2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yooo bilmiyorlar adamlara durun ben hamileymmi diyim benim göbek olmayıncada belli de olmuyo yaa üzerimde de kaşe olunca hiç belli olmuyo.

aylık 100 dolarsa olabilir bence. neticede ilerde Allah gerektirmesin ama ne güzel bi güvence olur bebeğime..
sorarsam anlatırım burda canım..

ya bız sıgorta yaptırırken bakmıstım 3ude benm dıbımde zaten hastanelerın bakalım cnm... herkes ıste kendıne gore bı dusuncesı var..yalnız lımıtlerımı bu sene olebı kullandım kı 2 ay sonra seneye bana ne prım cıkartcak merak edıom:)):)
ya bak bısı anlatayım gecen bana doktor 4lu yazdı yedıtepe dedıkı bunu sıgorta karsılamıo 130 lıra. bende dedım cerrahpasada yaptırım. megerse cerrahpasadada 4luye bakmıyolarmıs. ben yıne kaldım ozele burda medıkal parka gttm dedım 4luyu ozel sağlık sıgortası karsılamıyomus kız dedıkı karsılıyo sok oldum.

Ya bişey diyeyim mi, ben de asansöre binmeyi unutuyorum, burda asansör var ama alışkanlık hiç binmiyorum...

bizim bina 22 katlı, ben 10.kattayım öğlen arası ve akşam çıkışta asansör yukarda doluyo bizim katta durmuyo ben de merdivenlerden iniyorum yavaş yavaş. bi zararı var mı ki? yani merdiven çıkmıyorum o çok yoruyo da iniyorum hergün..

fatmacııımmm hosgeldınnnnnnnnnn. evet cnm dogum fıyatı bak ıstla yasamıdıgına sukredeceksın ozman:)

hoşbuldukkkkkkkkkkk valla neymiş o fiyatlar yaaa ardahanda dogurursam beleşe:):):) osmaniyeye gdersem özelde 200 tl imiş ordaki ibni sina hastanesinde belden de uyuşturmayı istersem ekstra 200 tl daha imiş geçen sene eltm dogum yaptı ordan biliyorum

aaa niye öle olmuşki.. yeditepeye deseydin sende bunu.. yaa işte karışıklık ta olmuş olabilir ama insan güvenemiyo çakaklık mı var için de diye..

Olacağını zannetmiyorum....Yavaş yavaş inersen bişey olmaz...Ama topuklu falan giyiyorsan dikkat et de kayma...

Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 2 ziyaretçi)

kocaminkuzusuyum,suziii+,aslihankar,MeLeKzuzum,bluebottle+,Oykum+,canali+,Hilmi_ve_Fatma+,kahveci,channel+,bodrum81+,iipekk34,sezzzz,zinkerbel+,mınıkeller+,banayaklasma,cilekcilek+,bry2005,yelkovan+,

Kızlar maşallahımız var...

ufffffffff c.teside eşi,min müdürü yemeğe gelicek c.teside geçse iyice dinlnicem

ya kucuk yerlerde şaka gıbı.ıste ıstla en ıyısıde var en kotusu de ha ıyısı olsun ha ıyıs olsun dıe bole oluo hastanelerde bırazcık aılelerın zaafların yararlanıo en pahalı yer en ıyı dusunuluo

sız kuzuyla valla kıymet bılın sekerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…