2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kreşe de gitse, okula da gitse evde birine ihtiyaç var, bakıcıyla olmuyor o işler şimdiden gözünü korkutmak istemem tabi ama çocuk 12-13 yaşına kadar evde yanlız kalamaz ki ..

Evet, benim bi tanıdığımın başına geldi, 9 ay kız dediler, erkek doğdu çocuk, şok olmuşlardı...

aaaaaaa ege noldu kızzz nolcak adamcağız belkı ıyı nıyetınden sormuşturrrr:))::)

Ege gene heyheylerin üzerinde mi arkadaşım:)

kızlar ben bugun uykusuzum herhalde. yada sabah ya ondan böyleyim. sabahları konuşmak istemiyorum kimseyle.. annem gelir eve ben günaydın derim çıkarım :)))))) ne gıcık bir tipim

hahahaha çok güldüm yaa.. osman beni mahvediyorsun yaaa evladım..

Benim abimin bir arkadaşına oldu o, 8. ayda erkek olduğu anlaşıldı.. şaka gibi.. hatta daha da komiği başka bir arkadaşta tek yumurta ikizine hamile olduğunu 6 aylıkken falan öğrendi...

cnm yaaa egeeeee ozman burda sen ıyısın cnm yıne yaaa:)

ya kuzuuuu heralde burda en cok senle ben uzuluruz dondune :):):):)
baksna bunalrın hepsınde erkek ıstıomus :)):))))

İnanır mısın ben üzülmem, hemencecik kabullenirim....
Baştan bi şok olurum da, bakma, çatlağım yaa, hemen paşa oğlum, tosun oğlum diye sevmeye başlarım...
Allah sağlık sıhhat versin de, kız oğlan hiç farketmiyor yaa...
Ama gene de kızın yeri hep ayrıydı gönlümde,Allah biliyo...

Benim abimin bir arkadaşına oldu o, 8. ayda erkek olduğu anlaşıldı.. şaka gibi.. hatta daha da komiği başka bir arkadaşta tek yumurta ikizine hamile olduğunu 6 aylıkken falan öğrendi...

yaaaaaaaaaaa oykummm gıt sabah sabah bana kotu haberler verıyosunnn (bana herkes senı ruyamızda gorduk ıkız dı dıo hatta bırı dedı heralde bu tekse arkasından bıtane daha gelıcıek bnm ruyalrım tutar dıo)

sımdı neler anlatıosunn yaa:)):):):)

:)bnmde kızın yerı ayrı ama en en onemlısı sağlık her an onun ııcn dua edıyorum cnmm

Evet, benim bi tanıdığımın başına geldi, 9 ay kız dediler, erkek doğdu çocuk, şok olmuşlardı...

ay kesin çocuklar karıştı diye ortalığı yıkarım ben öyle bi durumda :) DNA testi falan isterim :)

kızlaaaar trt 1 i açın gebeler için bilgiler vaaaaaaaaar...

İş yerindeyiz açamıyoruz, izleyenler anlatsın o zemannn :)

Benim kocamın da aklına geldi. Bu çocuğa dış gebelik dediler, normal çıktı , erkek dediler kız çıktı, bikaç ay sonra ikizi de çıkmasın bunun diyor :))))
Yaa olamaz di mi öyle bişey, kalp atışı falan dinliyorlar sonuçta 2 kalp duyarlardı öyle bi dueumda
Aman iyice paranoyak oldummmm, hiç güvenim kalmadı şu ultrasona..

günaydın ...biraz geçmişe baktım dün ne kadar çok aşerme olmuş benim şimdiye kadar
çok canımın istediği çok aklıma düşen bi şey olmadı allahtan

Yok güzelim senin başına gelcek diye bişey yok.. Orda biraz doktor hatası var bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…