sol kasıkta feci bir ağrı var nedendir ki..
aa geçti ne yaptımm biliyormusunuz orayı salladım bastırdım bebiş vardı herhalde gitti:))))))
yengem söylemişti onunda öyle olmuş bebeğin ayağımı elimi ne oradaymuış geçirmiş oraya demek ultrasonda görmüş onlar bende öyle yaptım geçti korktu bebem
sol kasıkta feci bir ağrı var nedendir ki..
aa geçti ne yaptımm biliyormusunuz orayı salladım bastırdım bebiş vardı herhalde gitti:))))))
yengem söylemişti onunda öyle olmuş bebeğin ayağımı elimi ne oradaymuış geçirmiş oraya demek ultrasonda görmüş onlar bende öyle yaptım geçti korktu bebem
bugun yok bişey canım herkes iyi hatta yoğun kimse giremiyr ama dün fenaydı..selamm.. elektrikler kesikti sabahtan beri sinir oldum ya. var mı önemli gelişmeler???
evet sanırım öyle yptım geçtiigeçen gün benimde sol kassığımda ağrı vardı sanki bişey batıyo gibiydi geçti
bebişler ayaklarını uzatıyolar demekki
rezene çayını ben kızıma da verirdim bende içerdim onun sayesinde gaz sancısını çabuk atlattık. bide ısırgan otu müşthiş süt yapıyor..tv8 de ebru şallı nın programını izledim bende çok şekerdi.. faydalı bilgiler verdiler bebeklerle ilgili..
rezene çayı ve kimyon çayı emzirirken müthiş rahatlatıomuş..
bayadır dıaşrdayım pek ilerlememiş sayfalar bugün durgunsunuz hatunlar
bugün herkes çok yoğum gerçekten. ben de çıkıyorum, d.bakıra gideceğiz kontrole. akşam geç geliriz. kolay gelsin herekese
o dedigin bez gibi bişey mi cocugu sarıyosun üstüne
e bebekde görmüşdüm eski zamanlarda yapılanlara benziyo
bi arkadaşımın bebeği 28.haftada doğum kanalına girdi.. arkadaşlar sakınnn bişiye üzülmeyin ve çok kendinizi yormayın.. fırsat buldukça uzatın bacaklarınızı yada uyuyun.. kendinizi ne kadar iyi hissetsenizde bana bişi olmaaaaz demeyin.. lütfen dinlenin.. arkadaşımda da hiçbi sıkıntı yada ağrı yoktu doktora gidince şok oldu.. Allah saklasın herkesin yardımcısı olsun inşallah..
ayy o tulbent gıbı bısı sar cocugu cık:))
yaa cılek bı kadının blogunda senınn dedıgıne benzer bısı varr amaa sanal lı felan ısmı
ayy evet bende istiyorum onda yaaa nerden bulunur acaba
bugün herkes çok yoğum gerçekten. ben de çıkıyorum, d.bakıra gideceğiz kontrole. akşam geç geliriz. kolay gelsin herekese
Kızlar bu arada sonunda hamile kıyafetiii aldım :) öğlen istinye parka gittim çünkü hiiiç kıyafetim kalmadı. Bi hamile pantalonu bi de hamile t-shirt'ü, I Love My Mom yazıyor üstünde ... feci keyfim yerine geldi.. saçma sapan şeyler giymekten, evdekileri oldurmaya çalışmaktan çoook sıkılmıştım çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?