ya ne dengesiz bizim şirketn erkekleri ya. benim kocam gdip bi bayanla asla konuşmaz. sekreterle bile konuşmuyorum diyor. adam gelmiş nasılsın naber diyor iyiyim dedim bu sabahta makyaj yapmadım kalem dahi sürmedim biraz rengim felan beyaz hiç iyi görünmüyorsun diyor. bi bağırdım git başımdan diye 35 yaşında eşşek kadar adamsın ne diye bu kadar insanın ortasında laf yiyorsun..
ya ne dengesiz bizim şirketn erkekleri ya. benim kocam gdip bi bayanla asla konuşmaz. sekreterle bile konuşmuyorum diyor. adam gelmiş nasılsın naber diyor iyiyim dedim bu sabahta makyaj yapmadım kalem dahi sürmedim biraz rengim felan beyaz hiç iyi görünmüyorsun diyor. bi bağırdım git başımdan diye 35 yaşında eşşek kadar adamsın ne diye bu kadar insanın ortasında laf yiyorsun..
Oooooh 1 sene iyiymiş sen devlet memurusun dimi, sizin ücretsiz izin hakları falan da vardır. İyidir koşullar herhalde.
Yok ya, oynamıyor, akşamları elimi sokuyorum karnıma uyuyacağımda,eşim bi sarılıyo...Gene mi el orda, bi huzur ver çocuğa yaa diye kızıyor...
Akşam yatınca dinliyorum da, benim kızım tembel teyzesi, ya da o tekmeliyo da anası anlayamıyor..?
Benim bebiş hiç alta vurmuyor. Enteresan ama ben hep diyorum erkek çıkacak bu çocuk diye. annemler çok gülüyo bana. ne pipi meraklısıymışın diyolar :)
Ohhh 1 sene mi!!!!!
Ben ağustosta işe dönerim herhalde.
Benim bebiş hiç alta vurmuyor. Enteresan ama ben hep diyorum erkek çıkacak bu çocuk diye. annemler çok gülüyo bana. ne pipi meraklısıymışın diyolar :)
Ohhh 1 sene mi!!!!!
Ben ağustosta işe dönerim herhalde.
belki erkeğe döner belli olmaz, kızların erkeğe dönme ihtimali oluyor. 20.haftadan sonra daha kesin oluyor cinsiyet. ama benimki dönmez inşallah..
cnm nerde memur olsammm 1,5 sene gelmem butun ucretsız ızınlerı kullanırım.sımdı 6 ay ucretsızı alıcam 2 ayda yıllık ızınlerımı toplatırm ancak 1 sene ederr..
sonrada bakıcazz durumaaa cok zor olursa belkıde bırakırım.....
Kuzu hani bebekler anneleri hareket edince uyurlarmış ya hareketlerin ve sallanmanın etkisiyle. Acep sen de çok hareketlisin ondan mı uyuyor sürekli bu baby?? Anne uyuduğunda ya da hareketsiz yattığında bebek uyanıp hareketlenmeye başlarmış. Sen akşam bile yataktan kalkıp yürüyorum diyorsun kesin ondan çocuk oynamaya fırsat bulamıyor, sürekli sallanıyor içerde :)
belki erkeğe döner belli olmaz, kızların erkeğe dönme ihtimali oluyor. 20.haftadan sonra daha kesin oluyor cinsiyet. ama benimki dönmez inşallah..
Valla bilmiyorum ama eskisi kadar takılmıyorum...Bi sürü şeyine endişelendim buna endişelenmiyorum, günü gelince kıpırdar diyorum ama imreniyorum herkese kıpırdadıkça..Doktordayken de ultrasonla dürtünce tepki veriyo hanım...
Ama bizim babamız da tembeldir, sanırım ondan bi kopya var içimde...Kaynanama sordum bunu 9 ay hissetmedim nerdeyse diyor, görümcem sürekli oynarmış ama, onu hssedermiş hep..
Kızlar benim bugün çok çalışıp mesaiye kalmamam lazım.
Yani bacınız çıkar. kendinize çoookkk iyi bakın. Öpüyorum hepinizi
Çok ihtiyaç yoksa ve annenler burda değilse bırak bence insanın kendi çocuğunu kendinin büyütmesi çok güzel.. Ama tabi alışmakta çok zor ben eve hala tam manasıyla adapte olamadım, zaman zaman bişeyler yaptım hep.
Kızlar benim bugün çok çalışıp mesaiye kalmamam lazım.
Yani bacınız çıkar. kendinize çoookkk iyi bakın. Öpüyorum hepinizi
yaaaaaa komsummmm deme oleee benımkiisi donmesınn bızde herkes meğerse kız ıstıomus bıze demıyorlardı pek ama:)
ısteyenlerınkı donsun dıyelım ozaman:)
yaaaaaa komsummmm deme oleee benımkiisi donmesınn bızde herkes meğerse kız ıstıomus bıze demıyorlardı pek ama:)
ısteyenlerınkı donsun dıyelım ozaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?