Osman deme yaa, şimdi ege duyacak başlayacak ağlamayaa.
Sen de gel bacım, benim evi revire çeviriyoz...Hem tatil hem doğum yaparsın...
valla ben bilmem beyim bilir.. Dermişim
kuzum galiba bebeler altından.. Anlamadım benim okadar vercek param yok. özel sigortam olsa tabiki ama özelde yok
Allah iyiliğini...Hepsinin de süt annesi olurduk...
Kız biz inek miyiz, o kadar süt hangimizden çıkacak...
Ben kendi bebeme yeter inşallah diye üzülüyom şimdiden...
valla ben bilmem beyim bilir.. Dermişim
kuzum galiba bebeler altından.. Anlamadım benim okadar vercek param yok. özel sigortam olsa tabiki ama özelde yok
geçti cnm bi çay içtim bide çiko yedim geçti.
yenidoğan hizmetleri bedava benim bildiğim kadarıyla.. sizlerde arşatırın ama bu kısım ço önemli gerçekten.. ben hastaneyi seçerken, onu sordum ama doğrum ne kadar onu sormadım..şimdi telefonda bilgi almaya çalışıyorum..
yenidoğan hizmetleri artık bedava benim bildiğim kadarıyla.. sizlerde araştırın ama bu kısım çok önemli gerçekten.. ben hastaneyi seçerken, onu sordum ama doğrum ne kadar onu sormadım..şimdi telefonda bilgi almaya çalışıyorum..
valla ege ben avrupa yakasında otursam kesın cerrahpasa da yapardım.valla ben bilmem beyim bilir.. Dermişim
geçti cnm bi çay içtim bide çiko yedim geçti.
kızlar nette bu dogum videoları varya izlediniz mi hiç?? izleyeyim mi??
kızlar nette bu dogum videoları varya izlediniz mi hiç?? izleyeyim mi??
ohaaaa o ne öle ya höh yani insanlar bu kadarda sömürülmez. Gittiğiniz özel hastanelerde sigorta anlaşması yok mu? Ben hep istanbulda olsamda orda doğursam derdim valla ama bu kadarda fiyat olmazyani. Acıbadem zaten her zaman kazıktır.. Allahtan özel sigorta yaptırmışız valla zamanında 2 senede 2000 lirayı anca bulur sigorta parası ama hamileliği %80 doğumu %100 karşılıyo ve diğer hastalıklar... Gidin cerrahpaşada falan doğurun ya.. Ege en güzelini yapıyosun valla. Zaten cerrahpaşanın üstüne tanımıyorum..
1.3 riskli degil zaten
kan testi 1/108 riskli ondan yaptırdım
Ay izleme bence fenaa olursunnn
bence de..
İzlemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
Ben izlemedim ama izleme bence sakın....
öle valla canım.. acıbadem felaket kazık.. 2li test 750 ydi .. düşün aantalyada doğum parası bu.
ama bizimde sigorta var, onunla karşılanıyor.. olmasada benim koca biraz hassas o konuıda..
öle valla canım.. acıbadem felaket kazık.. 2li test 750 ydi .. düşün aantalyada doğum parası bu.
ama bizimde sigorta var, onunla karşılanıyor.. olmasada benim koca biraz hassas o konuıda..
kızlar bu arada hiç göbek kanını (kök hücreleri) saklatmayı düşündünüz mü?
suzi maslak daha mı ucuz ya. biz ikiliyi 1000 tl ye yaptırdık. allahtan karşıladı onu sigorta. sen öğrendin mi bu yılki fiyatları acaba fark var mı:44:
suzi maslak daha mı ucuz ya. biz ikiliyi 1000 tl ye yaptırdık. allahtan karşıladı onu sigorta. sen öğrendin mi bu yılki fiyatları acaba fark var mı:44:
hoşgeldin canımm..kızlar merhaba biraz işim vardı maşallahınız var uçmuş yine sayfalar :)))
ayy doktor fiyatlarını yazmışsınız ya vallahi dudağım uçukladı insan çocuk yapmaya korkar ya sizin oralarda Allah size kolaylık versin işiniz zor valla.
suzi bu hangı sıgorta :)
tamamınımı karsılıyooo??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?