bi arkadaşımın bebeği 28.haftada doğum kanalına girdi.. arkadaşlar sakınnn bişiye üzülmeyin ve çok kendinizi yormayın.. fırsat buldukça uzatın bacaklarınızı yada uyuyun.. kendinizi ne kadar iyi hissetsenizde bana bişi olmaaaaz demeyin.. lütfen dinlenin.. arkadaşımda da hiçbi sıkıntı yada ağrı yoktu doktora gidince şok oldu.. Allah saklasın herkesin yardımcısı olsun inşallah..
Kızlar bu arada sonunda hamile kıyafetiii aldım :) öğlen istinye parka gittim çünkü hiiiç kıyafetim kalmadı. Bi hamile pantalonu bi de hamile t-shirt'ü, I Love My Mom yazıyor üstünde ... feci keyfim yerine geldi.. saçma sapan şeyler giymekten, evdekileri oldurmaya çalışmaktan çoook sıkılmıştım çünkü..
bugun kısı sayısı fazla ama herkes yogun galıba.Benım yogunlugum yarın baslıyor ıs bası sabah 7 kalk bakalım nasıl yapıcam cok alıstım eve
dun aksam osman benı cok aglatamadı bıraz zorlama dram yaptılar ama osmanın mercimek çorbası olayı cok aglattı benı..
bu aksamda sülüman var onu ızlerım:))
bende fazla ağlamadım kız mete biraz üzdü babasını gördü ya. bide kadın temizliğe gitti felan biraz ağladım ama bi rahat vermedi eşim ağlayamadım..
bu akşam sülüman kim kanuni olanmı hahhaha allah iyiliğini versin.
bende seyredicem çok güzelmiş.. ama bizim insanlarımız onun dizi olduğunu ve gerçekten osmanlının nasıl çöktüğünü bilmiyorlar galiba.. hemen tepki geliyor herşeye
güle güle giyin cnm benim. evet sıkıcı bir durum donuna kadar herşeyini değiştiriyorsun hiç birşeyin ollmuyor.. iyi yaptın
oohhh güle güle kullan canım.mayıs ve hazıranda dugun var dayımın ve kuzenımın ıste asıl o zaman ne gıyecegım sıkınıtı olacak:)) var mı ıstınye parkta soyle guzel gece gıyılebılecek seyler
süper annendesin ben anneme ancak hafada bir oda bazen akşamları gidebiliyorum . Hergün görğyorum ama babamı özlüyorummsormaa baska bı seye tepkı ver desen evden dısarı burnunu cıkarmazlar!!neyse sultan sülümanı izlerim su an annemdeyım bıraz daha oturur yemeklık alısverıs yapar evıme donerım bugunde hava cok guzel ama enerjım yok dolaşmaya:)
evet cnm feci pahalı bir pantolon 100-150 tl ben ucuz buldum başkada alasım yok bide eylülden kalma var ilerde de onu giyerim . Kızımda çok almıştım hamilelik ama yazlıktı hepsi. Kışlık yok fazla pantolon üstüne eski kazaklarımı giyiyorumahahahah koptuuum burda :) allah iyiliğini versin :) gerçekten donuna kadar değiştirmek mecburiyetinde kalıyorsun.. Bi dolap kıyafet bana bakıyor, hepsini fırlatıp atmak istiyorum :)
sağol canım.. Ben gece kıyafeti park bravoda buldum, siyah bi elbise, hamileliğimin sonunna kadar giyerim herhalde :) hem de indirimdeydi.. Hamile mağazaları feci pahalı oluyor
süper annendesin ben anneme ancak hafada bir oda bazen akşamları gidebiliyorum . Hergün görğyorum ama babamı özlüyorumm
ben mecdıyekoydeyım annemler sıslıde calısırken senın gıbı aksamları goruyorum haftada 1-2 gun sımdı raporluyumda o yuzden rahat rahat geldım kaldım ozlem gıderdım:))
mirhabaaalar
ne kadar az kişi var bugün
selaaaaaaaaaaaaammmmm
sanada merhabaa!!
ikizler burcu bebeği:22 mayıs-21 haziran
en sevdiği cümle: "sıkıldım!"
iyi yönleri: becerikli, zeki, entellektüel, içten ve doğal
olumsuz yönleri: sabırsız, yerinde duramaz, dengesiz, değişken, maymun iştahlı
ikizler burcu sabırsızdır ve herşeyi sorgular. Sürekli herşeyi sorması ve herşeyin nedenini öğrenmek istemesi yüzünden bir süre sonra ansiklopedi karıştırmak durumunda kalabilirsiniz. "neden?" soruları bir başladı mı gerisi gelecektir. Bebeğiniz daha ufacıkken bile hayalgücü ve size uydurduğu masallarla sizi sürekli şaşırtacak ve eğlendirecektir.
Ikizler burcu çocuğu rutin olaylardan çok sıkılır ve sürekli olarak ilgisini çekecek başka şeyler peşinde koşturur. Kitaplar ve puzzle'lar (yapboz oyunları) onu çok eğlendirir.
Ikizler burcu çocuğu entellektüel açıdan yaşıtlarının hep önünde yeralır. Bazen onun temposuna yetişmek sizin için bile zor olabilir. Espri anlayışları ve olaylara heyecanla yaklaşmaları nedeniyle ikizler burcu çocuğu sürekli konuşan, gülen ve "başınıza ufak belalar" açacak olan bir çocuktur.
sanada merhabaa!!
İkizler Burcu Bebeği:22 Mayıs-21 Haziran
En sevdiği cümle: "sıkıldım!"
İyi yönleri: becerikli, zeki, entellektüel, içten ve doğal
Olumsuz yönleri: sabırsız, yerinde duramaz, dengesiz, değişken, maymun iştahlı
İkizler burcu sabırsızdır ve herşeyi sorgular. Sürekli herşeyi sorması ve herşeyin nedenini öğrenmek istemesi yüzünden bir süre sonra ansiklopedi karıştırmak durumunda kalabilirsiniz. "Neden?" soruları bir başladı mı gerisi gelecektir. Bebeğiniz daha ufacıkken bile hayalgücü ve size uydurduğu masallarla sizi sürekli şaşırtacak ve eğlendirecektir.
İkizler burcu çocuğu rutin olaylardan çok sıkılır ve sürekli olarak ilgisini çekecek başka şeyler peşinde koşturur. Kitaplar ve puzzle'lar (yapboz oyunları) onu çok eğlendirir.
İkizler burcu çocuğu entellektüel açıdan yaşıtlarının hep önünde yeralır. Bazen onun temposuna yetişmek sizin için bile zor olabilir. Espri anlayışları ve olaylara heyecanla yaklaşmaları nedeniyle ikizler burcu çocuğu sürekli konuşan, gülen ve "başınıza ufak belalar" açacak olan bir çocuktur.
ben sıkıcam kendimi 5 gün sora doğurcam ikizler olmasın diye
şaka maka ben +18 gün geç doğmuşum belki bende geç doğururum yengeç olur :)
masallahh ne sabırlı bebekmıssın:))
ben sıkıcam kendimi 5 gün sora doğurcam ikizler olmasın diye
şaka maka ben +18 gün geç doğmuşum belki bende geç doğururum yengeç olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?