2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaa ege noldu kızzz nolcak adamcağız belkı ıyı nıyetınden sormuşturrrr:))::)

Ege gene heyheylerin üzerinde mi arkadaşım:)

Oooooh 1 sene iyiymiş sen devlet memurusun dimi, sizin ücretsiz izin hakları falan da vardır. İyidir koşullar herhalde.

cnm nerde memur olsammm 1,5 sene gelmem butun ucretsız ızınlerı kullanırım.sımdı 6 ay ucretsızı alıcam 2 ayda yıllık ızınlerımı toplatırm ancak 1 sene ederr..
sonrada bakıcazz durumaaa cok zor olursa belkıde bırakırım.....

Kuzu hani bebekler anneleri hareket edince uyurlarmış ya hareketlerin ve sallanmanın etkisiyle. Acep sen de çok hareketlisin ondan mı uyuyor sürekli bu baby?? Anne uyuduğunda ya da hareketsiz yattığında bebek uyanıp hareketlenmeye başlarmış. Sen akşam bile yataktan kalkıp yürüyorum diyorsun kesin ondan çocuk oynamaya fırsat bulamıyor, sürekli sallanıyor içerde :)

Dengesiz. Haketmiş o lafı. Ona ne nasıl göründüğünden.
Her yerde oluyo bu patavatsızlardan.

belki erkeğe döner belli olmaz, kızların erkeğe dönme ihtimali oluyor. 20.haftadan sonra daha kesin oluyor cinsiyet. ama benimki dönmez inşallah..

Kız adam hatrını sormuş ne var.. ?
Bizim burda bi abimiz var, göbeğimi seviyo hergün...Öykü ne yapıyo diye...Gerçi akrabamız da oluyo, hiç tanımadığım birisi değil de...
Adam hasta mısın diye sormuş bacım, birileri anlatsın bari dün Osmanı seyretti,hala kendine gelemedi diye...

cnm bızım burdakı memurlarr (bıraz da durumları ıı olan) bazen raporla felan 1,5 seneyı buluyorrrr

belki erkeğe döner belli olmaz, kızların erkeğe dönme ihtimali oluyor. 20.haftadan sonra daha kesin oluyor cinsiyet. ama benimki dönmez inşallah..

Ben baştan beri hep erkek diyorum ama doktorum inatla kız bu hemde cadı kız diyor.
Bilmiyorum ki. Ama erkekse annemlere kapak olacak. pipi meraklısı yaptılar beni :))))

Ay arkadaşım ben de uyuz oluyorum öyle boş boş konuşanlara ..

Çok ihtiyaç yoksa ve annenler burda değilse bırak bence insanın kendi çocuğunu kendinin büyütmesi çok güzel.. Ama tabi alışmakta çok zor ben eve hala tam manasıyla adapte olamadım, zaman zaman bişeyler yaptım hep.

Valla bilmiyorum ama eskisi kadar takılmıyorum...Bi sürü şeyine endişelendim buna endişelenmiyorum, günü gelince kıpırdar diyorum ama imreniyorum herkese kıpırdadıkça..Doktordayken de ultrasonla dürtünce tepki veriyo hanım...
Ama bizim babamız da tembeldir, sanırım ondan bi kopya var içimde...Kaynanama sordum bunu 9 ay hissetmedim nerdeyse diyor, görümcem sürekli oynarmış ama, onu hssedermiş hep..

Kızlar benim bugün çok çalışıp mesaiye kalmamam lazım.
Yani bacınız çıkar. kendinize çoookkk iyi bakın. Öpüyorum hepinizi

yaaaaaa komsummmm deme oleee benımkiisi donmesınn bızde herkes meğerse kız ıstıomus bıze demıyorlardı pek ama:)
ısteyenlerınkı donsun dıyelım ozaman:)

Ay oynar o sen merak etmeeee :) 1 hafta sonra bangır bangır yazacaksın burada ennn geç :)

Kızlar benim bugün çok çalışıp mesaiye kalmamam lazım.
Yani bacınız çıkar. kendinize çoookkk iyi bakın. Öpüyorum hepinizi

Kolay gelsin canım

cnm ıste bızım burda kımsemız yok aıleler hep sehır dısındaa mecbur bakıcı olcak bakıcı fıyatlarıda malumm. ama bnm ıste tek korkum evde cnm felan sıkılır dıe sonucta 4 yasında yıne krese gıtcek ama evdede hep bırıne ıhtıyac var sonuctaaa....
ayyyyy o konuları duusnmek bıle ıstemıyorummmmmmm

yaaaaaa komsummmm deme oleee benımkiisi donmesınn bızde herkes meğerse kız ıstıomus bıze demıyorlardı pek ama:)
ısteyenlerınkı donsun dıyelım ozaman:)

Aman benimkide dönmesin ya, ben de eşim erkek ister belki falan diye düşünüyordum adam iki kzım olcak diye ağzı kulaklarında geziyor. Hele eşimin tarafı deli oldu, anlamadım bende genelde erkekeler erkek çocuk ister diye düşünürdüm bende. Aman valla dönerse bende çok zorlanırım.

Milletinki kızdan erkeğe döner, bizimki erkekten kıza döndü :) çocuğun elimde hem pipi hem de kuku ultrason görüntüsü var şaka gibi :) oturtamadım hala kafamda bir yere, bi garibim.. Çocuğum diye hayal kuruyorum bi oğlan gözümün önüne geliyor. Amaaaan yine karıştırdım diyorum kız hayal edicektim ama gözümde canlandıramıyorum
bi de 9 ay kız bilip erkek doğanlar falan var, ne büyük şok düşünemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…