2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bi sus yaaaaaaa benjamin button hee :))))))))) çok güldüm benzetme cuk oturmuş yanii

saçlar omuzlarda mı maşallah şimdi nasıl :)

kızlaarrrr doktora gttm 4lu ıcın kan verdımm.
bgn kız oldıgını 2. doktor da dedı ama baska bısı demedı....
doktor dedıkı "kızın sana bakıyo su anda bak ekrana dedı" ayy cok guzeldiii

selam canikom nasılsın . Gezdinmi sende buugun girmedin

iyiyim canikom napimm.. bugün kontrolüm vardı benim, sabahtan hastanedeydim, sonrada eve geldim canım biraz sıkkın da yattım uzandım falan, zaten kan aldırınca etkiliyo ya, ondan olsa gerek halsizlikte vardı..
paşa oğluşumu gördüm bugün çok güzeldi ama 17+4 olmam gerekirken 17 çıktım, dr. beslenmene dikkat et dedi, üzerinde baya durdu. yaaa ben kendimi çok kötü hissettim aslında halen de kötüyüm ben ege yaa.. canım okadar sıkıldı ki vicdan yaptım, yani doğmuş olsa ve yemese derim ki yemiyor napim ama böyle, benim karnımdayken demek ki onu iyi besleyemedim, yediğimi sanıyodum yememişim. çok üzüldüm, bide eşimde anladı hastanede ikidebir dert etme dedi durdu, o da öle dedikçe gözlerim doldu hep.. uff hatta halen ağlamaklıyım... sıktımmıııı ..

bgn kız oldıgını 2. doktor da dedı ama baska bısı demedı....
doktor dedıkı "kızın sana bakıyo su anda bak ekrana dedı" ayy cok guzeldiii

hadi gözün aydın canım. bak kız olduğu 2.doktor tarafından da onaylandı

üzülüncek bişey değil bu yapma öyle şeyler kendine. Yemek yicen geççek sonuçta. İlaç bile kullanmıcaksın sonuçta dert mi bu.. hiç kafana takma yani.. yemene bak yeter. allah başka dert vermesin

benim erkek kardeşim ve eşimde ikizler.ikiside çok farklı.eşim çok dengesiz hakikaten.zaten çok anlaştığımızda söylenemez .korkuyordum bebişimde ikizler olacak galiba.inşallah dayısına çeker...

Bgn kız oldıgını 2. Doktor da dedı ama baska bısı demedı....
Doktor dedıkı "kızın sana bakıyo su anda bak ekrana dedı" ayy cok guzeldiii
oy oy oy yerim ben onuuuu muck yapsaydın sende:)

ay valla yüzüm acıdı kendimi sıkmaktan gülemiyorum da Karşımda bir sürü insan var ara ara bana bakıyorlar
kız aynen erman kuzu gibi kal geliyor kasılıyorum

bak sen yaramaza:)) cinsiyeti ne öğrenebildin mi?
evettttt 2.kızım geliyor duru kızım inşallah

ay cnm kıyamam üzülme süt iç peynir ye bolbol o kendini toparlar. Bende 1 gün fark çıktı aslında kapatmıştık arayı ama demekki bize alıyoruz kiloları. Bak annesi bugunden itibaren bol bol süt yumurta peynir et ye evdesin nasılsa bol bol ye bunları senin imkanın var bizim yok sonra bak balım nasıl hızlı gelişecek. Sıkıntı yapmak yokkkk o daha çok etkilenir.

Selam kızlar nasılsınız?
kaç gecedir biraz geç yatıyorum bugün hala ayılamadım,
suzii üzülme canım, bende çok iştahsızım son 1 aydır doğru dürüst bişey yemiyorum,
bu defaki kontrol üstün körü oldu ne bebeğin kilosunu ne yüzünü ne bişeyini gördük,
dr da seni işgillendirmeyemi demiş, belki kendileri yanlış hesaplıyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…