2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızımda ikizler bu da ablası gibi ikizler olacak.Yazılanların çoğu doğru bence :))) özellikle sıkıldım kelimesi ve değişken olmaları

ya bende sevmiyorum ikizleri çok dengesiz oluyo ve aynen kınayınca insanın başına gelio. Sıkmam lazım kesin :))

ben sabırsızım ama 9 aylığım :))
sakin bi yapın mı var yoksa okadar beklediğine göre sen doğduğunda agular yaparmışsın herhalde:)

valla doğduğumda saçlarım omuzlarımda falanmış. ben baya baya içerde yaşamışım tuvaletimi falan yapmışım hatta zehirlenme durumum varmışta anca teşrif etmişim :))

abimde biraz geç doğmuş. o yüzden belki bende geç doğururum diyorum. görces bakalımmmm

valla doğduğumda saçlarım omuzlarımda falanmış. ben baya baya içerde yaşamışım tuvaletimi falan yapmışım hatta zehirlenme durumum varmışta anca teşrif etmişim :))

abimde biraz geç doğmuş. o yüzden belki bende geç doğururum diyorum. görces bakalımmmm[/QUOTE]

ne guzel hazır bebek :))

benim kızımda ikizler bu da ablası gibi ikizler olacak.yazılanların çoğu doğru bence :))) özellikle sıkıldım kelimesi ve değişken olmaları
cnm seninde 2.beben demi. Ilki kızmıydı sençalışıyorsun bebeklere kim bakacakyada bakıyor

oooooooooooooooooohaaaaaaaaaaaaa gelmeseydin cnm biz ordan yazışırdık geçim derdi de yok orda annen ne yerse yerdin

abimde biraz geç doğmuş. o yüzden belki bende geç doğururum diyorum. görces bakalımmmm

ay alemsiniz yaa

beklenen doğum tarihin kaç ? valla ben bile biraz daha dursunda karnımda yengeç olsun diyorum bazen ikizler gerçekten zor bir burç

iyiym canım teşekkürler. Bebiş de iyidir inşallah. ı ıh daha başlamadı merakla bekliyoruz. Senin başladı mı

hissetmeye başladım vurmuyor ama sanki kayıyor biyerdne biryere ama bugun aşşaya doğru vuruyor cadı . Altım çıkıcak sanki.. Haftaya daha net hissederim inşallah

burçlar konuşuluyor heralde bizim bebek de tam arada haziran 20 lerde ya ikizler olacak ya yengeç. eşim ikizler ben yengeç burcuyum bakalım bebiş hangimizi seçecek:26:

oooooooooooooooooohaaaaaaaaaaaaa gelmeseydin cnm biz ordan yazışırdık geçim derdi de yok orda annen ne yerse yerdin

tepkinden dolayı kutluyorum seni :))))) anama yazık ya ondan çıktım kadın 10 ay taşımış yeter
ama hakkaten geç doğumlarda bi zaman sonra bebek yaşlanma evresine giriyomuş. Benjamin button hesabı. Benim yeğenimde 8 gün geç doğdu

ay alemsiniz yaa

beklenen doğum tarihin kaç ? valla ben bile biraz daha dursunda karnımda yengeç olsun diyorum bazen ikizler gerçekten zor bir burç

17 haziran ama bence yanlış bi hesaplama bu çünkü adet dönemi hep 28 güne göre hesaplanıyo yumurtlamada ona bağlı olarak farklı tarih oluyo tabi ama ben her zaman 30 günde bi regl oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…