2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

suzi maslak daha mı ucuz ya. biz ikiliyi 1000 tl ye yaptırdık. allahtan karşıladı onu sigorta. sen öğrendin mi bu yılki fiyatları acaba fark var mı:44:

ozaman dediğin gibi maslak daha ucuz canım.. çünkü net hatırlıyorum bende 750 ydi.. fiyatlarıda hamile olduğumu öğrenir öğrenmez dr u arastırırken öğrenmiştik ama 2010 du... çilekte öle yazmış 7500 diye..bende öle hatırlıyorum. ama bilemem zammı geldi, yoksa senin acıbademin farkı mı bu.. öğrenmek lazım merak ettim bende..

yaaaaaaaa bu nasıl bır 2lııı ?
bıde anlamaadımkı sız sıgortaya kac lıra prım oduyorsunuzkı bu kadarını karsılıo??

aynen yaa..bende de yapıkredi sigorta var..ama bizim ikili 250tl idi sanırım..4lüde 90tl idi ona hiç para vermedik...ne kadar prim ödüyolar merak etttim..cüşş bin tl ikili tesmi olur yaaa..

:79:
cnm bızımde olede yanı oyuzden dedım:):) nasıl bı sıgorta dıye,
bızımde genel yasam yedıtepe, şifa, memorıal da sınırsız karsılıo ınsallah bı sorun cıkmassa yedıtepede yapıcamm..
cunku ekstra bı para vermeye sımdılık gerek duymuyorum ama bakalım

naptında yoruldun .. yoktun sabahtan beri.. nasılsın başka..dinlen biraz. canım yaa..
ya canım milli eğitim müd. ile ortaklaşa yapılan bi proje var okulları dolaşıyoruz ilçe ilçe köyleri merkez merkez köyleri falan yoruluyorum yaaa

inşallah sorun çıkmaz canım..hayırlısıyla doğurursun inşallah.. sigortanın bazı hastanelerle anlaşmalı olması sınırsız olması çok güzel valla. ne güzel..
aksigortanın öle bi anlaşması yok keşke olsaydıııı

evet canım ben düşünüyorum ama bankayla gidip konuşmam lazım fiyatlar neymiş vs..

anca 7. aydan sonra bankalarla gidip konuşurum.. sen de bilgi alırsan yazsana bu arada.. yıllık saklama ücreti 90-100 dolar gibi bişey herhalde.. ilk alım da 1500 dolar gibi.. internette yazdığına göre.. ama tabi gidip sormak lazım saklattıracağın yere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…