2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba biraz işim vardı maşallahınız var uçmuş yine sayfalar :)))
ayy doktor fiyatlarını yazmışsınız ya vallahi dudağım uçukladı insan çocuk yapmaya korkar ya sizin oralarda Allah size kolaylık versin işiniz zor valla.

Osman deme yaa, şimdi ege duyacak başlayacak ağlamayaa.

Sen de gel bacım, benim evi revire çeviriyoz...Hem tatil hem doğum yaparsın...

geliyim kız benim bebe zaten antalyada oldu, bi de orada doğarsa tamamdır
valla ben bilmem beyim bilir.. Dermişim
kuzum galiba bebeler altından.. Anlamadım benim okadar vercek param yok. özel sigortam olsa tabiki ama özelde yok

canım hakkaten ne güzel hem iyi bi hastane hem de bedava.. peki normal doğum olursa kendi doktorun gelecek mi nasıl olacak? cerrahpaşada tek bi doktora mı muayene oluyorsun ve ücret ödüyormusun?
bizim burda zekai tahir burak hastanesi var en büyük doğum hastanesi tr nin. çok iyi ama normal doğuma kim nöbetçiyse o giriyormuş, hastane doktorlarının özel muayenesine gidersen sezeryana giriyolarmış ama normal doğum kim denk gelirse..

kuzum galiba bebeler altından.. Anlamadım benim okadar vercek param yok. özel sigortam olsa tabiki ama özelde yok

geçti cnm bi çay içtim bide çiko yedim geçti.
geçsinn geçsinnn..

Aldığınd haber versene , merak ettim , her yerde ne kadar farkediyor.

şimdi sordum.. ankara başkent hastanesinde doktor ücreti dahil normal 1200, sezeryan 3200.. özel oda da 375 ti.. aman özel odayı almayıveririm zaten Allah izin verirse 1 gece kalıcam.. normal odaları da iki kişilk zaten.. kanamam olduğunda yatmıştım.. tuvaleti filan içerde gayet rahattı.. ay rahatladım biraz.. bir de normal yaptım mı.. :18: :18: :18:

geçti cnm bi çay içtim bide çiko yedim geçti.
valla ege ben avrupa yakasında otursam kesın cerrahpasa da yapardım.
ya acıbademde b cocuk kontrol felan 13-14 e gelıo ben cok yazık buluyorumm

öle valla canım.. acıbadem felaket kazık.. 2li test 750 ydi .. düşün aantalyada doğum parası bu.
ama bizimde sigorta var, onunla karşılanıyor.. olmasada benim koca biraz hassas o konuıda..

1.3 riskli degil zaten

kan testi 1/108 riskli ondan yaptırdım

benim de ense 1.4 ikili test 1/255 çıktı. ilk duyduğumda çok korktum. ama sonra baktım bu durumda o kadar çok hamile var ki gerek çevremde gerek nette. ilk başta uykularım kaçıyodu ama artık boşverdim. dr um da amniyoya gerek yok dedi ama artık onu da değiştirdim. bakalım yeni dr um ne diyecek çok merak ediyorum.
eşime kalsa bu testlere hiç gerek yok hatta 3 lü yü kesinlikle yaptırmam ben diyo. inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. sen de amniyonun temiz sonuçlarını alır rahatlarsın canım.
senin bhcg değerin kaçtı hatırlıyor musun. benim o biraz yüksek zaten ortalamayı da o düşürmüş.

öle valla canım.. acıbadem felaket kazık.. 2li test 750 ydi .. düşün aantalyada doğum parası bu.
ama bizimde sigorta var, onunla karşılanıyor.. olmasada benim koca biraz hassas o konuıda..

suzi maslak daha mı ucuz ya. biz ikiliyi 1000 tl ye yaptırdık. allahtan karşıladı onu sigorta. sen öğrendin mi bu yılki fiyatları acaba fark var mı:44:

hoşgeldin canımm..
valla kızlarr çok konusuyo burda.. yetişilmiyo gerçekten.. benide uydurdular kendileirne..

suzi bu hangı sıgorta :)
tamamınımı karsılıyooo??????

aksigorta canım.. tamamını karşılamıyoda şöyleki.. ayakta tedavide % 80 karşılıyo.. aama yatarakta teminat veriyo.. mesela doğumda 5000 tl ye kadar sınır veriyo, yani sigorta karşılıyor... üstü elimizden öper .. bu şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…