cnm ıste bızım burda kımsemız yok aıleler hep sehır dısındaa mecbur bakıcı olcak bakıcı fıyatlarıda malumm. ama bnm ıste tek korkum evde cnm felan sıkılır dıe sonucta 4 yasında yıne krese gıtcek ama evdede hep bırıne ıhtıyac var sonuctaaa....
ayyyyy o konuları duusnmek bıle ıstemıyorummmmmmm
Milletinki kızdan erkeğe döner, bizimki erkekten kıza döndü :) çocuğun elimde hem pipi hem de kuku ultrason görüntüsü var şaka gibi :) oturtamadım hala kafamda bir yere, bi garibim.. Çocuğum diye hayal kuruyorum bi oğlan gözümün önüne geliyor. Amaaaan yine karıştırdım diyorum kız hayal edicektim ama gözümde canlandıramıyorum
bi de 9 ay kız bilip erkek doğanlar falan var, ne büyük şok düşünemiyorum..
aaaaaaa ege noldu kızzz nolcak adamcağız belkı ıyı nıyetınden sormuşturrrr:))::)
Ege gene heyheylerin üzerinde mi arkadaşım:)
Kız adam hatrını sormuş ne var.. ?
Bizim burda bi abimiz var, göbeğimi seviyo hergün...Öykü ne yapıyo diye...Gerçi akrabamız da oluyo, hiç tanımadığım birisi değil de...
Adam hasta mısın diye sormuş bacım, birileri anlatsın bari dün Osmanı seyretti,hala kendine gelemedi diye...
Milletinki kızdan erkeğe döner, bizimki erkekten kıza döndü :) çocuğun elimde hem pipi hem de kuku ultrason görüntüsü var şaka gibi :) oturtamadım hala kafamda bir yere, bi garibim.. Çocuğum diye hayal kuruyorum bi oğlan gözümün önüne geliyor. Amaaaan yine karıştırdım diyorum kız hayal edicektim ama gözümde canlandıramıyorum
bi de 9 ay kız bilip erkek doğanlar falan var, ne büyük şok düşünemiyorum..
Benimkinin döndüğünü düşünsenize...
kızlar ben bugun uykusuzum herhalde. yada sabah ya ondan böyleyim. sabahları konuşmak istemiyorum kimseyle.. annem gelir eve ben günaydın derim çıkarım :)))))) ne gıcık bir tipim
hahahaha çok güldüm yaa.. osman beni mahvediyorsun yaaa evladım..
ya kuzuuuu heralde burda en cok senle ben uzuluruz dondune :):):):)
baksna bunalrın hepsınde erkek ıstıomus :)):))))
Benim abimin bir arkadaşına oldu o, 8. ayda erkek olduğu anlaşıldı.. şaka gibi.. hatta daha da komiği başka bir arkadaşta tek yumurta ikizine hamile olduğunu 6 aylıkken falan öğrendi...
cnm yaaa egeeeee ozman burda sen ıyısın cnm yıne yaaa:)
İnanır mısın ben üzülmem, hemencecik kabullenirim....
Baştan bi şok olurum da, bakma, çatlağım yaa, hemen paşa oğlum, tosun oğlum diye sevmeye başlarım...
Allah sağlık sıhhat versin de, kız oğlan hiç farketmiyor yaa...
Ama gene de kızın yeri hep ayrıydı gönlümde,Allah biliyo...
Evet, benim bi tanıdığımın başına geldi, 9 ay kız dediler, erkek doğdu çocuk, şok olmuşlardı...
kızlaaaar trt 1 i açın gebeler için bilgiler vaaaaaaaaar...
Benim abimin bir arkadaşına oldu o, 8. ayda erkek olduğu anlaşıldı.. şaka gibi.. hatta daha da komiği başka bir arkadaşta tek yumurta ikizine hamile olduğunu 6 aylıkken falan öğrendi...
Kreşe de gitse, okula da gitse evde birine ihtiyaç var, bakıcıyla olmuyor o işler şimdiden gözünü korkutmak istemem tabi ama çocuk 12-13 yaşına kadar evde yanlız kalamaz ki ..
yaaaaaaaaaaa oykummm gıt sabah sabah bana kotu haberler verıyosunnn (bana herkes senı ruyamızda gorduk ıkız dı dıo hatta bırı dedı heralde bu tekse arkasından bıtane daha gelıcıek bnm ruyalrım tutar dıo)
sımdı neler anlatıosunn yaa:)):):):)
Günaydın hanımlar, herkese güzel bir gün diliyorum
bana bi siz iyi geliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?