çıkasım yokmuş10 ayda anca :)) ama gerçekten sabırlıyımdır
herkese selam, nasılsınız
sanada merhabaa!!
İkizler Burcu Bebeği:22 Mayıs-21 Haziran
En sevdiği cümle: "sıkıldım!"
İyi yönleri: becerikli, zeki, entellektüel, içten ve doğal
Olumsuz yönleri: sabırsız, yerinde duramaz, dengesiz, değişken, maymun iştahlı
İkizler burcu sabırsızdır ve herşeyi sorgular. Sürekli herşeyi sorması ve herşeyin nedenini öğrenmek istemesi yüzünden bir süre sonra ansiklopedi karıştırmak durumunda kalabilirsiniz. "Neden?" soruları bir başladı mı gerisi gelecektir. Bebeğiniz daha ufacıkken bile hayalgücü ve size uydurduğu masallarla sizi sürekli şaşırtacak ve eğlendirecektir.
İkizler burcu çocuğu rutin olaylardan çok sıkılır ve sürekli olarak ilgisini çekecek başka şeyler peşinde koşturur. Kitaplar ve puzzle'lar (yapboz oyunları) onu çok eğlendirir.
İkizler burcu çocuğu entellektüel açıdan yaşıtlarının hep önünde yeralır. Bazen onun temposuna yetişmek sizin için bile zor olabilir. Espri anlayışları ve olaylara heyecanla yaklaşmaları nedeniyle ikizler burcu çocuğu sürekli konuşan, gülen ve "başınıza ufak belalar" açacak olan bir çocuktur.
valla ben ikizleri sevmiyorsum neyi kınadıysam başıma geliyor şu hayatta birdaha büyük konuşmamak lazım. Dengesiz burç. Sık kendini kız doğurma yengeç olsun müülayim burç benim kocamda yengeç evden çıkası yok adamın
ben sabırsızım ama 9 aylığım :))
sakin bi yapın mı var yoksa okadar beklediğine göre sen doğduğunda agular yaparmışsın herhalde:)
Kızlar yağmur nedeniyle burda sürekli elektrik kesiliyor, çıkmaya karar verdik...
Hepinize iyi akşamlar,yarın görüşürüz...
selam cnm hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl başladımı tekmikler
cnm seninde 2.beben demi. Ilki kızmıydı sençalışıyorsun bebeklere kim bakacakyada bakıyorbenim kızımda ikizler bu da ablası gibi ikizler olacak.yazılanların çoğu doğru bence :))) özellikle sıkıldım kelimesi ve değişken olmaları
ya bende sevmiyorum ikizleri çok dengesiz oluyo ve aynen kınayınca insanın başına gelio. Sıkmam lazım kesin :))
valla doğduğumda saçlarım omuzlarımda falanmış. Ben baya baya içerde yaşamışım tuvaletimi falan yapmışım hatta zehirlenme durumum varmışta anca teşrif etmişim :))
abimde biraz geç doğmuş. O yüzden belki bende geç doğururum diyorum. Görces bakalımmmm
kızlar yağmur nedeniyle burda sürekli elektrik kesiliyor, çıkmaya karar verdik...
Kızlar yağmur nedeniyle burda sürekli elektrik kesiliyor, çıkmaya karar verdik...
iyiym canım teşekkürler. Bebiş de iyidir inşallah. ı ıh daha başlamadı merakla bekliyoruz. Senin başladı mı
slm kızlarrr nasılsınızzz
slm kızlarrr nasılsınızzz
burçlar konuşuluyor heralde bizim bebek de tam arada haziran 20 lerde ya ikizler olacak ya yengeç. Eşim ikizler ben yengeç burcuyum bakalım bebiş hangimizi seçecek:26:
oooooooooooooooooohaaaaaaaaaaaaa gelmeseydin cnm biz ordan yazışırdık geçim derdi de yok orda annen ne yerse yerdin
ay alemsiniz yaa
beklenen doğum tarihin kaç ? valla ben bile biraz daha dursunda karnımda yengeç olsun diyorum bazen ikizler gerçekten zor bir burç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?