dikkat ediyorum ama merdivenlerden in çık in çık yoruyo valla
Ya bişey diyeyim mi, ben de asansöre binmeyi unutuyorum, burda asansör var ama alışkanlık hiç binmiyorum...
Yavaş yavaş çık, millet hızlı gidiyo diye koşturma peşlerinden..Bilmiyolar mı hamile olduğunu...
anca 7. aydan sonra bankalarla gidip konuşurum.. sen de bilgi alırsan yazsana bu arada.. yıllık saklama ücreti 90-100 dolar gibi bişey herhalde.. ilk alım da 1500 dolar gibi.. internette yazdığına göre.. ama tabi gidip sormak lazım saklattıracağın yere..
yooo bilmiyorlar adamlara durun ben hamileymmi diyimbenim göbek olmayıncada belli de olmuyo yaa üzerimde de kaşe olunca hiç belli olmuyo.
bu fiyatlar çok abartılı yaa, ben iki sene önce meltem de yapmıştım sezaryen 500,00 tl. bile değildi. ssk lılara
yooo bilmiyorlar adamlara durun ben hamileymmi diyimbenim göbek olmayıncada belli de olmuyo yaa üzerimde de kaşe olunca hiç belli olmuyo.
inşallah sorun çıkmaz canım..hayırlısıyla doğurursun inşallah.. sigortanın bazı hastanelerle anlaşmalı olması sınırsız olması çok güzel valla. ne güzel..
aksigortanın öle bi anlaşması yok keşke olsaydıııı
ya canım milli eğitim müd. ile ortaklaşa yapılan bi proje var okulları dolaşıyoruz ilçe ilçe köyleri merkez merkez köyleri falan yoruluyorum yaaa
valla söylenmiyo be canım :):):)Söylesene kızım, ben olsam ortalığı yıkardım...
De ne olacak, onları leylek mi getirmiş, anlayışlı olurlar belki...
şükür ki yarın bitiyoayy kıyamam yorulmazmısın.. yavaş hareket et canım, ne bilim işte onlar uysun sana..dikkat et kendine..
yaaa siz doğum fiyatlarını mı knouşuyorsunuz????
fatmacııımmm hosgeldınnnnnnnnnn. evet cnm dogum fıyatı bak ıstla yasamıdıgına sukredeceksın ozman:)
Ya bişey diyeyim mi, ben de asansöre binmeyi unutuyorum, burda asansör var ama alışkanlık hiç binmiyorum...
fatmacııımmm hosgeldınnnnnnnnnn. evet cnm dogum fıyatı bak ıstla yasamıdıgına sukredeceksın ozman:)
ya bız sıgorta yaptırırken bakmıstım 3ude benm dıbımde zaten hastanelerın bakalım cnm... herkes ıste kendıne gore bı dusuncesı var..yalnız lımıtlerımı bu sene olebı kullandım kı 2 ay sonra seneye bana ne prım cıkartcak merak edıom:)):)
ya bak bısı anlatayım gecen bana doktor 4lu yazdı yedıtepe dedıkı bunu sıgorta karsılamıo 130 lıra. bende dedım cerrahpasada yaptırım. megerse cerrahpasadada 4luye bakmıyolarmıs. ben yıne kaldım ozele burda medıkal parka gttm dedım 4luyu ozel sağlık sıgortası karsılamıyomus kız dedıkı karsılıyo sok oldum.
bizim bina 22 katlı, ben 10.kattayım öğlen arası ve akşam çıkışta asansör yukarda doluyo bizim katta durmuyo ben de merdivenlerden iniyorum yavaş yavaş. bi zararı var mı ki? yani merdiven çıkmıyorum o çok yoruyo da iniyorum hergün..
aaa niye öle olmuşki.. yeditepeye deseydin sende bunu.. yaa işte karışıklık ta olmuş olabilir ama insan güvenemiyo çakaklık mı var için de diye..
hoşbuldukkkkkkkkkkk valla neymiş o fiyatlar yaaa ardahanda dogurursam beleşe:):):) osmaniyeye gdersem özelde 200 tl imiş ordaki ibni sina hastanesinde belden de uyuşturmayı istersem ekstra 200 tl daha imiş geçen sene eltm dogum yaptı ordan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?