgilendiklerini söylüyordu
muhteşem yüzyıla bakıyorum ben...
Hürreme hastayım şimdidenn....
Haremde olduğunuzu düşünsenize kızlar, padişah beni seçsin diye kız kıza kavgalar..
güzel bi diziye benziyor kaliteli oyuncular var ama ben bakamıyorum fazla ders yapmamız lazım babamızda biraz gecikince bana kalıyor herşey. O yüzden 10 dan sonra 1 saat takılıyorum ancak..
Osmana vakit buluyon ya kızım, bu daha çetrefilli, kızlar padişahın koynuna girme yarışında....
Osmana bakma, buna bak..Daha güzel bence...
osmana vakit buluyon ya kızım, bu daha çetrefilli, kızlar padişahın koynuna girme yarışında....
Osmana bakma, buna bak..daha güzel bence...
:):):):) nonoşlar varya onlar super yaaa:)
esımde bana bebek olunca tv acmıcaz dıo naparım bılmem:::::::::::::)
günydınn kıslar
Adları da güzel, biri gül,biri Sümbül....
Ay ben izlemedim ilk bölümünü, bugün izliycem ama kesin kararlıyım :) geçen sefer uyuya kalmıştım :)
günydınn kıslar
günydınn kıslar
Kız uyku daha önemli bize..Ben uyuyamıyorum da ondan bakıyorum..
Günaydın canım,nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?