2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

e ne olacak peki şimdi?

oohhh güle güle kullan canım.mayıs ve hazıranda dugun var dayımın ve kuzenımın ıste asıl o zaman ne gıyecegım sıkınıtı olacak:)) var mı ıstınye parkta soyle guzel gece gıyılebılecek seyler

bende fazla ağlamadım kız mete biraz üzdü babasını gördü ya. bide kadın temizliğe gitti felan biraz ağladım ama bi rahat vermedi eşim ağlayamadım..
bu akşam sülüman kim kanuni olanmı hahhaha allah iyiliğini versin.
bende seyredicem çok güzelmiş.. ama bizim insanlarımız onun dizi olduğunu ve gerçekten osmanlının nasıl çöktüğünü bilmiyorlar galiba.. hemen tepki geliyor herşeye

sormaa baska bı seye tepkı ver desen evden dısarı burnunu cıkarmazlar!!neyse sultan sülümanı izlerim su an annemdeyım bıraz daha oturur yemeklık alısverıs yapar evıme donerım bugunde hava cok guzel ama enerjım yok dolaşmaya:)

güle güle giyin cnm benim. evet sıkıcı bir durum donuna kadar herşeyini değiştiriyorsun hiç birşeyin ollmuyor.. iyi yaptın

Ahahahah koptuuum burda :) Allah iyiliğini versin :) gerçekten donuna kadar değiştirmek mecburiyetinde kalıyorsun.. Bi dolap kıyafet bana bakıyor, hepsini fırlatıp atmak istiyorum :)

Sağol canım.. Ben gece kıyafeti park bravoda buldum, siyah bi elbise, hamileliğimin sonunna kadar giyerim herhalde :) hem de indirimdeydi.. hamile mağazaları feci pahalı oluyor

süper annendesin ben anneme ancak hafada bir oda bazen akşamları gidebiliyorum . Hergün görğyorum ama babamı özlüyorumm

evet cnm feci pahalı bir pantolon 100-150 tl ben ucuz buldum başkada alasım yok bide eylülden kalma var ilerde de onu giyerim . Kızımda çok almıştım hamilelik ama yazlıktı hepsi. Kışlık yok fazla pantolon üstüne eski kazaklarımı giyiyorum

sanada merhabaa!!

İkizler Burcu Bebeği:22 Mayıs-21 Haziran

En sevdiği cümle: "sıkıldım!"
İyi yönleri: becerikli, zeki, entellektüel, içten ve doğal

Olumsuz yönleri: sabırsız, yerinde duramaz, dengesiz, değişken, maymun iştahlı

İkizler burcu sabırsızdır ve herşeyi sorgular. Sürekli herşeyi sorması ve herşeyin nedenini öğrenmek istemesi yüzünden bir süre sonra ansiklopedi karıştırmak durumunda kalabilirsiniz. "Neden?" soruları bir başladı mı gerisi gelecektir. Bebeğiniz daha ufacıkken bile hayalgücü ve size uydurduğu masallarla sizi sürekli şaşırtacak ve eğlendirecektir.
İkizler burcu çocuğu rutin olaylardan çok sıkılır ve sürekli olarak ilgisini çekecek başka şeyler peşinde koşturur. Kitaplar ve puzzle'lar (yapboz oyunları) onu çok eğlendirir.
İkizler burcu çocuğu entellektüel açıdan yaşıtlarının hep önünde yeralır. Bazen onun temposuna yetişmek sizin için bile zor olabilir. Espri anlayışları ve olaylara heyecanla yaklaşmaları nedeniyle ikizler burcu çocuğu sürekli konuşan, gülen ve "başınıza ufak belalar" açacak olan bir çocuktur.

Fatma selam fıstık

biraz önce bi uyku çöktü gözlerim kaydı valla.masada uyumuşum başımı koyup
kahve içtim bi tane açıldım.
Bugun inanılmaz sakin heryer işlert yoğun ama şirket sakin herkes suspus olmuş çalışıyor. Topikde sakin:))

amaninnnnnnnnnnnn yandık desene

öyküm neler yaptın anlat bakalım da neşemiz yerine gelsin

ben sıkıcam kendimi 5 gün sora doğurcam ikizler olmasın diye

şaka maka ben +18 gün geç doğmuşum belki bende geç doğururum yengeç olur :)

yengeçte olabillir
Yengeç Burcu Bebeği: 22 Haziran-22 Temmuz

En sevdiği cümle: "beni sev, bana sarıl, beni öp!"

İyi yönleri: hassas, kibar, sevgi dolu, koruyucu, karşı tarafı anlayan

Olumsuz yönleri: kolaylıkla keyfi kaçar, aşırı duygusaldır, aşırı duyarlı ve alıngan olabilir.

Yengeç burcundaki bir bebekle oynamak oldukça eğlencelidir, ancak yengeç bebeğinin ruh hali o kadar değişkendir ki, bu özelliiyle burçlar arasında en duygusal ve hassas olanıdır. Yengeç burcu çocukları kendilerini güvende hissetmek ihtiyacı duyarlar. Bunun için de anne babalarının "dizlerinin dibinden" ayrılmazlar. Onları anne ve babalarının herzaman yakınlarında biryerlerinde bulabilirsiniz ve evlerinin sıcak ortamlarından gerçekten çok hoşlanırlar.
Değişiklikten hoşlanmazlar, odalarında yapılan en ufak bir değişiklik bile kendilerini güvende hissetme duygularını olumsuz yönde etkileyebilir. Yengeç bebeği gerçekten de çok hassastır, bu da kolaylıkla incineceği ve kırılacağı anlamına gelir.
Ruh halindeki değişiklikler bazen o kadar belirgindir ki kahkahalarla gülerlerken bir anda ağlamaya başlayabilirler ve bunun tersi de sözkonusu olabilir. Yengeç burcu çocuğunuzun bir hata yaptığını düşündüğünüzde ona bunu yumuşak bir dille anlatmalısınız. Sizin heyecanlandığınızı ve kızdığınızı gördüğünde bir anda kendini affettirmek için gözyaşlarına boğulabilir.
Çocukluklarında "sulu gözlü" olabilen bu çocuklar büyüdüklerinde diğerlerine duyarlı, sevilen ve merhametli bireyler haline gelirler.

ben sıkıcam kendimi 5 gün sora doğurcam ikizler olmasın diye

şaka maka ben +18 gün geç doğmuşum belki bende geç doğururum yengeç olur :)

valla ben ikizleri sevmiyorsum neyi kınadıysam başıma geliyor şu hayatta birdaha büyük konuşmamak lazım. Dengesiz burç. Sık kendini kız doğurma yengeç olsun müülayim burç benim kocamda yengeç evden çıkası yok adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…