- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
kusura bakma ikizler için dengesiz felan dedim afedersin...:)))
tepkinden dolayı kutluyorum seni :))))) anama yazık ya ondan çıktım kadın 10 ay taşımış yeter
ama hakkaten geç doğumlarda bi zaman sonra bebek yaşlanma evresine giriyomuş. Benjamin button hesabı. Benim yeğenimde 8 gün geç doğdu
17 haziran ama bence yanlış bi hesaplama bu çünkü adet dönemi hep 28 güne göre hesaplanıyo yumurtlamada ona bağlı olarak farklı tarih oluyo tabi ama ben her zaman 30 günde bi regl oldum...
valla doğduğumda saçlarım omuzlarımda falanmış. ben baya baya içerde yaşamışım tuvaletimi falan yapmışım hatta zehirlenme durumum varmışta anca teşrif etmişim :))
abimde biraz geç doğmuş. o yüzden belki bende geç doğururum diyorum. görces bakalımmmm
ay alemsiniz yaa
beklenen doğum tarihin kaç ? valla ben bile biraz daha dursunda karnımda yengeç olsun diyorum bazen ikizler gerçekten zor bir burç
kusura bakma ikizler için dengesiz felan dedim afedersin...:)))
saçlar omuzlarda mıMaşallah şimdi nasıl :)
saçlar omuzlarda mımaşallah şimdi nasıl :)
bi sus yaaaaaaa benjamin button hee :))))))))) çok güldüm benzetme cuk oturmuş yanii
şimdi kısadır çocukluğa dönüyor
hissetmeye başladım vurmuyor ama sanki kayıyor biyerdne biryere ama bugun aşşaya doğru vuruyor cadı . Altım çıkıcak sanki.. Haftaya daha net hissederim inşallah
önemli değil kızlar :))))
valla dengesiz mengesiz ama çok zeki adam inşallah babasına çeker
selam canikom nasılsın . Gezdinmi sende buugun girmedin
şimdi kafamda 3 kişilik saç var :)))) eşiminde gür zaten bizim çocuk safi saç olarak soğcak galiba
kızlaarrrr doktora gttm 4lu ıcın kan verdımm.
bgn kız oldıgını 2. doktor da dedı ama baska bısı demedı....
doktor dedıkı "kızın sana bakıyo su anda bak ekrana dedı" ayy cok guzeldiii
slm canım , hoşgeldin
iyiyim canikom napimm.. bugün kontrolüm vardı benim, sabahtan hastanedeydim, sonrada eve geldim canım biraz sıkkın da yattım uzandım falan, zaten kan aldırınca etkiliyo ya, ondan olsa gerek halsizlikte vardı..
paşa oğluşumu gördüm bugün çok güzeldi ama 17+4 olmam gerekirken 17 çıktım, dr. beslenmene dikkat et dedi, üzerinde baya durdu. yaaa ben kendimi çok kötü hissettim aslında halen de kötüyüm ben ege yaa.. canım okadar sıkıldı ki vicdan yaptım, yani doğmuş olsa ve yemese derim ki yemiyor napim ama böyle, benim karnımdayken demek ki onu iyi besleyemedim, yediğimi sanıyodum yememişim. çok üzüldüm, bide eşimde anladı hastanede ikidebir dert etme dedi durdu, o da öle dedikçe gözlerim doldu hep.. uff hatta halen ağlamaklıyım... sıktımmıııı ..
sanada merhabaa!!
İkizler Burcu Bebeği:22 Mayıs-21 Haziran
En sevdiği cümle: "sıkıldım!"
İyi yönleri: becerikli, zeki, entellektüel, içten ve doğal
Olumsuz yönleri: sabırsız, yerinde duramaz, dengesiz, değişken, maymun iştahlı
İkizler burcu sabırsızdır ve herşeyi sorgular. Sürekli herşeyi sorması ve herşeyin nedenini öğrenmek istemesi yüzünden bir süre sonra ansiklopedi karıştırmak durumunda kalabilirsiniz. "Neden?" soruları bir başladı mı gerisi gelecektir. Bebeğiniz daha ufacıkken bile hayalgücü ve size uydurduğu masallarla sizi sürekli şaşırtacak ve eğlendirecektir.
İkizler burcu çocuğu rutin olaylardan çok sıkılır ve sürekli olarak ilgisini çekecek başka şeyler peşinde koşturur. Kitaplar ve puzzle'lar (yapboz oyunları) onu çok eğlendirir.
İkizler burcu çocuğu entellektüel açıdan yaşıtlarının hep önünde yeralır. Bazen onun temposuna yetişmek sizin için bile zor olabilir. Espri anlayışları ve olaylara heyecanla yaklaşmaları nedeniyle ikizler burcu çocuğu sürekli konuşan, gülen ve "başınıza ufak belalar" açacak olan bir çocuktur.
oy oy oy yerim ben onuuuu muck yapsaydın sende:)kızlaarrrr doktora gttm 4lu ıcın kan verdımm.
Bgn kız oldıgını 2. Doktor da dedı ama baska bısı demedı....
Doktor dedıkı "kızın sana bakıyo su anda bak ekrana dedı" ayy cok guzeldiii
kız aynen erman kuzu gibi kal geliyor kasılıyorumay valla yüzüm acıdı kendimi sıkmaktan gülemiyorum daKarşımda bir sürü insan var ara ara bana bakıyorlar
evettttt 2.kızım geliyor duru kızım inşallahbak sen yaramaza:)) cinsiyeti ne öğrenebildin mi?
ay cnm kıyamam üzülme süt iç peynir ye bolbol o kendini toparlar. Bende 1 gün fark çıktı aslında kapatmıştık arayı ama demekki bize alıyoruz kiloları. Bak annesi bugunden itibaren bol bol süt yumurta peynir et ye evdesin nasılsa bol bol ye bunları senin imkanın var bizim yok sonra bak balım nasıl hızlı gelişecek. Sıkıntı yapmak yokkkk o daha çok etkilenir.iyiyim canikom napimm.. Bugün kontrolüm vardı benim, sabahtan hastanedeydim, sonrada eve geldim canım biraz sıkkın da yattım uzandım falan, zaten kan aldırınca etkiliyo ya, ondan olsa gerek halsizlikte vardı..
Paşa oğluşumu gördüm bugün çok güzeldi ama 17+4 olmam gerekirken 17 çıktım, dr. Beslenmene dikkat et dedi, üzerinde baya durdu. Yaaa ben kendimi çok kötü hissettim aslında halen de kötüyüm ben ege yaa.. Canım okadar sıkıldı ki vicdan yaptım, yani doğmuş olsa ve yemese derim ki yemiyor napim ama böyle, benim karnımdayken demek ki onu iyi besleyemedim, yediğimi sanıyodum yememişim. çok üzüldüm, bide eşimde anladı hastanede ikidebir dert etme dedi durdu, o da öle dedikçe gözlerim doldu hep.. Uff hatta halen ağlamaklıyım... Sıktımmıııı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?