yaaaaaaaa bu nasıl bır 2lııı ?
bıde anlamaadımkı sız sıgortaya kac lıra prım oduyorsunuzkı bu kadarını karsılıo??
suzi maslak daha mı ucuz ya. biz ikiliyi 1000 tl ye yaptırdık. allahtan karşıladı onu sigorta. sen öğrendin mi bu yılki fiyatları acaba fark var mı:44:
selaaaaaaammmmm....
yaaaaaaaa bu nasıl bır 2lııı ?
bıde anlamaadımkı sız sıgortaya kac lıra prım oduyorsunuzkı bu kadarını karsılıo??
selaaaaaaammmmm....
aa fatma gelmiş hoşgeldinn kızzzz..
geldim. ve yorgunum
hoşgeldin canımm..
valla kızlarr çok konusuyo burda.. yetişilmiyo gerçekten.. benide uydurdular kendileirne..
aksigorta canım.. tamamını karşılamıyoda şöyleki.. ayakta tedavide % 80 karşılıyo.. aama yatarakta teminat veriyo.. mesela doğumda 5000 tl ye kadar sınır veriyo, yani sigorta karşılıyor... üstü elimizden öper .. bu şekilde..
ya canım milli eğitim müd. ile ortaklaşa yapılan bi proje var okulları dolaşıyoruz ilçe ilçe köyleri merkez merkez köyleri falan yoruluyorum yaaanaptında yoruldun .. yoktun sabahtan beri.. nasılsın başka..dinlen biraz. canım yaa..
Yanlış hatırlamıyorsam bluebottle düşünüyordu...
Tuhaf değil mi..İkili dedikleri altı üstü bi kan alıyorlar...
Burda devlette bedava, özelde 40 tl..
Yanlış hatırlamıyorsam bluebottle düşünüyordu...
ya canım milli eğitim müd. ile ortaklaşa yapılan bi proje var okulları dolaşıyoruz ilçe ilçe köyleri merkez merkez köyleri falan yoruluyorum yaaa
ay kızlar 10bin tlye beni dogurtursa o doktor..sancıyı da benim yerime o çeksin
Dikkat et kendine çok yorulma...
:79:
cnm bızımde olede yanı oyuzden dedım:):) nasıl bı sıgorta dıye,
bızımde genel yasam yedıtepe, şifa, memorıal da sınırsız karsılıo ınsallah bı sorun cıkmassa yedıtepede yapıcamm..
cunku ekstra bı para vermeye sımdılık gerek duymuyorum ama bakalım
evet canım ben düşünüyorum ama bankayla gidip konuşmam lazım fiyatlar neymiş vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?